icon

Slony v Bratislave

2. apr 2023

Dobrý den, videla som niekde článok o tom že v Bratislave majú byt slony a iné exotické zvieratá neviem však už vygooglit kde to je a chcela by som syna zobrať. Vie niekto kde by to malo byt prosím ?

Strana
z2
zoeeoz
3. apr 2023

Neviem, pani sa prisla na nieco spytata a namiesto toho tu do nej pizukate vate nazory a ked jej to leze na nervy a da spatnu palbu, este ona je ta hlupa..mozno keby ste nemali furt potrebu riesit niekoho zaujmy, tak by ste sa tu ani nemuseli dotahovat jak pubertiacky a este sa tvarit, ze vy mate na vrch

jana_eyre_2
3. apr 2023

Neviem o čo presne ide, zoopark je niečo ako cirkus? Zásadne nepodporujem cirkusy a podobné záležitosti, snažím sa práveže podporovať parky pre zvieratá kde im pomáhajú.. deti treba zobrať do malkia parku, kde sa starajú o zvieratá zachránené z cirkusov, ktoré trpia traumami a už nemôžu žiť voľné v prírode, lebo by neprežili.. tak treba smerovať deti aby sa naučili vážiť si život zvierat, ale to smeruje aj k vazeniu si života u ľudí..

Ale v neposlednom rade chcem povedať ženam z diskusie, to keď chcete niekoho presvedčiť o tom že nemá pravdu, naozaj si myslíte že to urobite tým že ho začnete urážať a nazývať hlupou, obmedzenou a podobne? Takto sa to podľa vás robí? Urážky akože niečo dokážu? Mňa šokuje ako stále horšie a horšie spolu ľudia komunikujú..

mandzula
3. apr 2023

@autor keby si bola ochotná niečo zmeniť a pripustiť, že nemusíš mať pravdu, dokázala by si sa poučiť aj z diskusie na internete, ale podľa teba sa asi treba priviazať k stromu a tak demonštrovať svoj názor, inak to nemá váhu. Ale pokojne choď podporiť, čo len chceš, je to tvoje svedomie.

mandzula
3. apr 2023

@zoeeoz no vieš, dúfame, že jej to pomôže zamyslieť sa, či podporuje správnu vec.

beata_k
3. apr 2023

Tieto zvierata su urcene na chov. Splietas piate cez deviate.

zoeeoz
3. apr 2023

@mandzula ja chapem, ze to co pisete ma hlavu a patu a plne suhlasim s nazorom na pripecene cirkusy a vsetky jeho zakamuflovane podoby..ale netreba ludi nutit do svojich nazorov, hlavne ak je zjavne, ze clovek to nie je pripraveny prijat

beata_k
3. apr 2023

@zoeeoz Len tu sa nejedna o cumlik bibs alebo nuk. Tu ide o utrpenie. A ano, v tom pripade sa ozvem

mandzula
3. apr 2023

@zoeeoz v kazdom pripade si myslim, ze za pokus to stoji a ze sa to da aj bez urazok. Mozno sa nad tym autorka aspon zamysli, mozno nie hned, mozno casom, ale aspon sme to skusili.🙂

zoeeoz
3. apr 2023

@beata_k dolezity je sposob

zoeeoz
3. apr 2023

@mandzula urco, povedat to je okej ale tu sa z toho zas robi kovbojka :D

maciatkolulu
3. apr 2023

Ty si taká krava sprostá a to sa vyjadrujem extrémne slušne, lebo si pitscha... Úplná. Môj pes, ktorý je vnútri, je to najšťastnejšie zviera pod slnkom, našťastie poznám ľudí, čo to majú s domácimi zvieratami rovnaké. Môj pes každé jedno ráno jazdí so mnou a synom do školy 20 km, v piatok som s nim bola dlho, až do obeda a bol hotový a to sme boli polovicu času pri veľkom jazere.... Co tie zvieratá v "zoo parku"???? Veľké slony, čo majú žiť vo veľkých priestoroch, bola si TY CHUDERA v malkii???? Kde sa medveď z cirkusu točí vkuse dokola????? Bola si v zoo v ba, kde sa jedno zvieratko, lasická, či čo to bolo, točí tiež stále dokola a čítala si ten popis, prečo to robí???? Asi nie.... Som matka, tak mam pravo na názor... Bože, zle mi je. Môj syn nebol v cirkuse ani0 raz a ani nepôjde.

