icon

Šoférovanie v Bratislave

29. aug 2023

Ahojte. Hneď na začiatok chcem poprosiť aby písali len tie, čo majú skúsenosť s rovnakou situáciou. Potrebujem ísť na otočku do BA. Diaľka nie je problém, šoférujem dosť dobre, niečo mám aj najazdené po Slovensku. Len sa vyslovene bojím tej Bratislavy. Je tu niekto kto sa ocitol v rovnakej alebo podobnej situácii a bol nútený to odjazdiť? Ako ste to dali? Ja absolútne nemám problém prejsť celé Slovensko ale tá BA ma desí.
Ďakujem

Strana
z2
erikavesela
29. aug 2023

@basulaak vobec sa tu nejazdi arogantne...neviem, kde zijes...arogantne sa jazdilo v ba v 90-tych rokoch

yoxinka
29. aug 2023

@erikavesela
Ja tiež neviem, čo všetci riešia arogantné jazdenie po BA. Čo som naposledy zažila v Košicoch a okolí bolo nie že arogantné, ale úplne sa vymykalo chápaniu normálneho človeka. Som si hovorila, zlatá Bratislava 🤣🤣🤣. Ja som inak po BA jazdila so Z - tkom na aute a mala som ho tam teda asi rok a pol. Za ten rok a pol som stretla asi 10 idiotov, ktorí si mne honili ego. Inak si šoféri pekne si držali odstup, nelepili sa na mňa, púšťali ma, kde sa dalo, keď bola nejaká prekérna situácia, normálne mi spravili okolití vodiči miesto, lebo rátali s tým, že nebudem vedieť super reagovať. Dokonca raz za mnou išiel chlap na MASERATI pekne 80tkou, lebo tam bola značka 80 a ja ako začiatočník som šla poctivo 80. Tak v tej arogantnej Bratislave sa za mnou chlap ťahal na Maserati 80 a ešte si držal odstup 🤷‍♀️. Predbehnúť ma mohol, lebo nebola vôbec hustá premávka, dalo sa.

olimuc
29. aug 2023

BA nie je nejak narocna (okrem trafit sa ale navigacia to isti, ak nie stiahnes okno a niekto Ti poradi), ludia jazdia normalne, su horsie miesta na SVK. Ano najst v niektorych lokalitach parkovisko je o hubu, tak ak mas Termin daj si cas naviac.

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
majlo1234
30. aug 2023

Bratislava je na soferovanie vynikajuca. Prehladne krizovatky, skuseni soferi(vacsinovo😂). Mne sa vsade inde jazdi tazsie😂 jedine, co je osemetne v niektorych castiach, je pocet parkovacich miest

Strana
z2