Pokuta 78 EUR za parkovanie pri vyzdvihnutí dieťaťa zo škôlky
Pokuta 78€ za parkovanie
prišla nám poštou pokuta za parkovanie v Karlovke, keďže chodím po malého do škôlky, stojím väčšinou na 5-10 min, kým ho vyzdvihnem polkou auta cez chodník, keď nezabudnem dám blikacky. Ina moznost parkovať poobede tam väčšinou nie je, všetko sú tam vyhradené miesta. Vraj to už je lepšie a za ,,menej,, stat na vyhradenom miesta radšej? To naozaj sú ľudia takí zákerni, že kvôli 10 min volali policajtov? Nikoho som tam nevidela , nezdá sa mi že by to za takú chvíľu stihli zavolať, nafotiť a zmiznúť odtiaľ... Nebyvame bohužiaľ pri škôlke , platíme si za parkovaciu zonu inde a aj tam býva dosť problém nájsť parkovanie...je to fakt hrozne... Dá sa nejako ešte odvolať či to nemá význam? Vdaka
Nemôžeš zaparkovať niekde na parkovisku pri obchode a ísť peši pre dieťa do skolky?
Veď skolkarovi aj prospeje keď sa trochu prejde
To si len ty myslíš že stojíš 10 minút a si preč, alw toto si povie dalších 20 rodičov a chodil je non stop blokovaný
podla mna to nema vyznam 😁
pri platbe do 15 dni je to menej (muz dostal rovnako pred 2 tyzdnami v Petrzalke 😁)
chvíľu , ale každý deň.
nikto ta nahlasovať nemusel, u nás v meste chodí služba ktorá dohliada na parkovanie. Ani by som si ich minule nevšimla, ale majú vesty svetlo zelené a na na nej nápis parkovacia kontrola.
Nemôžeš zaparkovať niekde na parkovisku pri obchode a ísť peši pre dieťa do skolky?
Veď skolkarovi aj prospeje keď sa trochu prejde
To si len ty myslíš že stojíš 10 minút a si preč, alw toto si povie dalších 20 rodičov a chodil je non stop blokovaný
@zuzanaete
@anonym_e2f284 ráno tam stojí ďalších 5 áut pri chodníku, lebo nemajú kde stat.. a my sme jedini čo majú pokutu, lebo sme tam stáli poobede na tých 10 min, nechápem kde to stihli nafotiť alebo co.. keď sa človek ponáhľa do škôlky a do práce , niekedy iná možnosť nieje... Môžem zájsť aj ďalej k obchodaku , poobede, ale rano isto nie
chvíľu , ale každý deň.
nikto ta nahlasovať nemusel, u nás v meste chodí služba ktorá dohliada na parkovanie. Ani by som si ich minule nevšimla, ale majú vesty svetlo zelené a na na nej nápis parkovacia kontrola.
@anonym_e2f284
@anonym_d93643 a nieje to každý deň, striedame aj s MHD, na toto som sa vás nepýtala.
@anonym_e2f284
@anonym_d93643 a nieje to každý deň, striedame aj s MHD, na toto som sa vás nepýtala.
@mia2906 Velmi sa sustredis na seba, ze si tam bola len chvilku. Mame pri dome skole a vidim, co je tam kazde rano a poobede. Kazdy jeden len par minut. Celkovo velka premavka.
@anonym_e2f284
@mia2906 ideš na to útokom? ja za pokutu nemôžem vážená.
treba parkovať podľa predpisov - inak budú chodiť pokuty.
mám ten istý problém - len my máme preukaz ZŤP takže stojíme hoc komu aj na mieste kým vyzdvihneme dieťa.
@anonym_e2f284
@mia2906 nikto nemusel volať policajtov, ak je tam PAAS, tak každý úsek má niekto na starosti a kontroluje to. Sleduje, kto zaparkuje a nabehne to skontrolovať. Žiadne odvolanie ti nepomôže.
@mia2906 ideš na to útokom? ja za pokutu nemôžem vážená.
treba parkovať podľa predpisov - inak budú chodiť pokuty.
mám ten istý problém - len my máme preukaz ZŤP takže stojíme hoc komu aj na mieste kým vyzdvihneme dieťa.
