Pomoc pre syna so zdravotným postihnutím: Darujte reproduktor!
Dobrý deň,
obraciam sa sem s veľkou prosbou, aj keď viem, že to nie je jednoduché.Som mamina chlapčeka so zdravotným postihnutím. Blížia sa mu narodeniny a veľmi by si prial veľký party reproduktor na hudbu. Hudba ho robí šťastným a veľmi by mu to urobilo radosť.Žiaľ, naša finančná situácia mi momentálne nedovoľuje mu takýto darček kúpiť. Preto by som sa chcela opýtať, či by sa nenašiel niekto, kto by vedel darovať starší, funkčný reproduktor, alebo pomôcť splniť toto jeho malé veľké želanie.Nežiadam peniaze, len konkrétnu vec, ktorá by ho veľmi potešila.Vopred z celého srdca ďakujem každému, kto si to prečíta alebo sa rozhodne pomôcť ❤️
Ja tiež som z toho okresu ale práve partyreproduktor nemám. Ale mám kopu inej elektroniky ktoré už nechcú kúpiť ani rómovia. Fake JBL bluetooth reprduktor, rádio v retro dizajne ale prehráva MP3 z usb kľúča, hifivežu na ktorej funguje iba rádio ale dá sa cez kábel napojiť hocijaký prehrávač (aj mobil) a funguje ako zosilňovač, staré smartfóny aj klasické. Plánujem to skúsiť ešte zobrať na blšák alebo darovať.
Ja tiež som z toho okresu ale práve partyreproduktor nemám. Ale mám kopu inej elektroniky ktoré už nechcú kúpiť ani rómovia. Fake JBL bluetooth reprduktor, rádio v retro dizajne ale prehráva MP3 z usb kľúča, hifivežu na ktorej funguje iba rádio ale dá sa cez kábel napojiť hocijaký prehrávač (aj mobil) a funguje ako zosilňovač, staré smartfóny aj klasické. Plánujem to skúsiť ešte zobrať na blšák alebo darovať.
@unbeholfen syn by sa určite nirčomu potešil
@unbeholfen syn by sa určite nirčomu potešil
@maminuska33 vieš poslať nejaký, ktorý by mu vyhovoval?
@maminuska33 vieš poslať nejaký, ktorý by mu vyhovoval?
@olga_hurajova Ak nevadú,napísala som Vám správu
Viete čo, keď budem doma pofotím tie veci a dám vám to sem keďže ste viaceré. A potom si to môžme poslať packetou. Mám aplikáciu. Vy si len vyberiete z boxu.
Viete čo, keď budem doma pofotím tie veci a dám vám to sem keďže ste viaceré. A potom si to môžme poslať packetou. Mám aplikáciu. Vy si len vyberiete z boxu.
@unbeholfen ďakujem
Ešte raz veľmi pekne ďakujem každému, kto si môj príspevok prečíta alebo ho posunie ďalej ❤️ Veľmi si vážim každú pomoc či zdieľanie 🙏
Popis vecí:
1. Fejkový JBL reproduktor. Je to funkčný bluetooth reproduktor aj z usb klúča prehrá hudbu a je v ňom niečo nahraté to ide samé. Nemá hodnotu keďže je fake ale úcelu poslúži.
2. Tablet a 2 smartfóny.
- Tablet je Huawei a má Android 4 čo už je veľmi zastaralé a bez softvérovej podpory. Už tam nejdú aktualizácie ani novšie aplikácie. Ale na bežné používanie že z PC tam nakopírujete hudbu, filmy, fotky, videá tak sa to dá pozerať, a bežné veci ako kalendár, kalkulačka a také. Dá sa tam dať aj simkarta ale neskúšal som čo to spraví.
- Smartfón Black Berry, je to čudný telefón keďže nemá Android ani iOS ale taký vlastný operačný systém. Zapnúť sa dá a klikať tam na veci, ale nemám vyskúšané čo to spraví ak tam dáte simkartu.
- Smartfón Samsung, je funkčný ale tiež nejaký starší už nepodporovaný android. Ale bežné veci ako telefonovanie, sms, budík, fotenie, videá atď. tam fungujú. Tiež sa dá nakopírovať hudba z pc a môzete počúvat. Má to konektor na klasické sluchátka, ale ma aj bluetooth takže aj bezdrôtové. Všetko čo mobil má vediet tak ide, len je zastaralý operačný systém. Ale na bežne používanie stačí.
