icon

Priestory na oslavu odhalenia pohlavia v Petržalke

30. okt 2024

Ahojte,
Viete mi poradiť, kde v Bratislave/ Petržalke nájdem taký priestor, kde by som mohla robiť odhalenie pohlavia bábätka? Pripadne, kde bude mizne aj s výzdobou už zariadiť. Ďakujem 😍

Strana
z2
autor
Odpoveď bola odstránená
h2
30. okt 2024

Mrzí ma, že si taká podráždená, snáď ťa to čoskoro prejde.

lukbe
30. okt 2024

Akože si myslím, ze viem toho dost, ale tomuto vonkoncom nerozumiem🤔

autor
Odpoveď bola odstránená
bublinka1426
30. okt 2024

@h2 party party

gladys_07
30. okt 2024

Drzim babatku palce nech uz ma akekolvek gender 😂 mama ma dost kratku zapalnu snuru

dankanka
30. okt 2024

@gladys_07 hormony posobia zrejme. Ja som bola tiez casto a rychlo nahnevana, ked som bola tehotna :D

bublinka1426
30. okt 2024

@gladys_07 akoze nic proti matke ale toto je aspon vtipny koment. zas na odlachcenie vecera, toto slovne spojenie ma nikdy nenapadlo.

sticker
bublinka1426
30. okt 2024

@dankanka tak zeny vseobecne maju samonasieracie/ nasieracie senzory velmi citlive.

bublinka1426
30. okt 2024

@ anonym

v minulych diskusiach spominaju Berg restaurant..a Monsters cafe

klip0
30. okt 2024

Ja fakt nerozumiem načo má niekto potrebu vyjadrovať keď nevie poradiť.
Autorka sa nepýta či to má robit, alebo či to má spraviť doma. Je evidentne rozhodnutá spraviť to a nie doma a má nato dôvod. Preto sa pýta na miesto. Kto nevie poradiť miesto, načo má potrebu rýpať do nej ? Fakt nechápem

biba_18
30. okt 2024

baby FAKT prestaňte, čo je na jej otázke také divné že chce poradiť priestor na rodinnú oslavu??? pýta si radu kde by to mohla organizovať!

biba_18
30. okt 2024

vlastne ja nemám ako prispieť - nie som z ba - ale v petržalke sme boli ubytovaní v bergu - ako píše @bublinka1426 - a tam sa mi fakt páčilo dole v reštike, aj jedlo bolo fajn, aj keď neviem či majú salonik…

bublinka1426
30. okt 2024

@biba_18 je to take od ruky ale o to intimnejsie podla mna osobne som tam nebola len sme po tej rozbitej ceste chodili kolem

valikasikulova
30. okt 2024

A bacha na podobné srandy, aby napr ten čierny balón nepraskol skôr ako ma 😃
https://youtube.com/shorts/qLE4lv5GU74?si=DgZQb...
Resp co plánujete? 😊
A miesto poradiť neviem sorry

biba_18
30. okt 2024

@bublinka1426 spredu od kopčianskej to nie je rozbité, je tam normálny prístup…

biba_18
30. okt 2024

@valikasikulova 😂😂👍

dadaviki
31. okt 2024

Skus sa popytat v deckych kutikoch ako napr Fedinova,alebo nejaka zabka je nova na Budatinskej.este ma napada jedna kaviaren ale ulicu si nespomeniem je to za BigHugGymom.areal skolky.pred par rokmi tam mal spoluziak syna oslavu na skolkarskom dvore velmi dobre priestory.alebo Oaza ci tam sa neda.

Strana
z2