Skúsenosti s ortopédkou MUDr. Šajbidor
Zdravím mate niekto skúsenosti s danou Dr? Neviem presne ako sa píše jej meno. Dakujem
Musr Sajbidor v Snope? Velka spokojnost. Mila a starostliva. Aj ma operovala.
@simsalabim super ďakujem my k nej ideme do Karlovky len som nenašla žiadne recenzie...
@simsalabim potrebujem pre syna 5r ortopéda ktorý je ochotný riešiť problém aj inak ako nám predpísať vložky a poslať nás preč takto sme chodili 2r a nič sa nezmenilo žiadny posuk k lepšiemu... Mala som snahu o nejaké cviky co by nám poradil lekár ale ten nás odbil s tým ze aj tak nepomôžu... Nechcem to dohnať až do stavu operácie... Osobne verím ze správnym cvičením sa dá veľa napraviť (jasne nie všetko ale vpadnute členky snáď áno)
Neviem, ako pristupuje k plochym noham u deti, kedze ja som riesila veci sama so sebou. Je to mlada doktorka, zda sa mi rozhladena.
Neviem, ako pristupuje k plochym noham u deti, kedze ja som riesila veci sama so sebou. Je to mlada doktorka, zda sa mi rozhladena.
@simsalabim ďakujem a tebe veľa zdravia a pekný dnik 💜
Tak vpadnute clenky su vecou svalstva, cize v topankach potrebuke noha oporu, idealne korytkove vlozky a inak cvicit a cvicit, nielen nohy ale postavenie chodidiel vychadza od pevneho brucha. U deti to je stav na riesenie na roky. Dcera ma plochonozie 4. a 3.stupna a riesime to uz roky, pomaly sa to zlepsuje, spravnou obuvou, v lete po trave naboso, a cvicenie. Ortopeda uz nenavstevujeme, pokial neoperuju, tak len predpisuju vlozky. A to vie aj nasa rehabilitacna dr.