icon

Skúsenosti so škôlkami Západná a Stálicová v Ružinove

lienka951
Včera o 15:58

Ahojte, mamičky 😊

rada by som sa poradila ohľadom škôlok v Bratislave – konkrétne v Ružinove (Ostredky).

Zvažujem medzi škôlkou na Západnej a na Stálicovej. V júli bude mať dcérka 3 roky a rada by som ju umiestnila do škôlky, ale nemám zatiaľ žiadne osobné skúsenosti (mám jedno dieťatko), takže budem vďačná za každú radu 🙏

Nemám nejaké špeciálne nároky, skôr by som jej chcela vybrať príjemné prostredie a dobrý prístup učiteliek. Počula som však, že na Západnej je jedna učiteľka, s ktorou nemajú rodičia úplne dobré skúsenosti (a mala by mať teraz nových „prvákov“), tak by ma zaujímali aj konkrétne skúsenosti.

Máte prosím niektorá osobnú skúsenosť so škôlkou na Západnej alebo na Stálicovej? Prípadne odporúčili by ste jednu z nich?

Ďakujem krásne za každú odpoveď ❤️

nairobi
Včera o 17:54

Treba sa opýtať na Facebooku v skupine "recenzie na školy a škôlky v Bratislave" 😉

lienka951
autor
Včera o 18:02
@nairobi

Treba sa opýtať na Facebooku v skupine "recenzie na školy a škôlky v Bratislave" 😉

@nairobi super dakujem,nevedela o skupine

anonym_b76ee8
Včera o 22:04

Moja dcéra chodila na Západnú( teraz je ôsmačka na Zš) a boli sme veľmi spokojní. Obvzlášť sme boli spokojní s prístupom učiteliek.