maciatkolulu
3. apr 2023

@jana_eyre_2 máš pravdu.... Ale keď proste.... To sa nedá, mne je do plaču, keď to vidím. A keď vidím matky, ockovi, ako ešte aj v zoo vravia, buchni po skle,aby si ta všimol....

autor
3. apr 2023

@maciatkolulu
Milujem takýchto šibnutých ľudí ktorý sa trepú so psom pred skoly skolky a neviem kam všade.. Sak rob čo chceš. Ja s mojim dietatom pôjdem kam chceme my ist. Je to povolené ? Je. Či sa to tebe paci alebo nie. Či je v
Zoo, v klietke na chov alebo na kožené topánky je to iste. Cisty alibizmus. Čiže sa nebudem tváriť že jedno je Ok a druhé nie

maciatkolulu
3. apr 2023

To je neuveriteľné..... 😪😪😪😪. Pred školou vystúpi dieťa a nie pes, so psom, ktorý je mimochodom rovnocennym členom rodiny, pokračujeme ďalej do lesoparku, odtiaľ po dieťa do školy. Dieťa zase nastúpi a pokračujeme opäť Ale kebyže chceme môžeme kľudne aj do areálu školy a ešte aj učiteľky hladkaju. Keď sa pozerám, maznam s naším psom, mačkou, tak prosím, aby sa všetky zvieratá mohli mať dobré. Aby drbnuti ľudia nepodporovalí týranie a ešte sa aj fotili a kŕmili zvieratá čím nemajú. Smiali sa, hulakali. Hold sportosr na svete bola vždy.

jana_eyre_2
3. apr 2023

@maciatkolulu to áno, sprosté správanie, ale nadávanie nič nevyrieši.. minule tu bola diskusia o tom ako jednej žene niekto vynadal a ona vynadala naspäť.. toľké ženy ju tu sprdli že ako hrozne sa zachovala, aké strašné správanie.. a otvorím inú diskusiu a tu je samé nadávanie do neviem čoho všetkého.. 😳

misinka0611
3. apr 2023

Pri OBI, išli sme okolo a normálne som bola v šoku keď som tam toho slona videla 😕

stormie
3. apr 2023

Pre autorku a ostatne co svojou navstevou toto podporuju

aylinn
3. apr 2023

@stormie všetkých organizátorov tejto a podobnych cocotin by som zavrela do klietky a bičovala ich hodiny , nech robia saltá a stojky. Ze im neni zo seba zle , nepochopím to…

autor
3. apr 2023

Ten klokan tam spi ale Ok 😂

stormie
3. apr 2023

🤔 a na to ai ako prisla?

autor
3. apr 2023

@stormie lebo to sama autorka tej fotky napísala na svojom IG ale v pohode toto ste presne vy ochranári veľký ..

zoeeoz
3. apr 2023

Tuto musim suhlasit, podla mna tiez spi, ale ohrada otras..milan bez mapy sa zas ukazal, uz jak vidim, ze post od neho tak vie clovek ktora bije a teda osadenstvo co ho sleduje a veri mu, je na tom rovnako ako on..babenka z videa neni o nic lepsia ked si tam este aj vstup zaplati, tiez ich podporila.

nikaeli
3. apr 2023

milé mamičky, naozaj je potrebné autorku urážať a nadávať jej? žasnem nad slovníkom niektorých z vás.....

stormie
3. apr 2023

Ja ig nemam takze neviem co sa tam pise .. a keby aj spal tak v meste, pri rusnej ceste je to urcite take “prirodzene” prijemene prostredie pre zviera co zije vo volnej prirode na deuhej strane zeme 🙈

ukulela
3. apr 2023

Pozri si sloninec v bojniciach, alebo v prahe a porovnaj s priestorom a podmienkami v tvojom zooparku. Chodia sa s tym slonom vybehat denne par lm, ako s tym psom z bytu????

aylinn
3. apr 2023

@ukulela alebo Kimba park v Györi .. pár km od BA a v celku normálnych podmienkach … nie pod obchvatom pri obchode so stavebninami 🤦🏻‍♀️

Strana
z2