Pridajte recenzie a skúsenosti s pôrodnicou Antolská
Ahojte, zvažujem rodiť buď na Antolskej alebo Bory. Čo sa týka Borov, som členom fb skupiny kde ženy zdieľajú svoje skúsenosti a recenzie. Na Antolsku sa mi nepodarilo žiadnu skupinu ani recenzie nájsť. Vie dať niekto recenziu prípadne ak poznáte nejakú skupinu? Ďakujem krasne
Antolská super skúsenosť. Išla by som znovu.
Ja som rodila 2024 Bory a tiez som bola vcelku spokojna az na nejake "detaily"... i ked neviem popravde ci si tu porodnicu znova vyberem pre druhy porod
@lenkalili Napíšem za ženu, prvá dcéra pôrode a na Antolskej. Akože starostlivosť super, ale na izbe s inou rodickou. Dala sa priplatiť aj samostatná izba, ale vtedy, keď rodila, boli všetky samostatné izby obsadené, tak z toho nič nebolo. Preto sa rozhodla pre druhý pôrod v Boroch, samostatná izba zadarmo. A všetko úplne nové. Takže za mňa Bory úplná topka. Ale rodný list som vybavoval v Lamači
Ja som rodila 2023 na antolskej ...a akoze tie recenzie mat nastudovane je super ale aj tak zavisi co ocakavas co je pre teba dolezite a naopak co neriesis ako si to cele predstavujes a ako budes na tom so psychickym rozpolozenim v tom momenta a ako budes zvladat necakane situacie....myslim napr ja som mala bezproblemove tehu bola som nastavena na prirodzeny porod a bum akutna sekcia....ide o to ze takto spatne odbornost personalu nespochybnujem a za vsetko dakujem ale pristup ma miestami sklamal, co sa tyka priestorov napr aboslutne som neriesila ze to je starsia statna nemocnica ale bola som rada ze wc mam na izbe aj sprchu a nie spolocne na chodbe...drzim palce nech sa rozhodnes spravne a hlavne k spokojnosti ale mysli na to ze kazda z nas vidi rovnaku situaciu roZdielne
@lenkalili ja som sa tiež rozhodovala medzi týmito dvoma. Resp ak by nevyšla rezervácia zadarmo na Boroch išla by som určite na Antolská. Nakoniec to vyšlo rodila som na Boroch v 1/2025 a nemala som čo vytknúť okrem jednej neonatologickej sestričky, ktorá mala nemiestny komentár keď myslela že ju nepočujem. A tak idem teraz rodiť na Bory znova, už som prihlásená.

Neviem o skupine
Ale rodila som 2024 akútna sekcia na antolskej a super všetko