Skúsenosti s Gymnáziom Ladislava Novomeského v Bratislave?
Ahojte mamičky,
nemáte niektorá skúsenosť s Gymnáziom Ladislava Novomeského v Bratislave? Syn tam tento rok pôjde robiť prijímačky (štvorročné štúdium) a rada by som vedela nejaké bližšie info, keďže škola poskytuje iba online DOD.
Ďakujem za všetky odpovede
@skrecsmer najdes aj v knihkupectvach - testy Exam. Plus postahovat zo stranok skol vzorove testy. Ak chces napis mi spravu.
@tulky ktore prosim ta odporucas? uz som nejake objednala z preskoly. Mali sme postahovane ale tak velmi sa lisili od seba tak som dost zmatena co mu dat vlastne precvicovat aky styl prave pouziva Tomasikova...
Ahojte. Viete mi poslat testy na 8.r.studium z matiky a slovenciny? Resp. kde si najden vhodnu pripravku? Dskujem
@skrecsmer ktore si nasla ake sa u vas osvedclili najviac podobne ake dava Tomasikova? poradil ti niekto? tiez hladam nieco pre syna uz sme presli asi vsetky mozne ze netu ...
@tulky ktore prosim ta odporucas? uz som nejake objednala z preskoly. Mali sme postahovane ale tak velmi sa lisili od seba tak som dost zmatena co mu dat vlastne precvicovat aky styl prave pouziva Tomasikova...
@margaretka prosim napis mi spravu

Ahojte. Viete mi poslat testy na 8.r.studium z matiky a slovenciny? Resp. kde si najden vhodnu pripravku? Dskujem