icon

Prijímacie pohovory na Gymnázium Jána Papánka na Vazovovej

bananamilk
22. mar 2025

Hlasim sa na tento gympel, no nie som si ista ci ma vezmu – ci na to mam. Nasla som stare prijmacie testy na stranke euroekonom a pridu mi narocne, vedel by mi niekto povedat ci su testy stale tak tazke? Z monitora som mala 90% sjl a 83 mat, je to dost?

lucik194
22. mar 2025

no, nie je to dost....

a ty uz mas výsledky z monitora? vsak sa len teraz písali.... este to nemaju vyhodnotene. ...

micusa2222
22. mar 2025

@bananamilk Vazovova je jedna z najlepších a pomerne náročných..treba dobre rozmyslieť, či budeš stíhať...

lenka.25
22. mar 2025

Gymnázium Vazovova už roky nepatrí medzi najlepšie gymnázia . Kolegova dcéra sa tam dostala bez problémov . A nepatrila medzi čistých jednotkárov . Takze šanca je vždy . Drzim palce .

majusqa77
22. mar 2025

@lucik194 ano, viaceri uz maju vysledky

zuzike123
22. mar 2025

@lucik194 oficialne vyseldky tak skoro nebudu, ale deti uz vedia spravne vysledky a tak si kazdy vie prepocitat na %

zuzike123
22. mar 2025

Neviaz sa na testy len z Vazky, ale rob si vsetky testy, ktore kde najdes. Urcite tam najdes typ prikladu, ktory ti nepojde a ked sa ho naucis, tak na dalsich testoch uz potom uspejes.

bananamilk
autor
22. mar 2025

@lucik194 ano, vysledky mam, kontroluje sa to v skole a da sa to prepocitat

lucik194
22. mar 2025

Vazka uz davno nepatri medzi najlepsie skoly

no hlasi sa na nu preto vela deti, ze z kazdej MC sa tam vies bez problemov dostat mhd

minuly rok na 4 rocne otvarali 3 triedy, ked si si pozrela vysledky prijimaciek tak pocet deti do dvoch tried bol bez prijimaciek (kvoli t9)…., ostatni robili prijimacky.

simoli
23. mar 2025

@micusa2222 toto už nie je pravda, možno dakedy dávno...

dubro
12. apr 2025

@lucik194
Ahoj, nechapem celkom. Niektore decka na 8 rocne alebo na 4 rocne gymnazia nemusia robit prijimacky? Dostanu sa tam na zaklade znamok? A ktore znamky da pocitaju, z ktorych tried/rocnikov?

lucik194
12. apr 2025

@dubro

nie, na 8 rocne sa vzdy robia prijimacky. tam ina moznost nie he

4 rocne gymple aj 4 rocne soš byvaju podmienky. jednou z podmienok napr minuly rok bolo urobit na 4 rocny gympel T9 z oboch predmetov nad 90percent. na soš nad 80 perc.

ak si urobila T9 nad hranicu, nesla si na prijímačky.

na bilingual sa tiez vzdy robia prijimacky

misicka1980
22. apr 2025

Ahojte, kde nájdem vzorové testy na prijímačky na 4 ročného gymnázium Hubeného v BA? Ďakujem.