Skúsenosti so základnými školami v P. Biskupiciach a Vrakuni
Dobrý deň,
rada by som sa informovala ohľadom základných škôl Žitavská, Rajčianska, Podzáhradná a Železničná. Aké máte skúsenosti, na ktorú školu by ste dali svoje dieťa?
Ďakujem pekne za všetky postrehy.
no ono hlavne kam patrite.....
teda pokial sa jedna o prvaka, moze sa stat, ze ho zoberú ken do spadovej skoly.....
Nerada sa verejne vyjadrujem negativne na kohokolvek stranu, preto by som to radsej zdielala v ss - ak chcete, napiste mi. V skratke ale dcera bola prekvapena, ako to moze v skole fungovat (ako dobre to moze fungovat) ked prestupila.
Rajciansku neodporucam hlavne ak nemate pokojne tiche bojazlive dieta, zblaznite sa tam. Skolske psychologicky nemaju stabilne, asistentky bez pedagog.vedomosti a vsetko len pre krytie skoky , len aby skola bila kryta a kazdemu hyperaktivnemu dietatu davaju nalepky a stanovuju diagnozy ( psychopat, satan,agresor) Ziadne inovacie, ziadne skolenia na pracu s detmi special.potrebami, sikana ucitelmi aj ziakmi bezna. Trend je tlacit rodicov aby detom nasadili lieky na ukludnenie. . 1.stupen vyhorete starsie ucitelky alebo mlade ktore len chodia rychlo oducit . Dve 40tnicky su tam fantasticke .
Zitavska celkom fajn hlavne 1.stupen. Skola sa celmi zlepsila ale 2.stupen este popracuju na kvalute ucitelov ale je to velky pokrok.
Zleznicna sa zlepsuje, zmenou ucitelov to tam chvalia a vela sa ucitelia aj vo vlastbim zaujme dovzdelavavaju a aj dokonca radi!
Biskupicke skoly nrpoznam ale Podzahradna niekto chvali niekto podobne ako Rajcianska.
Kam ste sa nakoniec rozhodli? Ako ste spokojni po roku? Neskoro som si vsimol datum prispevok ze je z minuleho roka.

Dcéra chodila na Žitavskú 6 rokov, teraz v siedmom prestúpila na Železničnú a musím povedať, že omnoho lepšie