icon

Skúsenosti s detskou endokrinológiou na Antolskej a Kramároch

summergirl
4. júl 2025

Detská endokrinológia - Bratislava - Nogeová, Vajdová, Pribilincová, Košťálová, Vitáriušová Staník

Ahojte, prosím, máte niekto skúsenosti s lekármi na detskej endokrinológii na Antolskej či na Kramároch? Máme ísť s dcérou pre istotu na vyšetrenie kvôli podozreniu na skorý nástup puberty, tak by som chcela vedieť kto má aký prístup a aký je vlastne priebeh vyšetrenia, nech viem na čo mám dcéru pripraviť. Ďakujem.

minesasubu
4. júl 2025

ja som bola so synom bola na kramaroch u dr Vitariusovej a za mňa velka spokojnosť je to naozaj odbornička
budeme k nej chodit pravidelne ked bude mať syn 6r zarial sme mali len take uvodne stretko a aby ste u nej boli evidovaný ale vyšetrila ho poriadne podľa jeho diagnozy

rusalinka
4. júl 2025

Pomaly 13 rokov chodíme k MUDr. Nogeovej - je to štandardná kontrola, zmerajú, odvážia, popozerá ho, vezme sa krv. Niekedy pošlú dole na sono, pozrú výsledky. O dva-tri dni výsledok doručený na mail s tým, že na mailoch mi odpovedá kedykoľvek a na akúkoľvek otázku. Pani doktorka je veľmi milá a príjemná, vždy všetko vysvetlí, pýta sa. Myslím, že sa nám dobre stalo, že nás vzala 🙂

zuzike123
4. júl 2025

Tiez chodime k Nogeovej. Najprv pomerala, zvazila, popzerala stavbu tela a poslala na rtg ruky na zhodnotenie, ci sa neuzatvaraju rastove strbiny. Teraz nas caka odber krvi na hormony (mam nespolupracujuce ŤZP dieta, takze to muse riesit pri hospitalizacii) a na zaklade toho sa uvidi co dalej. Dr je velmi mila, prijemna, vysvetli.

summergirl
autor
4. júl 2025
@rusalinka

Pomaly 13 rokov chodíme k MUDr. Nogeovej - je to štandardná kontrola, zmerajú, odvážia, popozerá ho, vezme sa krv. Niekedy pošlú dole na sono, pozrú výsledky. O dva-tri dni výsledok doručený na mail s tým, že na mailoch mi odpovedá kedykoľvek a na akúkoľvek otázku. Pani doktorka je veľmi milá a príjemná, vždy všetko vysvetlí, pýta sa. Myslím, že sa nám dobre stalo, že nás vzala 🙂

@rusalinka ďakujem pekne za odpoveď. Čítala som aj na internete recenzie nejaké na ňu a veľmi pozitívne ju hodnotili, tak práve k nej som myslela, že by som zavolala. Plus aj naša pediatrička mi radila najprv skúsiť Antolskú, že sa tam kratšie čaká na termín vyšetrenia. Prosím, ako vzdialené termíny vyšetrenia cca dávajú?

rusalinka
7. júl 2025
@summergirl

@rusalinka ďakujem pekne za odpoveď. Čítala som aj na internete recenzie nejaké na ňu a veľmi pozitívne ju hodnotili, tak práve k nej som myslela, že by som zavolala. Plus aj naša pediatrička mi radila najprv skúsiť Antolskú, že sa tam kratšie čaká na termín vyšetrenia. Prosím, ako vzdialené termíny vyšetrenia cca dávajú?

@summergirl tak my sme spočiatku chodili každý mesiac, potom tri, potom pol roka. Teraz, od piatich rokov je vlastne už len sledovaný (chvalabohu), chodíme každé dva roky, lebo však puberta, zmena hormónov. S tým, ako som vyššie písala, keby sa mi niečo nezdalo napíšem, a ona max do nasledujúceho dňa vždy odpovie.