Pomaturitná pedagogická škola na Bieloruskej: Prijímacie skúšky a príprava
Ahojte,nájde sa tu niekto ,kto si podával žiadosť na bieloruskú školu externe na rok 2025?Zaujíma ma, či budú prijímacie skúšky ,prípadne načo sa pripraviť
@uhrikovci
No len ked dostanu veela prihlasok, tak musia to nejako skresat, tak asi talentovky predsa len daju... Len bohvie ake, v akom rozsahu.. Lebo co viem, tak na inych skolach su talentovky dost zaujimave, ako napr. z telesnej ze kotul pred, kotul vzad, kotul letmo, mlynske koleso alebo ze na pesnicku cvicit cca 3-5 min🙈... To neviem ci by som dala
@uhrikovci
A tu online skolu som teraz pozerala, teda neviem ci je to to, co myslis... paneuropasa? .. ..ale teda dost 150 eur mesacne a este vstupne 200 eur... 1700 eur za rok... Ale neviem teda, ci by to bolo dobre, vyucko online... Ci predsa len nie je lepsie takto osobne
@bamboolka89 kotul dozadu som nespravila v živote tuším 😂😂😂 musíš si zrátať kolko precestuješ, či ti není lepšie online, že nie si obmedzena na jeden deň byt stále prec, jednej učiteľky dcéra od nás tam chodí a chváli si, dokonca záverečnú prácu si vyberá tému ona sama, neťahajú si témy jak my.
@bamboolka89 ja som napríklad z Nitry a napríklad v piatok som rada, že stihnem navariť pre mojich doma a idem o 11tej z domu a to chodíme autom, a prichádzam koľkokrát až o pol osmej.
@bamboolka89 ja tiež a to som už staršia....
A hlásite sa tam niektorá aj z TT?
@mija2020 ja som si podala a dnes prisiel papier na skusky🤦♀️
@gogi99 ja☺️
@smoulina15 co máš v papieroch, aké skúšky robit?
@smoulina15 aj mne dnes prišiel papier na prijímacie 🙂 ale podla mna tam talentovky niesu spomenuté
@mija2020 ja mam v papieroch len pozvanka na prijímacie konanie
@mija2020 no je tam naposane “uspesne absolvovanie prijimacicj skusok je podmienkou prijatia”.. ja z toho dedukujem ze talentovky budu
@smoulina15 podla mna nie, podla všetkého keby boli talentové musia byt aj napísané v tom papieri
@kikusenka181 veru som zvedava.. keby su no tak daco zanôtim zahram 😂😂😂
Dnes mi prišla pozvánka na prijímacie konanie na dňa 21.6.o 9.00. Mám si priniesť prezúvky a písacie potreby.
Dnes mi prišla pozvánka na prijímacie konanie na dňa 21.6.o 9.00. Mám si priniesť prezúvky a písacie potreby.
@mija2020 tak sa vidime.. aj ja idem vtedy
@mija2020 takto, čím skôr pošleš prihlášku, tým väčšia šanca, že budeš mať možnosť si vybrať, ktorý deň budeš chodiť do školy. Ja som bola medzi poslednými a mne ostal len piatok, mne to aj vyhovuje, lebo cez týždeň riešim deti, v piatok už viem, že druhý deň sobota a mám kľud.
Čo sa týka štúdia. Tak každý učiteľ si určí čo chce ako ukončenie svojho predmetu. Píšeš prípravy ako do MŠ alebo ŠKD, píše sa písomka napríklad zo psychológie, pedagogiky, hudobná príprava plus naučiť sa jednoduchú pieseň na klavíri. Ale úplne v pohode sa to dá zvládnuť, keď si budeš postupne robiť a nenechavat si to na poslednú chvíľu.
Ozaj na tu MK si všetky tykame 😉
@uhrikovci ahoj , úspešne zmaturovane? Chcela by som sa ťa spýtať či sa do školy chodí každý týždeň? Ak áno od koľkej do koľkej. Dala sa zvládnuť maturita? Ďakujem krásne za info ☺️
@uhrikovci ahoj , úspešne zmaturovane? Chcela by som sa ťa spýtať či sa do školy chodí každý týždeň? Ak áno od koľkej do koľkej. Dala sa zvládnuť maturita? Ďakujem krásne za info ☺️
@dadikl ahoj, obhajoby mám 27.5. a presne o dva týždne na to mám matury. Momentálne si dávam dokopy otázky a chystám sa učiť. Áno do školy sa chodí každý týždeň, ja som chodila piatky. Ale prázdniny sú presne ako školské, čiže toho není až tak veľa. Veľmi rýchlo to ubehlo, až nám je ľúto, boli sme celkom fajn trieda a ja som si našla super kamosky. Píše sa v druhom ročníku práca, na začiatku roka sa ťahá téma, kto z coho bude písať, je to v podstate príprava do MŠ a ŠKD. Minimálne na 15stran. Niektorí učitelia sú rovnakí každý deň, páru ich je odlišných. Ale všetci v pohode. Teda my sme mali fakt super učiteľov.
@dadikl ozaj vo štvrtok a piatok sa chodí od 13:00h do 17:50h. V sobotu doobeda, ale čas netuším. Ja som chodila v piatok.
@dadikl ahoj, obhajoby mám 27.5. a presne o dva týždne na to mám matury. Momentálne si dávam dokopy otázky a chystám sa učiť. Áno do školy sa chodí každý týždeň, ja som chodila piatky. Ale prázdniny sú presne ako školské, čiže toho není až tak veľa. Veľmi rýchlo to ubehlo, až nám je ľúto, boli sme celkom fajn trieda a ja som si našla super kamosky. Píše sa v druhom ročníku práca, na začiatku roka sa ťahá téma, kto z coho bude písať, je to v podstate príprava do MŠ a ŠKD. Minimálne na 15stran. Niektorí učitelia sú rovnakí každý deň, páru ich je odlišných. Ale všetci v pohode. Teda my sme mali fakt super učiteľov.
@uhrikovci ďakujem ❤️
@uhrikovci tak úspešné zvládnutie maturity prajem 😁😊
aj mne včera prišla pozvánka 🙂 V sobotu o 9:00 hod 🙂
a hlásite sa niektorá Zvolen a okolie 🙂
@mija2020 ďakujem krásne, akurát odovzdavam prácu o týždeň. Ešte práce a testy z predmetov a končíme. Ako fakt to rýchle ubehlo, keď si predstavím aký som mala stres, že každý piatok v Ba a cestovanie a ucenie. A už mám o chvíľu po tom.
@uhrikovci ahoj ,aj ja už stresujúce a to tam ešte ani nie som môžeme si popísať aj súkromne? Budem rada ak sa dozviem niečo viac o škole.
a hlásite sa niektorá Zvolen a okolie 🙂
@tinka1111 Ja som ZA okolie 🙃
aj mne včera prišla pozvánka 🙂 V sobotu o 9:00 hod 🙂
@tinka1111 tak sa tam vidíme 🙃

@bamboolka89 no je tam nová riaditeľka a tá je moc zanietená až to preháňa. Myslím si, že talentovky bol jej nápad, ale podľa mňa to není realne, oni na to nemajú priestory. Inak otvorili teraz online takúto školu, nepozerala si? Ze sa študuje na diaľku ale platí sa 150€ mesiac.