icon

Čakanie na odhalenie pohlavia z ultrazvuku

Dnes o 08:57

Ahoj baby mala ste niektorá podobný ultrazvuk ? Doktorka mi nechcela povedať ani tipom pohlavie 😁 som veľmi zvedavá 🙈😅
Vraj sa tipuje podľa hrbolceka ale ten tam vôbec nevidím 😀

Čakanie na odhalenie pohlavia z ultrazvuku
katarinaba
•
Dnes o 09:06

hod do AI, vysledok bude rovnaky, chat GPT tvrdi, ze skor dievcatko
ale ber to ako zabavku, dr. vie preco ti nic nepovedala

anonym_ebab11
•
Dnes o 09:09

baby toto nemyslite važne že sa pýtate na MK. Tak ak nevidim dr na sone, tak určite umela intelogencia a ženy tu budu vidieť. Samozrejme, že nevidiš hrbolček ked na tvojom sone ani nie je vidno. A aj tak sa určuje podľa uhla, tak aj keby ho vidiš netušiš..

katarinaba
•
Dnes o 09:09

skusila som aj Gemini - tiez to hada na dievcatko, google AI odmietlo cokolvek odhadnut, ze ten hrbolcek nie je zretelne vidiet 🙂

katarinaba
•
Dnes o 09:10
@anonym_ebab11

baby toto nemyslite važne že sa pýtate na MK. Tak ak nevidim dr na sone, tak určite umela intelogencia a ženy tu budu vidieť. Samozrejme, že nevidiš hrbolček ked na tvojom sone ani nie je vidno. A aj tak sa určuje podľa uhla, tak aj keby ho vidiš netušiš..

@anonym_ebab11 ale no, ved ide o zabavku, netreba brat vsetko vazne.

anonym_ebab11
•
Dnes o 09:10

Viď "hrbolček"

anonym_ebab11
•
Dnes o 09:11
@katarinaba

@anonym_ebab11 ale no, ved ide o zabavku, netreba brat vsetko vazne.

@katarinaba no len problem je ten, že tie ženy tu otazku myslia važne. Pri prvej som vedela v 27tt, teraz som sa dozvedela už v 12tt ..

anonym_ebab11
•
Dnes o 09:13

Neuveriteľné a čakám chlapca 😃

katarinaba
•
Dnes o 09:17
@anonym_ebab11

Neuveriteľné a čakám chlapca 😃

@anonym_ebab11 tretie som tiez vedela od 12teho tyzdna, ale aj tak som si robila vsetky tie mozne testy, pokusy a vsakovake vypocty kalendarov 😀 😀 😀 podla vsetkeho som mala mat tri baby 😀 😀 😀 no mam troch chalanov 🙂
Mne to proste k tehotenstvu patrilo, taka zabavka. Ale okrem toho tretieho z krvi, som vsetko brala s rezervou, tak snad aj autorka to tak berie, obzvlast, ked lekar odmietol akekolvek vyjadrenie.

anonym_2e2ebf
•
Dnes o 10:05

Z tohto jedneho pohladu naozaj pohlavie nevidiet, a to Ti hovorim ako Dr. co pracuje so sonom. "Dievcatko" sa da momentalne tipovat len preto, ze tam ine nevidiet. Ak by som posunula sondu o par milimetrov z ineho uhla, ak je to chlapec, zas sa ukaze inak "pohlad". Takze z tohto jedneho zaberu nic nenahada nikto.

anonym_547f59
•
Dnes o 10:47

Podla tvaru lebky mne to pride ako dievcatko. Daj potom vediet...😅

autor
•
Dnes o 10:50
@anonym_ebab11

Viď "hrbolček"

@anonym_ebab11 vám to aspoň pekne zo spodu odfotila 🙂

euka210
•
Dnes o 10:52

@anonym_autor niekedy nevidno ked je blbo otoceny. Dozvies sa na dalsom.

anonym_b0dbc3
•
Dnes o 11:32
@anonym_ebab11

@anonym_ebab11 choré toto🤦

autor
•
Dnes o 12:48
@anonym_b0dbc3

@anonym_ebab11 choré toto🤦

@anonym_b0dbc3 bože baby vy ste strašne vážne 🙈🙈 trošku sa uvoľnite 😁

anonym_b0dbc3
•
Dnes o 15:11
@anonym_autor

@anonym_b0dbc3 bože baby vy ste strašne vážne 🙈🙈 trošku sa uvoľnite 😁