Školy s menším počtom detí v Bratislave a okolí
Dobrý večer chcem sa spýtať neviete o nejakej škole s menším počtom deti v triede druhý stupeň 5 ročník Bratislava okolie poprípade nejakú súkromnú ktorá nechce mesačne 500€ poprípade je nejaký príspevok na súkromné školy pre deti ktoré majú dg.pas Ďakujem pekne
Vyskúšaj Paneurópsku, ale myslím že 500 bude malo.
V statnych su vascinou pre deti s Pas len triedy na 1.stupni, potom sa ocakava zlepsie stavu a integracia 😥 Skus pozriet Edulienka, mohlo by vyhovovat, ale cennik neviem
@anonym_ffdad8 tam ich zaujimaju len prachy, kamoska bola z ich pristupu sklamana
@anonym_ffdad8 áno paneurópska cca okolo 650€ mesačne by ma stála celé zle
@anonym_ffdad8 tam ich zaujimaju len prachy, kamoska bola z ich pristupu sklamana
@anonym_b1631c áno počula som od pani riaditeľky z jednej školy že z paneuropskej dostala jedno dieťa že celé zle
V statnych su vascinou pre deti s Pas len triedy na 1.stupni, potom sa ocakava zlepsie stavu a integracia 😥 Skus pozriet Edulienka, mohlo by vyhovovat, ale cennik neviem
@zuzike123 ani integrácia nič v tej škole nieje v poriadku celé zle proste keď je dieťa také a žiaľ sa to nemení to dieťa to ma proste v sebe a žiaľ bude také už stale

v BA nic take nenajdes, kamoska zhanala, a nic, islo o rovnaku diagnozu, dieta nakoniec ostalo doma na homeschoolingu