Potrebujem pomoc s dovozom darovanej práčky. Petržalka
Dobry den,
obraciam sa na vas s prosbou...citam si inzeraty kde daruju starsie, funkcne pracky,. akurat mi odišla...ale nemam nikoho vobec, kto by mi taku priniesol autom, som sama s.malou a momentalne mam vysoky datum, aby som si odvoz zaplatila...neviete mi prosím niekto pomoct ak by som natrafila na darovanu práčku za odvoz?Sme s Petrzalky.Dakujeme.
@lenka1583 ved popros priamo toho, kto to daruje, ze mu zaplatis benzin.
@anonym_95c1aa Akeď dotyčný darca nemá auto? A keď je to staršia alebo chorá osoba? To je rada teda.
@lenka1583 ešte by si mohla doplniť info, odkiaľ sa bude práčka prevážať, lebo to je tiež podstatná info pre prípadného "ochotnika" , keďže to chceš zadarmo. Aj keby sa našiel nejaký petržalčan, je dosť možné, že nebude ochotný ísť pre práčku do Rače alebo DNV
@lenka1583 ešte by si mohla doplniť info, odkiaľ sa bude práčka prevážať, lebo to je tiež podstatná info pre prípadného "ochotnika" , keďže to chceš zadarmo. Aj keby sa našiel nejaký petržalčan, je dosť možné, že nebude ochotný ísť pre práčku do Rače alebo DNV
@anonym_96c35a ja to cotam tak ze este nenatrafila ale ked natrafi tak bude vediet....
Autorka daj co najviac detailov . Ludia ked vedia do coho lezu tak pomozu ovela radsej.
Na akom si poschodi? funguje vytah? Kde je teraz stara pracka? bude sa musiet s nou manipulovat? Nainstalujes si novu sama alebo budes smutne pozerat kym ti ju aj nezapoji? Mas maly instalatersky material? Mas nastroje? Co cakas ze sa stane so starou prackou? Je stara furt plna smradlavej vody?
@anonym_96c35a ja to cotam tak ze este nenatrafila ale ked natrafi tak bude vediet....
Autorka daj co najviac detailov . Ludia ked vedia do coho lezu tak pomozu ovela radsej.
Na akom si poschodi? funguje vytah? Kde je teraz stara pracka? bude sa musiet s nou manipulovat? Nainstalujes si novu sama alebo budes smutne pozerat kym ti ju aj nezapoji? Mas maly instalatersky material? Mas nastroje? Co cakas ze sa stane so starou prackou? Je stara furt plna smradlavej vody?
@martinmmartin 😆 dakujem...
praveze ak by som zohnala tak neviem odkial dopredu, ze z akej casti by sa mi ozvali, ak by sa ozval niekto...staci ju priniest pred dom. V skutočnosti treba asi vsetko co ste napisali, ale viem si poradit uz aj sama snad, budem vdacna za dovoz iba.
@martinmmartin 😆 dakujem...
praveze ak by som zohnala tak neviem odkial dopredu, ze z akej casti by sa mi ozvali, ak by sa ozval niekto...staci ju priniest pred dom. V skutočnosti treba asi vsetko co ste napisali, ale viem si poradit uz aj sama snad, budem vdacna za dovoz iba.
@lenka1583 A ty nemas ziadneho znameho, kamarata nikoho? Ty vodicak mas? Daju sa pozicat auta z obi, ikei za par eur. Skor ako odvoz je vsak problematicka vynaska - ci uz od darcu, do auta alebo k tebe. Niektore pracky vazia okolo 60-80kg. Ocino alebo brat ti pokoct nemozu?
@lenka1583 A ty nemas ziadneho znameho, kamarata nikoho? Ty vodicak mas? Daju sa pozicat auta z obi, ikei za par eur. Skor ako odvoz je vsak problematicka vynaska - ci uz od darcu, do auta alebo k tebe. Niektore pracky vazia okolo 60-80kg. Ocino alebo brat ti pokoct nemozu?
@dadis inak by som sem nepisala
Skús pohľadať taxíky existujú aj nákladné čo majú dodávku. My sme to raz využili.
@lenka1583 tu je clovek pre teba,dovezie namontuje,len teda pracka stoji 39€.Ma toho v ponuke viac a ma super hodnotenie.
https://elektro.bazos.sk/inzerat/193989231/spol...
@lenka1583 tu je clovek pre teba,dovezie namontuje,len teda pracka stoji 39€.Ma toho v ponuke viac a ma super hodnotenie.
https://elektro.bazos.sk/inzerat/193989231/spol...
@tundra Ona chce zadarmo aj pracku aj dovoz. Je pre nu vysoky datum, 39 eur nema.
@anonym_f0963c vies,ze ked mu zavola a vysvetli situaciu,mozno jej pomôze.Ja citat viem a neposlal som to tebe,ale autorke temy.
@tundra Jasne, jasne citat vies 😃. Predavajuci na bazosi chce za to 39 eur. Autorka diskusie 39 eur nema. Ale jasne zadarmo jej to aj daruje aj dovezie. Ak mas problem, ze na tvoj prispevok niekto reaguje nepis do verejnej diskusie. Tu sa diskutuje.

@lenka1583 ved popros priamo toho, kto to daruje, ze mu zaplatis benzin.