Pomôžete mi identifikovať ženu z Bratislavy a okolia?
Cauko.... dievcata nepoznate tuto zensku? Predpokladam ze Bratislava a okolie..
sa spytaj manzela ak to jeho nohy trcia z postele
@anonym_c9c403 Od dnes nieje moj manzel. je to odpad....
Ouu, mas skrytú kameru?
@anonym_autor Ak Ti je s nou manzel neverny, tak to ries s nim, ona Ti vernost neslubovala.
Ouu, mas skrytú kameru?
@anonym_bab747 Ano mala som pozicanu.
Shakira
Shakira
@anonym_8b4aaa vtipne....
@anonym_autor to si ju tahal do vasej domacnosti, no poriadny hnus a ona tam nevidela nejake vase spolocne fotky?
@anonym_autor vtipné je to tu vešať po internete, miesto toho, aby si rovno svojmu mužovi povedala nech ide do preč. Načo potrebuješ identifikovať ženu? Mala pekné spodné prádlo, či čo viac potrebuješ? Neponižuj sa, s gráciou mu zakývaj.
@anonym_autor Ja ti rozumiem, ze ta stve. Ale na nu sa vykasli.
@beata_k nemozem, lebo nad jej rukou a na miesto kam sa pozera boli nase svadobne fotky.... vedela o mne...
@anonym_autor to si ju tahal do vasej domacnosti, no poriadny hnus a ona tam nevidela nejake vase spolocne fotky?
@domkakvet prave to pisem....
@anonym_autor Ja chápem tvoje znechutenie, ale v rámci zachovania vlastnej sebaúcty sa neponižuj vyšetrovaním koho klátil tvoj muž, ale rieš si muža. Dnes to bola táto, minule iná a nabudúce ani sám ešte netuší.
Môzeš z toho vyjsť ako tvrdá, silná a nekompromisná žena, ktorá ho vyžmýka do posledného centu pri rozvode a viac sa za ním neobzrie. Alebo histerická fúria a tvoj muž bude vedieť, že rozvod je to najlepšie, čo sa mu môže stať a bude ĺutovať, že to už neurobil dávno. Ozaj sa nestrápňuj, také nemajú svedomie a zjavne tvoj muž nemá bohvieaký charakter.
Shakira
@anonym_8b4aaa aj mňa to hneď napadlo
A nie je jedno, kto to je? Nie ona je tvoj manžel a nie ona ti sľubovala vernosť. To, že nemá žiadne morálne zásady je jedna vec, ale mala by si riešiť svojho muža a nie cudziu ženskú.
A nie je jedno, kto to je? Nie ona je tvoj manžel a nie ona ti sľubovala vernosť. To, že nemá žiadne morálne zásady je jedna vec, ale mala by si riešiť svojho muža a nie cudziu ženskú.
@huxy nechapes? kamera bola za nasimi svadobnymi fotkami, pozera sa na ne.....
Boha baba ,toto je natáčané v súkromí ,dufam ,že máš od nej povolenie ,aby si dala jej fotku na verejnú diskusiu
Idem to nahlásiť
@anonym_autor aaa??? Čo mám na tom chápať? Žena ťa nepodvádzala, ale tvoj muž.
@huxy ten clovek uz nieje moj muz.....
@anonym_autor Chápem, že máš na ňu zlosť, ale nemrhaj energiu na takúto.Planuj radšej svoju budúcnosť.Drzim palce 🍀
@anonym_autor a? Tvoj muž je žumpa, ries jeho. Na nu sa mozes vysrat. Co ti pomoze ked zistíš kto to je? Bol ti neverný, myslim ze to staci
Chceš ju naozaj identifikovať? Stačí povedať. Fotka pôjde na FB a nechám ti tu potom odkaz.
@anonym_autor ries manzela, vycapit sem foto zeny, ktora sice chrape s tvojim muzom, ale inak tebe nic neslubovala, tak toto je za ciarou, co si urobila, dufam, ze vies, ze ona to moze tiez riesit, ak na to pride, ze je niekde zverejnena jej foto
Chceš ju naozaj identifikovať? Stačí povedať. Fotka pôjde na FB a nechám ti tu potom odkaz.
@anonym_79fc9d ale zasa nechcem mat za to zle...
@anonym_autor ries manzela, vycapit sem foto zeny, ktora sice chrape s tvojim muzom, ale inak tebe nic neslubovala, tak toto je za ciarou, co si urobila, dufam, ze vies, ze ona to moze tiez riesit, ak na to pride, ze je niekde zverejnena jej foto
@zuzana76 presne tak a ešte nahrávané bez súhlasu osoby tajnou kamerou 🤦🏼♀️
Boha baba ,toto je natáčané v súkromí ,dufam ,že máš od nej povolenie ,aby si dala jej fotku na verejnú diskusiu
Idem to nahlásiť
@minenkaa ak si vsimnes zamerne je sem dana fotka kde je oblecena uz.
🍿🍿

sa spytaj manzela ak to jeho nohy trcia z postele