Pomôžete mi identifikovať ženu z Bratislavy a okolia?
Cauko.... dievcata nepoznate tuto zensku? Predpokladam ze Bratislava a okolie..
@anonym_fd22a2 chorý človek čo si takéto veci potrebuje vymýšľať.
@anonym_fd22a2 Toto je MK v poslednej dobe. Plejada psychiatrickych pacientov.
@anonym_autor uz ti ju identifikovali 😂
@anonym_autor uz ti ju identifikovali 😂
@anonym_d7ef1c a kto to je?
@anonym_fd22a2 no mne prvé napadlo, že foto vygenerovaná AI.. Klamem, ako prvé mi napadlo "kks, duch" 😂😂 Ako druhé AI... Ale veru videoklip by mi nenapadol 🙂
@anonym_fd22a2 nie je to z jej klipu. Videla si tu spevacku? Vyzera uplne inak. Toto je fotka beznej domacnosti so vcerajsim datumom.
Mne našlo toto
Paranormal Activity z roku 2007, scéna z horor filmu.
manžel ma celkom pekný vkus.
Co to tocite? aky videoklip? naco by sem tahal spevacku? ....
Zase su vychadzky na psych.oddeleni? V poslednej dobe nejak casto😏
@anonym_fd22a2 nie je to z jej klipu. Videla si tu spevacku? Vyzera uplne inak. Toto je fotka beznej domacnosti so vcerajsim datumom.
@anonym_79fc9d nic co by AI nevedel vygenerovat
@anonym_79fc9d nic co by AI nevedel vygenerovat
@anonym_fd22a2 podľa samotného obrazu to nevyzerá ako AI generovaný obraz. Skôr ide o fotografiu/print obrazovky s reálnym CCTV záznamom v infračervenom režime.
Vidím viacero znakov typických pre skutočný kamerový záznam: výrazný modrofialový IR obraz, moiré a pixelová štruktúra z fotografovania monitora, prirodzené rozmazanie pohybu, konzistentné tiene a osvetlenie, časový údaj a REC overlay typický pre kamerový systém.
To mate nejaky maly byt, asi garsonku, nie? Ked tam mas postel a kuchynsku linku 🤷🙈
Vesanim jej fotiek na net este aj s popisom, preco to riesis, ta moze dostat do paradnych problemov. Zmaz to cim skor.
@anonym_autor autorka daj esre jednu fotku
To mate nejaky maly byt, asi garsonku, nie? Ked tam mas postel a kuchynsku linku 🤷🙈
@anonym_7540df obývačka spojená s kuchyňou. Roztiahli si gauč. Do spálne ju neťahal.
Taka pekna baba sa ulakomila na tvojho?;)
Ak neveris mne, tak napis AI, co si mysli o pouzivani kamier bez suhlasu natacanych osob a o vesani fotiek a videii z toho na internet. Ani vo vlastnej domacnosti nemozes natacat navstevy. Potom sa este spytaj AI, ako je pravne riesene, ak sa ti tu zenu podari identifikovat a zacnes jej pisat alebo volat.
Geniálne, dobre si to spravila aspoň nebudeš žiť v klamstve. Mala by si riešiť ale muža....
Ak neveris mne, tak napis AI, co si mysli o pouzivani kamier bez suhlasu natacanych osob a o vesani fotiek a videii z toho na internet. Ani vo vlastnej domacnosti nemozes natacat navstevy. Potom sa este spytaj AI, ako je pravne riesene, ak sa ti tu zenu podari identifikovat a zacnes jej pisat alebo volat.
@patrike o čom píšeš? Veď tu ju obviňujú, že je to nejaká speváčka a vygenerované cez AI. Tak potom si môže takých fotiek šíriť koľko chce. Podľa tú prítomných dám to nie je pravda, a teda nič neporušila.
Nechcem jatriť rany, ale teda to je kočka. Chápem tvoju zlosť, ale fotku vymaž. Šíriš tu o nej citlivé informácie, uverejňuješ kamerový záznam, o ktorom nevedela. A možno nevedela ani o tebe. Na svadobné fotky sa mohla pozerať až po akte. Ďalšia vec čo ma zaujíma, z akého dôvodu si si domov nainštalovala skrytú kameru?
Ale zase davajte si pozor,nabuduce moze byt ta zena u vas doma.Tak je dobre upozornit.Aj ked skoda,ze tym stylom,skoda.
Asi bude nezamestnaná ked nema problem o 2:15 byt nachystana 😂
@anonym_autor hlavne si zámerne dala tu jej fotku ,ja dufam,že to ta baba zisti a bude to riesit
@minenkaa akú fotku zámerne dala? Veď je to AI, fotka speváčky z klipu..nie? Či už zrazu nie je?
@minenkaa akú fotku zámerne dala? Veď je to AI, fotka speváčky z klipu..nie? Či už zrazu nie je?
@anonym_79fc9d vraj nie je
@anonym_79fc9d vraj nie je
@anonym_d7ef1c ale už sa tu upracte ženy. Ako na smetisku. Tak tu idú tvrdiť, že si to vymyslela, že stiahla fotku z klipu, že to dala cez AI. A pritom je to jasná fotka z monitora. Tu sa ani neviete ženy navzájom podržať . Prajem vám, aby sa vaši muži schovávali lepšie.