icon

Skúsenosti s materskými školami v Bratislave

miramia
19. apr 2024

Máte prosím vás skúsenosti s MŠ Gorazdovou ?
Po zmene bydliska patrí dcéra po novom na Gorazdovu.
Išla by tam ako predškolák. Ale škôlku nepoznám a na internete nič.
Neviem, či je múdre ju presúvať na inú škôlku. Poradíte?
Zároveň po zmene vedenia sa mi Beskydská prestáva páčiť. A tak zvažujem prestup po lete.
Poraďte prosím.

esteris
•
20. apr 2024

@miramia ahoj. Moja známa ma dcéru na Gorazdovej a veľmi si pochvaľuje. Viac detailov neviem, ale bola spokojná. A je to typ takej dosť náročnej mamy. Chcem sa opýtať na tu Beskydsku, plánujem tam dat syna a myslela som si, že práve po zmene vedenia to bude lepšie, lebo predtým boli na túto škôlku kontroverzné názory. Tebe nevyhovuje?

miramia
autor
•
20. apr 2024

Pôvodne bola škôlka Beskydská v zastúpení Pajtinkovej, veľmi dobre pripravila moje staršie dieťa do školy. Ale nebola schopná alebo ochotná vyriešiť technické problémy - chýbali postele, kryty na radiátory, na dvore je prašny chodník. S výchovou som bola nadmieru spokojná.
Riaditeľku nahradila nová Stahl Asterová. Viedla škôlku pevnou rukou.stihla vybaviť postieľky za ten krátky čas čo tam bola a prístup k deťom sa mi páčil.
Nedávno však mala úraz a zastupuje ju p. Harmatová. (Harmatova je riaditeľkou MŠ Vazovola). Od jej pôsobenia vyhodila za mňa najlepšiu učiteľku. A od vtedy neviem, čo si mám o škôlke a riaditeľke myslieť.
Možno by stálo za to zistiť pomery na Vazovovej ako sa darí p. Harmatovej tam.

miramia
autor
•
20. apr 2024

Inak na Beskydskej je krásne Ihrisko, akurát stále prašny chodník, tak detičky chodia domov zaprášené ale mne to nikdy nevadilo. Strčila som do práčky a hotovo 😀