Prespanie v Bratislave
Dobrý deň prosím vás nemohla by s na jeden deň u niekoho prespať s deťmi dvomi , rekonštrukcia bytu sa vykonáva u nás...a zajtra sa môžme naspäť nasťahovať len jeden deň musím u niekoho prespať nakoľko u mamky sa to nedá psychicky zvládnuť fajčiari atď....

@elizabet173 Klame, až sa práši....Zrejme ju nič iné, ako prerábka nenapadlo....
Určite máš nejakú kamarátku ktorá ta nechá u seba prespať hoci aj na gauči ak je to len na takto krátko. Určite kamarátka nebude od teba pýtať peniaze 🙈 V tejto dobe čo sa deje tazko si niekto pustí cudzieho do bytu len tak 🤷🏻♀️ Komentáre si nevšímaj. Rieš to inak ako na internete. A tie ženy čo tu píšete komentáre. Vaša vec … ale ak čítam príspevok ku ktorému neviem dať relevantnú odpoved / pomoc / normálnu radu - radšej zbytočne nekomentujte len preto aby ste sem niečo prispeli lebo chcete … pani / slečna sa spýtala … hotovo. I keď riadnu sprostosť ale čo už 😃 Stránka verejná / príspevok verejný 🤷🏻♀️ Nespravíme nič 😃🤷🏻♀️
@elizabet173 viem ale toto je verejná stránka chápeš a zas písať komentár zbytočne a jej tu vieš nadávať osočovať ju ? Načo ako ? Keď jej nikto nechce ,,pomôcť “ lebo AKOŽE potrebuje tak nechápem načo jej tu vypisujú … je to jej vec či klame či nie … a osobná vec tej ktorá jej na toto skoci … 🤷🏻♀️ Ale take nutkanie písať komentáre jej tu tak nechápem tu potrebu len aby sa zapojili do príspevku ? 🤷🏻♀️ Neviem ja toto nechápem
@elizabet173 samozrejme. To bude osoba, ktoru pustis do domu a nasledne na teba bude robit smutne ocka az kym si neuvedomis, ze u teba prebyva prizivnik. Akoze dokazem pochopit tazku situaciu, ale v tazkych situaciach ludia nepozeraju na nejaky cigaretovy dym. Aj keby moji rodicia zili v kotolni na uhlie, tak radsej idem tam nez k niekomu cudziemu. A ta prerabka, to je snad vtip. My ked sme stavali, spali sme v lete pri vreciach cementu a ako nam bolo dobre. 😀
@katkaaaaaaaaaaaa nemyslim, ze je to jej vec ci klame. Niekto, kto jej ponukne pomoc bude ratat s dovodom, ktory uviedla. Ked sa dozvie ze to tak realne nieje, tak co? Bude spat s kabelkou a cennostami pod vankusom lebo ma v dome klamara? Nie dakujem.
@elizabet173 to ťažko to tak jeden fakt potrebuje pomoc a jeden klame 🤷🏻♀️
@katkaaaaaaaaaaaa tu je evidentne klamstvo, jedno za druhým. Ty to nevidíš? Ty sa nazdávaš, že je v poriadku klamat? Nie je v poriadku neupozornit, že človek už prešiel za tu pomyselnú hranicu slušnosti a morálky? Nazdávaš sa, že je v poriadku zastávať sa klamára?
Ak by pani bola v zúfalej situácii, že ostala bez strechy nad hlavou s deťmi, lebo ušla od tyrana, zhorel jej dom... tak nebude vymýšľať takéto trápne bachorky. Toto je príbeh co vymysli druhák do slohu, nie príbeh zúfalej a bezbrannej matky, ktorá prosí o. pomoc
@viestta no a teraz si jej dala navod ako na to nabuduce.....
@elizabet173 vieš čo popravde by som prv sa s ňou niekde stretla a keby som videla že fakt je taka že potrebuje tak hej ale keby som videla že dačo vymýšľa ta by išla rýchlo na ubytovňu 😂😂 To na človeku vidíš ne ? Či ? Neviem … ťažko takto povedať … 🤷🏻♀️
@elizabet173 ma porazí vážne ??? 😳
....si mala napísať,že si Ukrajinka..by sa tu pretekali s ubytovaním pre Teba...našinec môže skapat pod mostom...držím palce
@elizabet173 niesom mladučká ale ďakujem za kompliment 👌🏼🥰 Ja len skôr pozerám na tu druhu stránku a tak na tu horšiu asi som taka čo už 🤷🏻♀️ 😒
@elizabet173 tak to je rozdiel no. Máš ľudí a ľudí 🤷🏻♀️ bohužiaľ 🤷🏻♀️
@miskakyska však nedrz palce, prichyl ich na tu jednu noc. Moralistka🙄