icon

Povinná služba policajta v Bratislave

1. apr 2025

Caute všetci. Neviete mi niekto povedať ako je to s tou povinnou službou policajta na dva roky v Bratislave? Budem zachvilu končiť školu ale nikto nevie kam po nej pôjdeme, či spať na obvod alebo do Bratislavy. Rozmýšľame nad tým že tam nenastúpime nikto tam ísť nechce.

patrikjames
1. apr 2025

Mňa by to tiež veľmi zaujímalo. Mám po fyzických a čakám na psycho ale pokiaľ urobím psycho a povedia že do BL na dva roky tak určite nenastúpim. Stále plaču že nie sú policajti a ešte keď toto reálne zavedú tak už vôbec nebudú policajti na východe.

aaadkaaa
1. apr 2025

Pokial viem, ak skoncis, budes musiet vratit plat. Ak sa nieco menilo, ospravedlnujem sa, ale zisti si to

autor
1. apr 2025

@aaadkaaa áno je to tak ako píšete. Len ma zaujíma či to je schválené a bude to tak že ti čo skončia školu pôjdu na dva roky slúžiť tam

ibajaanikiny
1. apr 2025

Vsak daj tu otazku do fanklubu policie a nie na modreho kona. Reci su a budu,najvacsi podstav je udajne v Ba,no urcite to nie je len o Ba a urcite nie je lahke z Ba sa dostat ani po 2 rokoch,aj ked to tak tvrdia.

aaadkaaa
2. apr 2025

Tak co som zistila info od prislusnikov PZ, tak ano, momentalne vsetci ostavaju v Ba...ci na 2 roky neviem, ale ano, po skole ich hadzu do Ba

autor
2. apr 2025

@aaadkaaa všetci po škole tam idú ?

patka06
2. apr 2025

To je nejaká novinka od nového roka? Teda ak hovoríme o pomaturitnom štúdiu /nie VŠ/ ešte koncom minulého roka neostávali v BA, nastúpili na OO PZ vo svojom regione.
@aaadkaaa

autor
2. apr 2025

@patka06 ja som to čítal na internete, ale neviem či sa to schválilo alebo nie, to som sa nedočítal už nikde. Aj my sme boli natom ti čo sme v škole aj na pohovore nám povedali že so školy sa každý vracia na obvod kde ho pridelili nič o Ba sa nespomenulo

autor
2. apr 2025

@patka06 viem že niektorých poslali slúžiť na rok do Ba potom si dali žiadosť po roku a šli na obvod v mieste trvalého bydliska nebolo to tak že každý tam šiel teraz ma byt že všetci povinne na dva roky tam ale neviem čo to je schválené už

aaadkaaa
2. apr 2025

@patka06 ano, teraz momentalne je to tak, neviem odkedy a ani neviem, ci je to uz nejako oficialne, ale skratka nechavaju ludi tam, lebo v Ba nema kto sluzit

tana999888
3. apr 2025

Nám vraveli že tí čo su už v školach pojdu všetci do Ba nasilu a dalšia várka policajtov uz pojde na svoje riaditeľstva

autor
3. apr 2025

@tana999888 kedy vám to hovorili? Respektíve kedy si mala pohovor ?

tana999888
6. apr 2025

V pondelok na pohovore

gov
Odpoveď bola odstránená
autor
6. apr 2025

@gov to čo je za hlúposť? Nešiel každý slúžiť do Bratislavy, doteraz posielali len niektorých, neviem podľa čoho to vyberali. Poznám veľa ľudí ktorí sa naspäť vrátili na obvod kde ich dali.

autor
6. apr 2025

@tana999888 takže ti ktorí ešte nenastúpili do školy ale nastúpiš teraz najbližšie tak tam už nepôjdu hej ?