Poradíte dobrú cenovo prístupnú právničku na rozvod v Bratislave?
Dobry den, viete mi prosim poradit (najlepsie z vlastnej skusenosti) dobru a vramci mozností cenovo prijatelnu pravnicku, ktora ma skusenosti s rozvodom a veci s tym suvisiacimi? Nepotrebujem zastupovanie na súde, "len" z pravnej stranky skontrolovat rodicovsku dohodu a poradit, a neskor spisat aj dohodu o vysporiadani BSM vratane bytovej otazky ap. Dakujem.
@anonym_autor vyuzila som.platenu mailovu komunikacia s Judr. Milan Ficek. Za mna TOP pravnik, povie tipy a triky. Na kontrolu rodicovskej dohody som bola osobne 2x v AKMV presli sme si spolu vsetky papiere. Bola som spokojna.
@anonym_3d6fa7 dakujem pekne za radu. Vies mi prosim povedat, ci su (najma v AKMV, asi radsej by som to riesila osobne) casovo flexibilni alebo treba dlho cakat na dohodnutie terminu?
@anonym_3d6fa7 dakujem pekne za radu. Vies mi prosim povedat, ci su (najma v AKMV, asi radsej by som to riesila osobne) casovo flexibilni alebo treba dlho cakat na dohodnutie terminu?
@anonym_autor bolo to do tyzdna aj doobeda aj poobede Bola som tam pred dvoma rokmi. Mozno sa to zmenilo, pozri recenzie ake maju
@anonym_autor bolo to do tyzdna aj doobeda aj poobede Bola som tam pred dvoma rokmi. Mozno sa to zmenilo, pozri recenzie ake maju
@anonym_3d6fa7 dakujem
Rodičovskú ti vie konzultovať aj mediátor, kolegyňa tak bola, a veľmi bola spokojná. Prístupom aj cenou, a to bol jej ex geroj.

@anonym_autor vyuzila som.platenu mailovu komunikacia s Judr. Milan Ficek. Za mna TOP pravnik, povie tipy a triky. Na kontrolu rodicovskej dohody som bola osobne 2x v AKMV presli sme si spolu vsetky papiere. Bola som spokojna.