icon

S kým máte lepšie skúsenosti s taxi službami: Über, Bolt alebo Hopin?

lapersefona
30. júl 2026

Ahojte.

S ktorými spoločnosťami mate lepsie skusennosti über, bolt ci hoping

Ďakujem

anonym_97d458
30. júl 2026

Bratislavská taxi služba

jankajanka13
30. júl 2026

@lapersefona hoppjn jednoznacne

anonym_e2ff4b
30. júl 2026

Hopin

marianarem
30. júl 2026

@lapersefona Ked idem s muzom, tak aj Boltom, ale ked idem sama, tak radsej Hopin. Ja som sice s Boltom nemala zlu skusenost, maximalne ze bol nesympaticky a trochu strach nahanajuci vodic, ale ine zeny mali.

anonym_9d1a90
30. júl 2026

boze jasne ze hopin. jedina bezpečna sluzba🙌♥️

anonym_7ac2cf
30. júl 2026

Bolt. Milujem ❣️

dahliaa
30. júl 2026

V Praze Bolt.

lapersefona
autor
31. júl 2026
@anonym_9d1a90

boze jasne ze hopin. jedina bezpečna sluzba🙌♥️

@anonym_9d1a90 fakt? Mali ste aj zlu skúsenosť? S bottom?

anonym_9d1a90
2. aug 2026
@lapersefona

@anonym_9d1a90 fakt? Mali ste aj zlu skúsenosť? S bottom?

@lapersefona aaaano a nie raz. neunasali mna, ale citila som sa neorijemne, ked videla, ze vodic vobec netuší kam ma musi odviezť, alebo nevedel ani po anglicky ani po sk.... alebo kecal do mobilu hlasovky pocas celej jazdy🤦🏻‍♀️... ne. hopin - cisto, profesionálne, bezpečné. ziadna jazda za 10 ci kolko rokov oni su tu - nikdy nic nebolo divného

lapersefona
autor
2. aug 2026
@anonym_9d1a90

@lapersefona aaaano a nie raz. neunasali mna, ale citila som sa neorijemne, ked videla, ze vodic vobec netuší kam ma musi odviezť, alebo nevedel ani po anglicky ani po sk.... alebo kecal do mobilu hlasovky pocas celej jazdy🤦🏻‍♀️... ne. hopin - cisto, profesionálne, bezpečné. ziadna jazda za 10 ci kolko rokov oni su tu - nikdy nic nebolo divného

@anonym_9d1a90 ani sk ani eg to ako takých mohli prijať? To je im úplne jedno? Alebo stačí ze GPS ukáže 😱 dakujem za zdieľanie tvojej skusennosti