Skúsenosti a tipy na lekárov pre Trisomy testy v Bratislave
Ahojte mamičky , mám otázočku týkajúcu sa Trisomy testov . S partnerom sme sa rozhodli si ich pre kľud v duši zakúpiť . Moja otázka znie aké skúsenosti máte ? A vedeli by ste mi prosím odporučiť nejakého lekára / lekárku v BA ktorá robí odbery na Trisomy testy a je milá ? Moja lekárka je totiž na strednom Slovensku a tieto odbery nevykonáva . Ako tak čítam recenzie veľa lekáriek je neochotných a mrzutych . Prosím vaše postrehy a rady ďakujem . 😊
@p_a tak prepac teda 😅 Aj u milej lekarky ti to moze sestricka v telefone odmietnut, kedze nie si ich pacientka... ale drzim palce, nech najdes a si spokojna. Mam ten test za sebou viac krat a je to odber a obalka s vysledkami...
@p_a Tak tu sumu platis hlavne laboratoriu, kde to ten lekar posle 😘
@p_a ahoj.. .pri kazdom type trisomy testov mas k dispo spolupracujuce ambulancie.. moja "dcera" si davala nify a robili jej to v poliklinika bezrucova... k odberu krvi nepotrebujes mileho lekara.. on neriesi nic, iba vezme krv a vysledky spracovava niekto iny... tie ti iba odprezentuje a ani to nemusi, kedze vsetky info budes mat aj so zaverom na papieri
@p_a trochu si precitlivela... ja som na takomto odbere bola u inej lekarky, lebo moj doktor to v tom case 11 rokov dozadu este nerobil... v prvom rade ma zly pristup v 21. storoci tvoja lekarka... takto volas ako nepacientka do ambulancie, ktora z tohto odberu nema nic , mozno max dobry pocit, kedze im neplatis ale spolocnosti, ktora to vykonava... nehovorim, ze nervrly pristup je v poriadku, ale rozhodne sa ani zo mna nesiel nikto pototo

To na odber krvi potrebujes "mileho" lekara? Ved tam pojdes raz (na krv) - sestricke a potom ti poslu vysledky k tvojej lekarke...