icon

Skúsenosti s plastickou operáciou na Geve klinike Košice?

alex0503
28. apr 2026

Ahojte žienky , chcem sa opýtať . Rozhodla som sa pre plastickú operáciu pŕs, ale neviem do ktorej ísť . Veľmi pozerám na Geve kliniku v Košiciach , máte niektorá skúsenosti ? Odporučili by ste túto kliniku ? Alebo radšej nejakú inú? Ďakujem za odpovede

anonym_49e9eb
28. apr 2026

2 známe si tam davali robit nos a skoro skončili na súde. Majú to krivo a zle zosite + prepážky dodrbana.
Moja známa si tam dávala robiť prsia. Ja osobne by som sa vyhla chiramed a geve a hľadala inú kliniku .. kamoska si dávala u svehlika a ma ich pekne, ďalšie od svehlika čo som videla boli fakt krásne. Ale osobnú skúsenosť nemám..

alex0503
autor
28. apr 2026

A neviete mi poradiť ktorá klinika by bola dobrá ? Lebo pozerala som ich par ale každá ma nejaké plusy a mínusy a fakt nechcem chodiť so zle urobenymi prsiami

matkahelka
Včera o 08:29

@alex0503 Svehlik alebo Gajdos. Nikto iny v KE! geve alebo PC maju sice ovela nizsie ceny, ale (ne)kvalita tomu zodpoveda. ja som spokojnou klientkou Svehlika.

alex0503
autor
Včera o 09:57
@matkahelka

@alex0503 Svehlik alebo Gajdos. Nikto iny v KE! geve alebo PC maju sice ovela nizsie ceny, ale (ne)kvalita tomu zodpoveda. ja som spokojnou klientkou Svehlika.

@matkahelka ďakujem vám krásne tak pôjdem asi ku jednemu z nich

matkahelka
Včera o 10:21
@alex0503

@matkahelka ďakujem vám krásne tak pôjdem asi ku jednemu z nich

@alex0503 chod na konzultaciu k obom a rozhodnes sa podla pocitu/dojmov. pripadne sa pridaj tu na MK do skup.silikonove prsia. najdes tam recenzie aj na tychto dvoch lekarov, aj vela uzitocnych rad pred/po operacii.