Skúsenosti a názory na základnú školu Holičská 50
Ahojte všetci.
Prosím tí ktorým chodia deti na túto základnú školu,viete mi o nej napísať?Aká to je škola,učitelky,riaditeĺka a celkovo vaše skúsenosti?ďakujem krásne a prajem pekný deň.🙂
@alzbetkacicka dcéra my tam chodi, zatial nemam nic proti škole ani riaditeľke. Je druhačka
@patriciavanesska ďakujem pekne za odpoveď,je to naša spádová škola a syn tam nastúpi tento rok.
Ja počúvam samé negatíva, ale keďže mám so školstvom určité skúsenosti, verím, že inde to nebude lepšie. Všade je niečo.
Máme ju ako spádovú aj najbližšiu. Pevne verím, že bude ok. Pocitovo, intuitívne ma Budatínska odrádza oveľa viac.
Ja počúvam samé negatíva, ale keďže mám so školstvom určité skúsenosti, verím, že inde to nebude lepšie. Všade je niečo.
Máme ju ako spádovú aj najbližšiu. Pevne verím, že bude ok. Pocitovo, intuitívne ma Budatínska odrádza oveľa viac.
@elz1920 ja som zas veĺa zlého počula na Budatínsku a som rada že ju nemáme ako spádovú.
Na Holičskú som nepočula práveže nič zatiaľ.
Len to že je šikana na druhom stupni ale to je všade.
Nakoľko spadame tiež pod túto ZŠ a poznáme tam viacero rodičov pýtali sme sa ich názor, nepočuli sme jeden jediný dobrý názor na túto školu. Síce tu spadame nejdeme dávať sem prihlášku.
Nakoľko spadame tiež pod túto ZŠ a poznáme tam viacero rodičov pýtali sme sa ich názor, nepočuli sme jeden jediný dobrý názor na túto školu. Síce tu spadame nejdeme dávať sem prihlášku.
@kris_tin257 napodobne.. avsak netusim kam dat a ako to riesit 🙈🙉🙊
@kris_tin257 ja som dnes bola na dni otvorenych dverí a som zatial spokojná,tiež tam sú známych deti a sú spokojní,ako prihlášku aj my môžeme dať aj inde ako na spádovú ale je to zbytočné lebo je veľa detí a berú najskor spádovych a potom ak ostane miesto zoberú aj deti ktoré tam spádovo nepatria.A ani by som nevedela na akú inú školu dať prihlášku.
@denden77 dnes to tam riešili iné mamičky a radím vám dajte aj na spádovú školu lebo ak vám deti inde nevezmú narobíte zbytočné problémy spádovej škole lebo oni už v júni budu rátať deti avtriedit do tried a v auguste ak sa ozvete ze vas nikde nevzali tak budu musiet vas vziat zo zakona a budu musiet nanovo vymyslat kde vase deti supnu lebo pocet by mal byt max 25 deti.
@denden77 preto je tam viac políčok na prihláške.
Vyberte školy kde chcete aby dieta šlo a poslednú možnost dajte spádovú.Aby vás mali v systeme a ratali s vami ak vas nikde inde nevezmu.
@denden77 dnes to tam riešili iné mamičky a radím vám dajte aj na spádovú školu lebo ak vám deti inde nevezmú narobíte zbytočné problémy spádovej škole lebo oni už v júni budu rátať deti avtriedit do tried a v auguste ak sa ozvete ze vas nikde nevzali tak budu musiet vas vziat zo zakona a budu musiet nanovo vymyslat kde vase deti supnu lebo pocet by mal byt max 25 deti.
@alzbetkacicka na holicsku určite nebudeme dávať, nechcem aby tam dieťa išlo 😊
@alzbetkacicka na holicsku určite nebudeme dávať, nechcem aby tam dieťa išlo 😊
@kris_tin257 tak to riešte už teraz,buď zmena trvalého pobytu alebo cez známosť alebo súkromnú....

@alzbetkacicka dcéra my tam chodi, zatial nemam nic proti škole ani riaditeľke. Je druhačka