Poplatky u gynekológov
Je poplatok 100 eur u gynekologa v Ba vela?
Podľa toho za čo.
Kazdorocny poplatok, potom vraj je vsetko zdarma okrem tehotenstva a poplatkov s nim suvisiacich.
Podla mna ano... aj moja sice ponuka nejake premium sluzby, typu konzultacia atd. Ale ja chodim len raz rocne na kontrolu (sono/stery) a platim poplatok max 20e.
v Žiline platím 50€ za to že som jeho pacientkou plus sa platí extra za nejaké služby ale mne to príde ako zadarmo... radšej zaplatím a dostanem reálnu službu ako zdarma, aké lacné také vzácne :D
Podla mna vela, ale ja idem raz do roka na preventivku a dost. Neviem, ake sluzby by mali byt v tom zahrnute… ale ked nic nadstandarntne nepotrebujem, tak prevo by som mala platit nejaky pausal…
Rocny poplatok platim 150 a pri tehotenstve +50, inak samostatne vyšetrenie( keď nechcem platit ročny) stoji 35e.
Kamoska je gynekologicka a skutocne tie prevadzkove naklady ak chce mat clovek zariadenie a vybavu na urovni je vysoke... to proste poistovne nepokryju, musia to tahat cez poplatky pomimo...
@solange7 a kam prosim chodis?
@mane01 oni to maju akoze standardne, poplatok za pacientku
@nyphadora tento ma tehotenstvo este podelene na tyzdne, do 20 tyzdna tusim 200 potom viac a viac
V Ga neplatím nič
www.afw.sk - platím 20eur za preventívku. Ordinácia je moderne a nadštandardne vybavená, 100eur poplatok sa mi zdá prehnaný, keďže tam ideš raz za rok... a tie poplatky pre tehotné - do 20.tyzdna 200eur...??? To fakt? A potom ešte viac? Šialené
V PO neplatim nic... Akurat tak za jednorazove skla pri obycajnom cytostere (2 €)... Ak chcem rozsireny LBC ster, tak platim 25 €, ale poistovna mi to preplati...
platim uplne rovnako. nepytaj sa za co lebo ani neviem. malo ci vela zalezi od tvojich financnycn moznosti. v minulosti som chodila k jednemu gyne, co nemal zmluvu so ZP a kazda navsteva 70€. ale bol skvely, o tom potom…u detskej koznej tiez platime okolo 50€ rocny poplatok
V Senci neplatím žiadny paušál.
ja v BB neplatim nic, ani za lepsie ster, preplaca uz poistovna
Ja som chodila pred 5r ku gynde, kde som vtedy platila 100€. Čiže z tohoto pohľadu to veľa nie je.
Mom.mam gyndu bez poplatku, počas tehotenstva ponúkla balíček, ktorý si mohla ale nemusela využiť za 260€.
Platím za objednanie na čas 20€.
V BA Nájdeš gynekológa za 300€, aj zadarmo. Pokiaľ potrebujem, idem za kvalitnou a na cenu nepozerám. Ak však neriešim nič závažné, príde mi zbytočné platiť.
Tak to sú potom dosť vysoké poplatky, ja by som k nemu nešla. Za to ze si tehotná 200€?! Ked cakas babo tak sa peniaze len tak rozutekaju ani nevies kam...neviem si predstavit platit 2stovky doktorovi lebo som si dovolila byt tehotna 😁😁Ja mam ročný 60e a nikdy nič navyše, ani v tehotenstve a služby na vysokej úrovni.
Chodim v BA ku gynekologovi, rocny poplatok neplatim ziaden, priplacala som si len pri preventivke jednorazove nastroje (tusim 5e). Ako tehotna som platila 80e za trimester - v cene bolo sono, vsetky vysetrenia, priplacal sa potom este morfologicky ultrazvuk.
Ak mas problemy, kvoli ktorym chodis castejsie ku gynekologovi, tak by som to zaplatila. Ak chodis len na preventivku, pride mi to zbytocne vela, kedze vysetrenia v tehotenstve si uctuju este zvlast.
Ja platim 60€ rocne.
@bubinko1506 a kubktoremu prosim chodis?
@gejb zatial necakam, ale zvazujem zmenu. Chodim raz rocne a ano si to hrozne poplatky
@gejb mozes dat info ktory gynekolog?
@bororka kde v ba najdem lacnejsieho?
ja u svojho platim jednorazove zrkadla 3 €, sono 12 €, cytologia 25 €. clovek tam nechodi tak casto aby to nedal, inak je skvely
Moja má tak, že 70€ na rok, alebo 100€ pre tehotnú na celé obdobie tehotenstva. Ale už nedoplácam za žiadny výkon, ani nič.
Pozri ku ktorému gynekolgovi patríš podľa bydliska. Tí väčšinou nemajú poplatky.
Ja mam gynekologicku na gorkeho, neplatím nič, povedala, že jej stačí to čo jej poustovna prepláca a platí za kapitaciu. Inak všetky tie poplatky sú len nenazranost lekárov, teda im platíš auto, dovolenku, hypotéku.
Takze ak ides raz do roka, vlastne zaplatis 100€ za vysetrenie, plus si vypytaju od poistovne… hmmm, dufam, ze aspon kavu mas v tej cene… nie, to je fakt vela aj na BA podla mna.
Ja platim cca 140 u Kocha (ak to uz zase nezvysili) a kedze uz neplanujem byt tehotna, tiez odtial odchadzam, nevidim dovod platit taku simu za preventivnu prehliadku, nehovoriac o tom, ze ma takmer nikdy nie si schopni zobrat nacas. Co som si vsak ja zistovala, tak jedine u Dr. Millyho sa neplati rocny poplatok, tam zaplatis jedine ked sa chces objednat na presny cas. Pred nejakym casom este bral nove pacientky, tak mozes skusit.

Poplatok za co? Extra vysetrenia, extra prehliadku, extra stery, extra odbery, extra hormonalny profil, extra ultrazvuky, extra co?