Spoločnosť pri kočíkovaní. Ružinov, pri Budúcnosti
Ahojte, chodíme sa prechádzať každý deň do parku pri NC Budúcnosť a vídame osamotené maminky s kočíkmi, nájde sa niektorá aj tuná na koníkovi? 😕
Bude nám veselšie spolu 😉
Len som trošku chorá, tak dúfam, že ma to prejde do konca týždňa :-P
tak ako beruska? je ti uz lepsie? dame stvrtok abo piatok?
Hellof, mne by to viac vyhovovalo skôr dnes, trošku lepšie už je, hlavne už nemám horúčku, nádchu desnú, ale to snáď prejde, štvrtok a piatok už mám dosť plné, mm má narodky tak riešim pečenie torty, darček a tak 🙂
Tááák nič, mám doma chorého manžela, nejako sa to na nás všetko sype ☹ dúfam, že Ema neochorie... tak sa majte zatiaľ krásne, ozveme sa snáď budúci týždeň 😉
tak secko najlepsie a aj skore uzdravenie...ja som buduci tyzden v spanielsku, tak potom az ten rpvy junovy tyzden...
Jeeeeeeeej, tak si to uži 😉 no, manžel už ani hlas nemá ☹ a malá nám posledné dni protestuje so spaním, ta máme veselo... 😀 papa a pekne si to uži aj za nás 😀 😀 😀
dakujem moc...a este secko najlepsie k emkinmu vymesaciu, som si akurat vsimla, ze je to dnes 🙂 to budete mat teda oslavy 🙂
ja sa vratim buducu sobotu, tak potom uz musime urcite nieco vymysliet...
😉
inak vyzerá, že tu furt sedím, ale note mám furt zapätý a sledujem tému, kde prispievam od tehu, tak furt refreshujem a sledujem moje obľúbené témy, preto tak friško občas odpoviem, ale často si nem všimnem odpoveď, tak mi to aj trvá 😅
vďaka ešte raz a fakt si to užite aj ja by som šla do tepla niekde 🙂
caute, nechysta sa niekto kocikovat vo stvrtok poobede?
hellof, no, ja aj zajtra, každý deň už, už sme zdravé, aj kočík funkčný, taaakže, ako sa vraví, vždy připraven 😀
ahoj beruska...tak ja sa zajtra vraciam zo spanielska a yoan v pondelok vecer z francuzska, takze buduci tyzden by sme uz mohli dat stretko nejake poobedie...co ty na to?
Ahojky, jeeej to budeš opálená 😀 😀 😀 tu je furt na houby počko ☹ ak nebude hnusne, tak kľudne, ale hlásia zas dažde, ako stále ☹
ako si sa mala? ale snáď dobre 😉 tak dobre docestuj 😉
dakujem 🙂 dosla som v poho, ale mali sme hodku meskanie..vraj zapcha vo vzdusnom priestore nad milanom...pride mi to vcelu vtipne...a vobec nie som opalena...bola som v podstate na severe spanielska a cely tyzden sme mali do 20 st...
@beruska.zuzanka kam si sa stratila? pojdeme buduci tyzden von?
čauko, no nebola som tu skoro celý celý týždeň 🙂 a jasneeeee, ja by som šla aj zajtra, ak by nepršalo... 🙂
zajtra mame uz program a kedze mal yoan v utorok horucku, tak moc vonku este zajtra nebudeme, doobeda ideme na kontrolu...teplotu sice uz vcera nemal, ale aby sme neriskovali...ale v pondelok ma byt pekne, tak sa mozeme na pondelok poobede dohodnut...🙂
jeeeeej, super, tak pondelok teda popoludní, budeme sa tešiť a verím, že nám to už teda výde 😉 a malému nech sa polepší 😉
a na kedy sa dohodneme? ja som este v tom parku nikdy nebola, takze viem jedine to, ze musim vystupit z busu na zastavke DK Ruzinov...
@beruska.zuzanka juj, kam si sa stratila? ja zajtra cez den uz na konikovi nebudem, kedze budem s malym...tak snad sa stihneme este dnes vecer dohodnut...
Ahojky 🙂 skús vystúpiť radšej na Maximiliána Hella a tam vás počkáme, o 15:00 môže byť? či skôr/neskôr? prepáč, nebola som tu včera/dnes... 🙂
jasne, super...tak sa teda vidime...tesime sa, pa 🙂
aky mate inak kocik? my zelene peg perego....
@kathynka ďakujeme za včerajšiu prechádzkuuuuuuuu a hádam Joan bude nabudúce hore 😀 ale teda aspoň sa vybúval, my sme prišli pred šiestou domov 🙂
aj my dakujeme 🙂 on sa zobudil az na nasej ulici, ked som si sadla na zmrzku...spachtos jeden..a vecer potom vymyslal az do 23tej...asi ho budem nasilu budit o 16tej, bo ma jeho rodicia budu volat na vecerne uspavanie 🙂
🙂
nám emka zaspala dnes až po desiatej ☹ včera v pohodičke o pol siedmej 😉 tak sa tešíme nabudúce 😉
@kathynka Nooo, kedy dáme stretko? Zasa pondelok? 😀
@beruska.zuzanka ahoj, rada by som, ale v pondelok musim ist robit yoanovmu tatkovi prekladatelku do roboty...co tak utorok? 🙂
@kathynka ahojky, v utorok ideme na stretko s mamičkami z našej témy, ale ozveme sa, ako sme na tom ostatok týždňa, bo nás čaká aj rehabka s nôžkami a kontrolné vyšetrenie na gastroenterológii 🙂 tak zatiaľ krásny zvyšok nedele 😉

😉