Práca na magistráte v Bratislave

7. okt 2022

Robí/Robil niekto?
Zaujíma ma či je tam zhon alebo či je práce "veľa" alebo je to tiež taký ten štátny sektor, kde niekedy máš veľa, niekedy v podstate nič na práci.

h2
7. okt 2022

Robí tam kamoška už vyše 20 rokov a pekného slova na tú prácu nemá. Čo sa akejkoľvek stránky týka. Už minimálne 5 rokov do nej hustíme, aby odtiaľ odišla, lebo čo nám o tom rozpráva, to je čistý blázinec.

autor
7. okt 2022

@h2 blázinec kvôli čomu ?

lienka.7
7. okt 2022

Zavisi od toho ci tam nastupujes ako niekoho tlačenka (rozumej znama), alebo ako niekto kto nahodou vyhral VK.

h2
7. okt 2022

Vieš čo, kvôli všetkému, čo si len vieš predstaviť. Od práce, cez medziľudské vzťahy až po otrasné pracovné podmienky. Napríklad naposledy sa nám sťažovala, že je tam zima, nekúria im a ohrievače majú prísne zakázané. V lete zase horúčava, klíma žiadna.
K práci a vzťahom nechcem veľmi písať, aby ju niekto na základe toho nespoznal a nemala ešte problémy. ☹️

autor
7. okt 2022

Na Magistráte nie je klimatizácia? 😂 a ja že to len tam kde som teraz 😂

micusa2222
8. okt 2022

a hlavne, keď si niekoho známa,,ináč otrasná inštitucia..robí tam známa,,dobrého slova nepovie, keby mala kam, tak odíde hneď...

akbara77
8. okt 2022

Tak ak si myslíš, že sa v štátnom sektora skrabeme po zadku, budeš veľmi prekvapená.

natalala
8. okt 2022

@h2 vies co, tak ta tvoja znama je asi typicka uradnicka, kt frfle vsade a uplne na vsetko :D Ved ked je vsetko take otrasne, nech ide svoju konkurencieschopnost vyskusat na trhu prace, ci sa o nu pobiju. Kuria na 19 stupnov v kancelariach kvoli energetickej krize. V lete ak je teplota nad 30 (vonku) robi sa iba 6 hodin. Niekde klima uz je a postupne ju chceli montovat aj dalej, ale teda covid, ukraina a teraz vysoke ceny energii plus hroziace socialne balicly vlady nevaju zrovna pozitivny vplyv na rozpocet mesta.

natalala
8. okt 2022

Autorka: prosim ta ak chces relevantne odpovede, tak mi napis sukromnu spravu a kludne sa spytaj aj na konkretny utvar, kam by si teoreticky mala nastupit. Lebo tu sa dozvies len blbosti a pridu sa tu ludia kt tam ani nepracuju vyfrflat, lebo jedna tetka povedala 🤦🏼‍♀️ Ano nie su tam take fancy pracovne podmienky ako v Esete, Google alebo v inych velkych zahranicnych firmach.

lucik194
8. okt 2022

napis mi sukromnu spravu o ake oddelenie sa jedna, tam kde som ja je vsetko uplne v pohode, ono zavisi akeho “odbornika” mas sefa a ci sa za teba postavi, drzi ti stranu, s akymi ludmi sa stretavas. su oddelenia kde by som nechcela robit kvoli sefstvu lebo su nekompetentni, navalu prace, nemoznosti HO (lebo sef im neveri, ze doma robia)..,..

u nas na oddeleni nie je ani fluktuacia, je stabilny team, vyskladany dobre, sefstvo sa za nas postavi, HO mame normalne 8x v mesiaci, online vzdelavanie tiez schvalene, robime s najnovsim SW,
pokial neriesis priority riaditelov a primatora je to ideal praca. tu naozaj zavisi kde robis na akom oddeleni.

ropucha6
8. okt 2022

@h2 20 rokov trcat niekde, kde na vsetko frflem a v Bratislave, kde je milion moznosti? To by som nebrala ako relevantnu skusenost.

h2
8. okt 2022

@ropucha6 Nevieš si predstaviť, koľko som sa do nej nahučala, nech odtiaľ odíde. Ináč, ona tam bola predtým spokojná (alebo aspoň nebola nespokojná), ale už cca 5 rokov sa len sťažuje. Tak neviem, či čaká, že tam zase bude dobre. Alebo sa bojí, po takej dlhej dobe. ☹️

lucik194
8. okt 2022

@h2 ked je nespokojna tak nech odide, resp neviem preco nezaziadala o presun na ine oddelenie, poznam x ludi co sa v ramci Magistratu presunuli inam, ci uz kvoli sefovi, pracovnej naplni...
naco caka? vacsinou je moznost najst podobnu pracovnu napln aj na inych oddeleniach.... alebo aspon podobnu,

plus nechapem je v BA kde su tisice pracovnych moznosti tak ked nechce tam robit nech ide do sukromnej sfery

h2
8. okt 2022

@lucik194 Mňa sa nepýtaj, 100x som jej to hovorila. 🤷🏻‍♀️

lucik194
8. okt 2022

@h2 clovek je od prirody lenivy a pohodlny .... je mi jasne, ze s tym nic nenarobis....

zuzike123
9. okt 2022

Mam znamu, ktora tam je uz dlho, vratila sa tam aj po MD a je spokojna, dobra praca aj kolektiv, ciastocny HO. Tak ako vsade, zavisi od oddelenia, sefov atd.

lubigabrikova
9. okt 2022

Kludne si to moze skusit v sukromnej sfere. Celodenne osetrenie lekarom je neakceptovatelne- max pol dna. 8,5 hod prac doba sa striktne dodrziava, nadcasy sa nepreplacaju, na obed,cigaretu,a pod sa pipas. A roboty,ze nevies co skor. A zabudla som,stara dovolenka sa neprenasa.
A dalsich x veci.
Firiemv BA je vela,treba skusit, nie je len frflat a sediet 20 rokov na urade.a vsetci vieme,ake su uradnicky (cest vynimkam).

ernicka
9. okt 2022

no ako pisali kocky zalezi..kludne mi napis oddelenie a poziciu do spravy a skusim pomoct s tym, ako to tam cca vyzera (ak tam niekoho poznam alebo nebodaj robim ja).ja uz par mesiacov davam vypoved, ale ma to aj svoje pozitiva..

lucyjka6
15. okt 2022

Hlavne tam maju dobry plat,aj zakladny referent, co prisiel hned zo skoly,a o odmenach ani nehovorim...