icon

Prijať prácu v obchode za 800€ v Bratislave?

Včera o 18:05

vzali by ste prácu v obchode v BA za 800€ v čistom + stravné lístky na 3/4 úväzok? robia sa ranné poobedne a niekedy 12ky ( aj cez víkend )

anonym_d40a62
Včera o 18:06

Nie. To je výsmech a nie zárobok

petronelag
Včera o 18:07

Radšej na plný úväzok a aj plat bude vyšší.

doriiis
Včera o 18:07

Nie

anonym_b9faa1
Včera o 18:08

Ja mam 880 na plny uvazok. Čiže to mas super.

anonym_8ce119
Včera o 18:10

Jasné, že robila,pre mňa pohoda
Len je to makacka

billy_jean
Včera o 18:15

Ak by som nemala inú možnosť, nemala vyššiu kvalifikáciu, potrebovala by som prácu, bola by blízko môjho domu a inú možnosť by som nemala, tak áno. Dočasne.

yellowunicorn
Včera o 18:18

A pýtaš sa preto lebo máš na výber?
Dosť pochybujem...

anonym_14e8be
Včera o 18:19

@anonym_autor Popri práci s nižším zárobkom je stále možné hľadať niečo lepšie.Inak povedané: Lepší vrabec v hrsti ako holub na streche

anonym_ff47b3
Včera o 18:19

Podľa toho aké iné možnosti by som mala, keby som mala sedieť doma na riti bez práce a príjmu, zobrala by som aj toto samozrejme

anonym_804a81
Včera o 18:20

Ak by som ju potrebovala, tak ano. Ak mas na vyber 5 dalsich ponuk, tak si vyber najlepsiu. My totiz nevieme v akej si situacii a to je dost podstatne pri odpovedi na takuto vseobecnu otazku.

anonym_a50f79
Včera o 18:26

@anonym_autor ved je tam vela nezodpovedaneho. Ake mas vzdelanie, skusenosti. Odntoho sa vsetko odvija a aj to, akeho platu si "hodna"

catherin4
Včera o 18:26

Tolko som zarobila v Ba tiez v obchode pred asi 9 rokmi. Dnes by som uz za to nerobila. Dnes pracujem v Rakusku vo fabrike a zarobim 2500 v cistom.

anonym_371bfb
Včera o 18:33

@anonym_autor podľa toho či to je obchod s potravinami, alebo oblečením.Ak potraviny nie...

anonym_5fffd1
Včera o 18:40

@anonym_autor na čiastočný úväzok s podmienkou, že len ranné, bez víkendov.

zmrzlinka2021
Včera o 19:04

@anonym_autor to radšej samoobslužné pokladne ako predavačky za také mzdy

ivicatolic
Včera o 19:16

@anonym_autor keď si predstavím s prepáčením hovno a 800, tak tých 800 bude asi lepšie....😆👉👁️

anonym_a70b3b
Včera o 19:38

Ludia, neblaznite(!), za 800€ cisteho dnes nedokazete vyzit uz ani na vychodnom Slovensku, je to jednoducho vysoko podhodnotene ocenenie, doslova nie ze ste zobrak ale otrok nakolko aj tie 12h smeny a len na 3/4 uväzku, stravne listky tie su na jedlo, nie na vyplatu, normalne by mala dostat ponuku na plny uväzok za 1800€ cisteho, to je uplne normalny plat, dnes nic mimoriadne, keby ste len vedeli ake zisky maju potravinove obchody a ake platy poberaju ich majitelia, je to hrozna krivda, doslova neludske, chrapunske ponuknut ani nie plny uväzok a este k tomu iba 800€ cisteho, je to absolutna bieda.