Prijať prácu v obchode za 800€ v Bratislave?
vzali by ste prácu v obchode v BA za 800€ v čistom + stravné lístky na 3/4 úväzok? robia sa ranné poobedne a niekedy 12ky ( aj cez víkend )
Ja mam 880 na plny uvazok. Čiže to mas super.
Jasné, že robila,pre mňa pohoda
Len je to makacka
Ak by som nemala inú možnosť, nemala vyššiu kvalifikáciu, potrebovala by som prácu, bola by blízko môjho domu a inú možnosť by som nemala, tak áno. Dočasne.
@anonym_autor Popri práci s nižším zárobkom je stále možné hľadať niečo lepšie.Inak povedané: Lepší vrabec v hrsti ako holub na streche
Podľa toho aké iné možnosti by som mala, keby som mala sedieť doma na riti bez práce a príjmu, zobrala by som aj toto samozrejme
Ak by som ju potrebovala, tak ano. Ak mas na vyber 5 dalsich ponuk, tak si vyber najlepsiu. My totiz nevieme v akej si situacii a to je dost podstatne pri odpovedi na takuto vseobecnu otazku.
@anonym_autor ved je tam vela nezodpovedaneho. Ake mas vzdelanie, skusenosti. Odntoho sa vsetko odvija a aj to, akeho platu si "hodna"
Tolko som zarobila v Ba tiez v obchode pred asi 9 rokmi. Dnes by som uz za to nerobila. Dnes pracujem v Rakusku vo fabrike a zarobim 2500 v cistom.
@anonym_autor podľa toho či to je obchod s potravinami, alebo oblečením.Ak potraviny nie...
@anonym_autor na čiastočný úväzok s podmienkou, že len ranné, bez víkendov.
@anonym_autor to radšej samoobslužné pokladne ako predavačky za také mzdy
@anonym_autor keď si predstavím s prepáčením hovno a 800, tak tých 800 bude asi lepšie....😆👉👁️
Ludia, neblaznite(!), za 800€ cisteho dnes nedokazete vyzit uz ani na vychodnom Slovensku, je to jednoducho vysoko podhodnotene ocenenie, doslova nie ze ste zobrak ale otrok nakolko aj tie 12h smeny a len na 3/4 uväzku, stravne listky tie su na jedlo, nie na vyplatu, normalne by mala dostat ponuku na plny uväzok za 1800€ cisteho, to je uplne normalny plat, dnes nic mimoriadne, keby ste len vedeli ake zisky maju potravinove obchody a ake platy poberaju ich majitelia, je to hrozna krivda, doslova neludske, chrapunske ponuknut ani nie plny uväzok a este k tomu iba 800€ cisteho, je to absolutna bieda.

Nie. To je výsmech a nie zárobok