Recenzie na škôlku Malí šampióni v Ružinove
Ahojte dievčatá, máte niektorá deti aktuálne v škôlke mali šampióni? Dajte prosím komentár spokojnosti/nespokojnosti.dakujem
Ja som najskôr prečítala názov diskusie ako ,,malí špióni” 😂😂😂
Pekný deň prajem, ak máte ešte záujem o recenziu, kludne mi zavolajte na 0905201775.
@afinky vedeli by ste mi prosím súkromne napísať vašu skúsenosť? Chcela by som tam dať syna
Dakujem
@soooza Ja by som si osobne 2 raz škôlku Malí Šampióni nevybrala,hoci pani učiteľky milé,ochotné,program a strava pre deti super. Kvôli pani riaditeľke,Kvôli ktorej sa dialo kopec nedorozumení by som si škôlku znovu nevybrala- raz keď mi dieťa malo ísť lekárovi som sa pani riaditeľky musela doslova doprosovať,aby dovolila že môžem dieťa doniesť do škôlky okolo obeda- v inej súkromnej škôlke keď porovnám bol čas kedykoľvek po dohode doniesť dieťa do škôlky samozrejmosť;zabudli mi dať vedieť ,že dieťa nemá tréning a zbytočne sme sa tam prehnali. Takýchto podobných malých omylov bolo viac,ale čo ma totálne dorazilo ,čo ma strašne mrzí kvôli môjmu dieťaťu,že som dala vedieť niekoľko krát písomne aj ústne riaditeľke,že moje dieťa v posledný deň škôlky príde na celý deň a chce sa celý deň rozlúčiť s deťmi,pani riaditeľka zrejme nemá diár a zabudla,že moje dieťa má prísť na celý deň tj dieťa na ten deň nemalo ani objednanú stravu a preto nás pani riaditeľka v ten deň oklamala,že škôlka je otvorená iba doobeda.

@soooza kamaratka tam mala syna, a bola veľmi spokojna