3. Discman, to je prenosný CD prehrávač. Má výstup na klasické sluchátka (3,5 jack) a tým pádom sa dá napojiť aj na zosilovač, hifivežu, cez aux atď.
4. Obyčajný reproduktor, nemá bluetooth ani na pamäťovú kartu či usb klúč, ale funguje tak že sa dá napojiť na TV či PC ze elektri u berie z USB konektora a na zvuk má 3,5 jack koncovku ako klasické sluchátka. Dá sa použiť aj ako prenosný ze usb zapojíte do powerbanky a koncovku do discmanu, mobilu, atď. A bude hrať.
neviem o čo vám ide.. pomaly mesiac otravujete všade na internete vrátane FB,koňa, ľudia sú ochotní poslať a furt ste s niečím nespokojná,nie ste trochu náročná,chcelo by to trochu pokory.
Si ho teda nakreslite keď vám nič nevyhovuje
V nedelu beriem na blšák. Tak chcete to valado či né?
@unbeholfen kde je blšák prosím ťa?
Na interi za vivom ako je štadión. Hladaj že interburza, pravidelne uverejňujú kedy bude najbližššia.
Na interi za vivom ako je štadión. Hladaj že interburza, pravidelne uverejňujú kedy bude najbližššia.
@unbeholfen aha, tak to nič, som myslela že v okolí GA, dík
@unbeholfen aha, tak to nič, som myslela že v okolí GA, dík
@anonym_e96854 v okolí GA ti ja darujem nejaké pakšamenty. Chceš?
@anonym_e96854 v okolí GA ti ja darujem nejaké pakšamenty. Chceš?
@unbeholfen si zlatý, ja som chcela isť predávať, mám svojich haraburdov viac ako dosť
@unbeholfen si zlatý, ja som chcela isť predávať, mám svojich haraburdov viac ako dosť
@anonym_e96854 veď aj ja chcem ísť predávat, a som z Galanty a kamaráti z Váhoviec. Ideme pozrieť aké to je. A potom na ďalšej pôjdeme predávat. Aj v Seredi býva ale strašne zriedkavo.
Darujem ešte puzdro na iPhone 12 mini ale pasuje aj na 13 mini. A ešte darujem nabíjacie káble typ C mám ich zbytočne veľa.
@anonym_e96854 veď aj ja chcem ísť predávat, a som z Galanty a kamaráti z Váhoviec. Ideme pozrieť aké to je. A potom na ďalšej pôjdeme predávat. Aj v Seredi býva ale strašne zriedkavo.
@unbeholfen my chodíme do PK, v TT bude 18.4., ale už sa nám neušlo miesto.
Tak to tam okukni, koľko ste platili za miesto?
Ešte som nebol predávať, chodím po burzách ako zákazník, len mám nejaké haraburdy a napadlo ma ich predať. Ja viem o týchto dvoch takže skôr mna zaujíma že kedy sú tie v PK a TT? Idem pokukať ako zákazník. Prípadne ich stránky kde sú info.
Nechcete niekto tie veci čo som ponúkal za pár eur? A ešte by som mal na predaj 2 ajfóny.
Ešte som nebol predávať, chodím po burzách ako zákazník, len mám nejaké haraburdy a napadlo ma ich predať. Ja viem o týchto dvoch takže skôr mna zaujíma že kedy sú tie v PK a TT? Idem pokukať ako zákazník. Prípadne ich stránky kde sú info.
@unbeholfen v PK bola 2 týždne dozadu a v TT už nemajú miesto pre predávajúcich, o ďalšich neviem.
Ten Cífer skúsime, ďakujem.
Inak treba im napísať, rezervovať a uhradiť miesto ak chceš predávať
@unbeholfen v PK bola 2 týždne dozadu a v TT už nemajú miesto pre predávajúcich, o ďalšich neviem.
Ten Cífer skúsime, ďakujem.
Inak treba im napísať, rezervovať a uhradiť miesto ak chceš predávať
@anonym_e96854 ale v TT to je kde? Nejdem tam predávať ale len ako zákazník. Nenašiel som o tom info.
@anonym_e96854 ale v TT to je kde? Nejdem tam predávať ale len ako zákazník. Nenašiel som o tom info.
@unbeholfen námestie sv. Mikuláša, pri Hrubom kostole

@maminuska33 odkiaľ ste?