icon

Skúsenosti so zubnou klinikou Zay zub. Odporúčate ju?

8. máj 2026

Dobrý deň, mám problém so zubom.Dosť náročné to môže byť. Kamarátka mi na základw skúsenosti jej okolia odporučila Zay zub kliniku. Cjcem sa tu opýtať, odporúčate, ak máte skúsenosť.?

neovmt
9. máj 2026

@anonym_autor Ja som u nich cca 25 rokov, este od cias ked nas dr zaymusova mala v ramci skoly. Teraz tam je dr. Mihalik a ten je super. Casto sa ale stava, ze neberu telefon. Treba ale potom pockat, zavolaju neskor spat (android to identifikuje ako tel. cislo zay zub alebo implantcare).

autor
9. máj 2026
@neovmt

@anonym_autor Ja som u nich cca 25 rokov, este od cias ked nas dr zaymusova mala v ramci skoly. Teraz tam je dr. Mihalik a ten je super. Casto sa ale stava, ze neberu telefon. Treba ale potom pockat, zavolaju neskor spat (android to identifikuje ako tel. cislo zay zub alebo implantcare).

@neovmt dakujem.

anonym_f32bca
9. máj 2026

Ak tam uz nie je lekarka Theodora,tak potom mozes vyskusat. Ona je taka babracka,ze vdaka nej prislo moje dieta o trvaly zub. (Zhodnotil kvalitu prace aj iny zubar).

neovmt
9. máj 2026
@anonym_f32bca

Ak tam uz nie je lekarka Theodora,tak potom mozes vyskusat. Ona je taka babracka,ze vdaka nej prislo moje dieta o trvaly zub. (Zhodnotil kvalitu prace aj iny zubar).

@anonym_f32bca Uz tam nie je.

autor
9. máj 2026
@anonym_f32bca

@anonym_f32bca och ,to ma mrzí