icon

Tatra banka - zníženie mesačných poplatkov

17. okt 2023

Ahoj mam poplatok za účet 3 eura .. volali mi ze ako ako znížiť mesačný poplatkov na nulu... volali aj Vám čo máte TB ohľadom tohto ???

janai1
•
17. okt 2023

Nevolali, lebo mam 0€ poplatok. Nikdy by som nebola v banke kde by som musela platiť za účet .
Ale tak je hádam jasné, že chcú predať produkty, neviem čo sa čuduješ, vieš koľko krát ti ešte budú volať?

melanta
•
17. okt 2023

Mám TB, ale odkedy existuje vernostný program, mám účet za nulu, takže kvôli tomuto mi nevolajú. Predpokladám, že je to aktivita nejakej konkrétnej pobočky, obvolávajú klientov s cieľom dohodnúť stretnutie, tam ti niečo ponúknu, nejaké sporenie, úver, kreditku. Ale tak to môžeš odmietnuť a využiť len diskusiu na to, ako znížiť cenu na nulu.

kaktusik007
•
17. okt 2023

tatra banka mi nevyvolava uz niekolko rokov.... stacilo povedat osobnej bankarke ze ked budem nieco chciet, ozvem sa ja 🙂

ekira1
•
17. okt 2023

Nie, roky mám poplatok 0, nemajú dôvod kvôli tomu volať. Ale volali ako som spojná s bankou a či niečo nepotrebujem 🙃

simca06022011
•
17. okt 2023

Nevolali mi, ale písali, aj na pobočke som dostala prednášku:D používam milión veci, mam fondy a neviem co a aj tak riešia furt poplatok. Ja na to nemám čas aby som sa kvôli 3 eurami s tým zapodievala. Ale je to bežne, aj prima mi kvôli banalita vola. Poponukaju produkty s vybavene :D

hiro
•
17. okt 2023

Nie, tam je XY veci ktore mas/splnis a stacia myslim ze tri a mas 0€ poplatok - takze tiez mam zdarma a nevolaju cele roky.

nataliik
•
17. okt 2023

Volali. Ponúknu ti ďalšie poistenie. Cestovné, pripoistenie hypotéky, životné q pod.
V podstate ta budu lanarit platiť za poistenie 50€ mesacne, aby si neplatila 3€ za ucet

autor
•
17. okt 2023

@nataliik ano presne to hovorila pani..Aj vám volali dnes?

masinka
•
17. okt 2023

Manzel tam bol minuly tyzden pokecat, tiez mu volali koli poplatku, ponukli mu za 50 E mesacne zivotku ( ak by umrel, tak dostanem 3000 E, juhu, no nekup to) , 36 E cestovne poistenie ( rocny poplatok) , kreditku za ktoru by este musel platit a aj tak by este tie 3 eura namiesto 7 musel platit.

nataliik
•
17. okt 2023

Nie pred 2 mesiacmi

ekira1
•
29. okt 2023

@masinka to je zvláštne, ja neplatím poplatok, stačí mať produkty z troch kategórií. Ja mam hypo, v hypo mám poistený dom a ja mam poistenie a mám I kreditku. Za tú sa neplatí, ak mesačne urobím obrat 300€ a samozrejme, minutú sumu treba vrátiť v termíne.