Poraďte dobrého štátneho ortopéda v Petržalke
Dobry den,
vedeli by ste mi odporucit dobreho statneho ortopeda? Najlepsie z Petrzalky ale kludne aj inde. Dakujem 🙂
Štátny bude jedine v nemocnici, čiže ak v Petržalke, tak jedine Antolská. Mimo nemocníc štátni lekári nefungujú už vyše 20 rokov. Čo konkrétne potrebuješ riešiť? My sme riešili dosť dlho ortopéda a nakoniec celý problém vyriešil traumtológ.
Štátny bude jedine v nemocnici, čiže ak v Petržalke, tak jedine Antolská. Mimo nemocníc štátni lekári nefungujú už vyše 20 rokov. Čo konkrétne potrebuješ riešiť? My sme riešili dosť dlho ortopéda a nakoniec celý problém vyriešil traumtológ.
@melanta jasne, potrebovala by som aby sa mi pozrel na chodidla lebo pravdepodobne mi po tehotenstvach prepadli a uz sa javia ako ploche.
statny???? ved vacsina uz funguje sukromne, a nemocnicne lekarske osoby uz nechcu brat novych, oni vam navrhu sukromne ambulanciu v urcitych hodinach, tam sme dospeli.
@melanta co viem vacsina ani nebere novych pacientov. museli sme ist sukromne.
@lusiana6 zrejme máš na mysli lekára, ktorý ma zmluvy s poisťovňami. A to je súkromný. V nemocniciach majú niektorí nemocniční lekári ambulantné dni, ale tam väčšinou ošetruje dotyčný lekár len tých pacientov, ktorých v tej nemocnici operoval. Teda je to vlastne pooperačná kontrola. Ak by si chcela k takému, tak asi len po známosti.
Ak si z Petrzalky, zoberie ta Mudr Gajdoš ma Šustekovej. Neplati sa u neho. Teda aspon take mam skusenosti z 2024.

@lusiana6 ka som spokojna s dr Sajbidor v Snope.