@anonym_d93643 pozor aj na toto policajti fotia autá zo zadu a parkovací preukaz máš vpredu za oknom mne takto došla pokuta , ale odvolala som sa a neplatila som
@mia2906 zaparkovala by som aj na vyhradenom mieste a dala blikacky a zatiaľ to pomáha ,ono sa mohlo stať že tam chodia kontrolóri pravidelne a zo začiatku si tá iba zaevidovali do databázy a keď si tam bola už viackrát tak ti už tu pokutu poslali
@mia2906 mozes zaplatit pred lehotou a vide ta to 52€, bohuzial nemas parkovat tak ako si parkovala... ja som bola ledva jednym kolesom na chodniku na KLenovej a tam sa ozaj s onkopacientom nemas ako inak dostat, a nikoho to nezaujimalo... stvrtkoleso je stale stvrtkoleso. nikto ma nenahlasil, islo auto okolo a papa
no policajti ta nenacapali, maju ludi ktory kontroluju parkovanie aj muz tak distal. no bud budete chodit parkovat dalej a prejdete sa alebo elektrickou alebo si platit parkovaci listok
@mia2906 nikto nemusel volať policajtov, ak je tam PAAS, tak každý úsek má niekto na starosti a kontroluje to. Sleduje, kto zaparkuje a nabehne to skontrolovať. Žiadne odvolanie ti nepomôže.
@belllinka práveže tam paas zatiaľ nieje. Proste im vadilo že som chvíľu asi blokovala chodník. Nabudúce radšej zablokovať niekomu rezerve miesto...🤭🤷
kazdy len chvilu, kazdy len sem tam 10 min... ale na mieste, ktore nie je moje, alebo nemam nan listok... dennodenna realita pred skolkami a skolami... ako pride k tomu ten, koho vyhradene miesto to za nemale peniaze je, ked mu tam takto denne xkrat niekto stoji?
@mia2906 Tak máš viacero možností: ak je škôlka štátna, resp. financovaná cez mestkú časť, môže požiadať o vyhradené miesta pre rodičov v čase príchodu do a odchodu zo škôlky. Pokiaľ viem, v Karlovke je PAAS, vždy keď potrebujem niečo vybaviť, nie je problém nájsť miesto, platí sa od 14.00-24.00 1 euro na hodinu, takto ja vyzdvihujem dcéru v škole v Petržalke a normálne si vždy zaplatím 25 centov za 15 min. Stáť na chodníku je zakázané vyhláškou, s pokutou za parkovanie nevieš urobiť nič. A teda, bez urážky, vždy mi trvalo vyzdvihnúť dcéru zo škôlky viac ako 5-10 min.
Tiez parkujem stale rovnako,polka auta na chodniku.Deti mi daju pusu,vystupia a idu do skoly.Ja sa cez cely chodnik otacam,aby mi to vydalo.Zalezitost par sekund a stojime takto vsetcia.
Tiez parkujem stale rovnako,polka auta na chodniku.Deti mi daju pusu,vystupia a idu do skoly.Ja sa cez cely chodnik otacam,aby mi to vydalo.Zalezitost par sekund a stojime takto vsetcia.
@anonym_1a3d94 tak jasné zatiaľ stojíte takto všetci.
pokým Vám nezačnú chodiť pokuty ako autorke.
@mia2906 mozes zaplatit pred lehotou a vide ta to 52€, bohuzial nemas parkovat tak ako si parkovala... ja som bola ledva jednym kolesom na chodniku na KLenovej a tam sa ozaj s onkopacientom nemas ako inak dostat, a nikoho to nezaujimalo... stvrtkoleso je stale stvrtkoleso. nikto ma nenahlasil, islo auto okolo a papa
@krasneleto to ako fakt si platila za 52€?! Preboha a to nejaka kontrola šla či co
@mia2906 Tak máš viacero možností: ak je škôlka štátna, resp. financovaná cez mestkú časť, môže požiadať o vyhradené miesta pre rodičov v čase príchodu do a odchodu zo škôlky. Pokiaľ viem, v Karlovke je PAAS, vždy keď potrebujem niečo vybaviť, nie je problém nájsť miesto, platí sa od 14.00-24.00 1 euro na hodinu, takto ja vyzdvihujem dcéru v škole v Petržalke a normálne si vždy zaplatím 25 centov za 15 min. Stáť na chodníku je zakázané vyhláškou, s pokutou za parkovanie nevieš urobiť nič. A teda, bez urážky, vždy mi trvalo vyzdvihnúť dcéru zo škôlky viac ako 5-10 min.
@borabalazova to vážne si platíš aj za 15 min státia? Pokiaľ viem dá sa k Paas dokúpiť nejaka karta že môžeš parkovať aj inde v paas. U nás pro škôlke zatiaľ paas nieje
@anonym_1a3d94 no len ty si celý čas v aute, my ideme do škôlky s malým. 😁
Takže na tých 10 minút čo tam stojíš majú prestať platiť pravidlá cestnej premávky??? Nezblaznila si sa tak troška úplne??? Mozog si v skrini nechala??? Proste to zaplať a nepi**uj
@mia2906 nikto nemusel volať. Stačí že išli okolo. Nauč sa parkovať
@borabalazova v Karlovke zatial nie je vsade PAAS.

Ty to vnimas, ze tam stojis len chvilku. Ale takych ludi moze byt vela, co tam len na 10 minut zaparkuju a to uz moze miestnym vadit, ak je blokovany chodnik.