icon

Skúsenosti s pôrodnicou Bory

mir_ad
20. apr 2025

Ahojte, chcela by som Vás poprosiť, kto rodil v Boroch, o aktuálne skúsenosti. Viem, že je aj skupina na FB, videla som, príspevky som si prešla. Vyhrala som program Nateo cez Union poisťovňu a neviem sa rozhodnúť, či si Bory vybrať alebo nie. Ďakujem vopred za Vaše skúsenosti.

iivancova
20. apr 2025

Bory sú nové, nestačí ti tieto? Či potrebuješ zo včera?

ravehami
20. apr 2025

Susede v boroch dokaslali zdravie…uz 2 roky sa z toho nevie dostal ale pristup nemocnice bol super, priznali chybu a robi vsetko preto aby jej to ulahcili, terminy ma zo dna na den…takze za mna pristup super. Nieco pokazit sa moze v hociktorej nemocnici, dolezity je nasledny postoj.

anabela_a
20. apr 2025

@mir_ad ja mám otázku, teraz sa budeš musieť ešte registrovať na pôrod alebo tou výhrou už máš nárok na termín?

mir_ad
autor
20. apr 2025

@anabela_a budem sa musieť registrovať, ale malo by mi to automaticky rezervovať termin a zaradiť ma na základe vyherneho kódu do Nateo programu - mám augustový termín. Volala som do Borov a majú pre výherkyne 5 miest. Ak by ma aj hodilo na čakačku, tak im mám len zavolať, aby ma prehodili.

mir_ad
autor
20. apr 2025

@ravehami ďakujem veľmi pekne za odpoved

lenka1241
20. apr 2025

@mir_ad ja som rodila v Boroch minuly mesiac a bola som velmi spokojna 🙂

mir_ad
autor
20. apr 2025

@lenka1241 ďakujem krásne

srdeenko19
20. apr 2025

Ja som tam rodila. Koniec roka 2023. Bola som spokojná, až na jedného lekára, ktorý sa nevedel správať. Inak všetko ok.

20lucia92
21. máj 2025
@srdeenko19

Ja som tam rodila. Koniec roka 2023. Bola som spokojná, až na jedného lekára, ktorý sa nevedel správať. Inak všetko ok.

@srdeenko19 napisali by ste prosim aj meno lekára? Ďakujem

srdeenko19
21. máj 2025
@20lucia92

@srdeenko19 napisali by ste prosim aj meno lekára? Ďakujem

@20lucia92 pôrodná asistentka ma rodila. A inak len na koniec prišla lekárka. Volala sa Viršíková. Veľmi milá, profesionalna, nápomocná. U tej som bola v ten deň aj na poradni, spravila mi Hamiltona a o pár hodín som už aj rodila.

anonym_ae1530
Autor odpoveď zmazal