icon

Pomôžete mi identifikovať ženu z Bratislavy a okolia?

Včera o 16:51

Cauko.... dievcata nepoznate tuto zensku? Predpokladam ze Bratislava a okolie..

anonym_fd22a2
Autor odpoveď zmazal
huxy
Včera o 17:16
@anonym_fd22a2
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_fd22a2 chorý človek čo si takéto veci potrebuje vymýšľať.

anonym_33bf54
Včera o 17:16
@anonym_fd22a2
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_fd22a2 Toto je MK v poslednej dobe. Plejada psychiatrickych pacientov.

domkakvet
Včera o 17:18
@huxy

@anonym_fd22a2 chorý človek čo si takéto veci potrebuje vymýšľať.

@huxy presne tak.

anonym_d7ef1c
Včera o 17:18

@anonym_autor uz ti ju identifikovali 😂

autor
Včera o 17:19
@anonym_d7ef1c

@anonym_autor uz ti ju identifikovali 😂

@anonym_d7ef1c a kto to je?

wolf_
Včera o 17:19
@anonym_fd22a2
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_fd22a2 no mne prvé napadlo, že foto vygenerovaná AI.. Klamem, ako prvé mi napadlo "kks, duch" 😂😂 Ako druhé AI... Ale veru videoklip by mi nenapadol 🙂

anonym_79fc9d
Včera o 17:20
@anonym_fd22a2
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_fd22a2 nie je to z jej klipu. Videla si tu spevacku? Vyzera uplne inak. Toto je fotka beznej domacnosti so vcerajsim datumom.

anonym_bcea80
Včera o 17:21

Mne našlo toto
Paranormal Activity z roku 2007, scéna z horor filmu.

anonym_a2a1fa
Včera o 17:21

manžel ma celkom pekný vkus.

autor
Včera o 17:22

Co to tocite? aky videoklip? naco by sem tahal spevacku? ....

anonym_33bf54
Včera o 17:22

Zase su vychadzky na psych.oddeleni? V poslednej dobe nejak casto😏

anonym_fd22a2
Včera o 17:24
@anonym_79fc9d

@anonym_fd22a2 nie je to z jej klipu. Videla si tu spevacku? Vyzera uplne inak. Toto je fotka beznej domacnosti so vcerajsim datumom.

@anonym_79fc9d nic co by AI nevedel vygenerovat

anonym_79fc9d
Včera o 17:27
@anonym_fd22a2

@anonym_79fc9d nic co by AI nevedel vygenerovat

@anonym_fd22a2 podľa samotného obrazu to nevyzerá ako AI generovaný obraz. Skôr ide o fotografiu/print obrazovky s reálnym CCTV záznamom v infračervenom režime.
Vidím viacero znakov typických pre skutočný kamerový záznam: výrazný modrofialový IR obraz, moiré a pixelová štruktúra z fotografovania monitora, prirodzené rozmazanie pohybu, konzistentné tiene a osvetlenie, časový údaj a REC overlay typický pre kamerový systém.

anonym_7540df
Včera o 17:28

To mate nejaky maly byt, asi garsonku, nie? Ked tam mas postel a kuchynsku linku 🤷🙈

crazy_cat_lady
Včera o 17:28

A ked prides nato, kto to je, tak potom co?

patrike
Včera o 17:30

Vesanim jej fotiek na net este aj s popisom, preco to riesis, ta moze dostat do paradnych problemov. Zmaz to cim skor.

anonym_fd22a2
Včera o 17:30

@anonym_autor autorka daj esre jednu fotku

anonym_79fc9d
Včera o 17:32
@anonym_7540df

To mate nejaky maly byt, asi garsonku, nie? Ked tam mas postel a kuchynsku linku 🤷🙈

@anonym_7540df obývačka spojená s kuchyňou. Roztiahli si gauč. Do spálne ju neťahal.

anonym_be750f
Včera o 17:32

Taka pekna baba sa ulakomila na tvojho?;)

patrike
Včera o 17:36

Ak neveris mne, tak napis AI, co si mysli o pouzivani kamier bez suhlasu natacanych osob a o vesani fotiek a videii z toho na internet. Ani vo vlastnej domacnosti nemozes natacat navstevy. Potom sa este spytaj AI, ako je pravne riesene, ak sa ti tu zenu podari identifikovat a zacnes jej pisat alebo volat.

anonym_5f663b
Včera o 17:38

Geniálne, dobre si to spravila aspoň nebudeš žiť v klamstve. Mala by si riešiť ale muža....

anonym_79fc9d
Včera o 17:40
@patrike

Ak neveris mne, tak napis AI, co si mysli o pouzivani kamier bez suhlasu natacanych osob a o vesani fotiek a videii z toho na internet. Ani vo vlastnej domacnosti nemozes natacat navstevy. Potom sa este spytaj AI, ako je pravne riesene, ak sa ti tu zenu podari identifikovat a zacnes jej pisat alebo volat.

@patrike o čom píšeš? Veď tu ju obviňujú, že je to nejaká speváčka a vygenerované cez AI. Tak potom si môže takých fotiek šíriť koľko chce. Podľa tú prítomných dám to nie je pravda, a teda nič neporušila.

anonym_7aa318
Včera o 17:42

Nechcem jatriť rany, ale teda to je kočka. Chápem tvoju zlosť, ale fotku vymaž. Šíriš tu o nej citlivé informácie, uverejňuješ kamerový záznam, o ktorom nevedela. A možno nevedela ani o tebe. Na svadobné fotky sa mohla pozerať až po akte. Ďalšia vec čo ma zaujíma, z akého dôvodu si si domov nainštalovala skrytú kameru?

minenkaa
Včera o 17:44
@anonym_autor

@minenkaa ak si vsimnes zamerne je sem dana fotka kde je oblecena uz.

@anonym_autor hlavne si zámerne dala tu jej fotku ,ja dufam,že to ta baba zisti a bude to riesit

anonym_3eaaa2
Včera o 17:46

Ale zase davajte si pozor,nabuduce moze byt ta zena u vas doma.Tak je dobre upozornit.Aj ked skoda,ze tym stylom,skoda.

anonym_d7ef1c
Včera o 17:46

Asi bude nezamestnaná ked nema problem o 2:15 byt nachystana 😂

anonym_79fc9d
Včera o 17:48
@minenkaa

@anonym_autor hlavne si zámerne dala tu jej fotku ,ja dufam,že to ta baba zisti a bude to riesit

@minenkaa akú fotku zámerne dala? Veď je to AI, fotka speváčky z klipu..nie? Či už zrazu nie je?

anonym_d7ef1c
Včera o 17:50
@anonym_79fc9d

@minenkaa akú fotku zámerne dala? Veď je to AI, fotka speváčky z klipu..nie? Či už zrazu nie je?

@anonym_79fc9d vraj nie je

anonym_79fc9d
Včera o 17:52
@anonym_d7ef1c

@anonym_79fc9d vraj nie je

@anonym_d7ef1c ale už sa tu upracte ženy. Ako na smetisku. Tak tu idú tvrdiť, že si to vymyslela, že stiahla fotku z klipu, že to dala cez AI. A pritom je to jasná fotka z monitora. Tu sa ani neviete ženy navzájom podržať . Prajem vám, aby sa vaši muži schovávali lepšie.