Spoločnosť pri kočíkovaní. Ružinov, pri Budúcnosti
Ahojte, chodíme sa prechádzať každý deň do parku pri NC Budúcnosť a vídame osamotené maminky s kočíkmi, nájde sa niektorá aj tuná na koníkovi? 😕
Bude nám veselšie spolu 😉
Hellof, mne by to viac vyhovovalo skôr dnes, trošku lepšie už je, hlavne už nemám horúčku, nádchu desnú, ale to snáď prejde, štvrtok a piatok už mám dosť plné, mm má narodky tak riešim pečenie torty, darček a tak 🙂
Tááák nič, mám doma chorého manžela, nejako sa to na nás všetko sype ☹ dúfam, že Ema neochorie... tak sa majte zatiaľ krásne, ozveme sa snáď budúci týždeň 😉
tak secko najlepsie a aj skore uzdravenie...ja som buduci tyzden v spanielsku, tak potom az ten rpvy junovy tyzden...
Jeeeeeeeej, tak si to uži 😉 no, manžel už ani hlas nemá ☹ a malá nám posledné dni protestuje so spaním, ta máme veselo... 😀 papa a pekne si to uži aj za nás 😀 😀 😀
dakujem moc...a este secko najlepsie k emkinmu vymesaciu, som si akurat vsimla, ze je to dnes 🙂 to budete mat teda oslavy 🙂
ja sa vratim buducu sobotu, tak potom uz musime urcite nieco vymysliet...
😉
inak vyzerá, že tu furt sedím, ale note mám furt zapätý a sledujem tému, kde prispievam od tehu, tak furt refreshujem a sledujem moje obľúbené témy, preto tak friško občas odpoviem, ale často si nem všimnem odpoveď, tak mi to aj trvá 😅
vďaka ešte raz a fakt si to užite aj ja by som šla do tepla niekde 🙂
hellof, no, ja aj zajtra, každý deň už, už sme zdravé, aj kočík funkčný, taaakže, ako sa vraví, vždy připraven 😀
ahoj beruska...tak ja sa zajtra vraciam zo spanielska a yoan v pondelok vecer z francuzska, takze buduci tyzden by sme uz mohli dat stretko nejake poobedie...co ty na to?
Ahojky, jeeej to budeš opálená 😀 😀 😀 tu je furt na houby počko ☹ ak nebude hnusne, tak kľudne, ale hlásia zas dažde, ako stále ☹
ako si sa mala? ale snáď dobre 😉 tak dobre docestuj 😉
dakujem 🙂 dosla som v poho, ale mali sme hodku meskanie..vraj zapcha vo vzdusnom priestore nad milanom...pride mi to vcelu vtipne...a vobec nie som opalena...bola som v podstate na severe spanielska a cely tyzden sme mali do 20 st...
čauko, no nebola som tu skoro celý celý týždeň 🙂 a jasneeeee, ja by som šla aj zajtra, ak by nepršalo... 🙂
zajtra mame uz program a kedze mal yoan v utorok horucku, tak moc vonku este zajtra nebudeme, doobeda ideme na kontrolu...teplotu sice uz vcera nemal, ale aby sme neriskovali...ale v pondelok ma byt pekne, tak sa mozeme na pondelok poobede dohodnut...🙂
jeeeeej, super, tak pondelok teda popoludní, budeme sa tešiť a verím, že nám to už teda výde 😉 a malému nech sa polepší 😉
a na kedy sa dohodneme? ja som este v tom parku nikdy nebola, takze viem jedine to, ze musim vystupit z busu na zastavke DK Ruzinov...
@beruska.zuzanka juj, kam si sa stratila? ja zajtra cez den uz na konikovi nebudem, kedze budem s malym...tak snad sa stihneme este dnes vecer dohodnut...
Ahojky 🙂 skús vystúpiť radšej na Maximiliána Hella a tam vás počkáme, o 15:00 môže byť? či skôr/neskôr? prepáč, nebola som tu včera/dnes... 🙂
@kathynka ďakujeme za včerajšiu prechádzkuuuuuuuu a hádam Joan bude nabudúce hore 😀 ale teda aspoň sa vybúval, my sme prišli pred šiestou domov 🙂
aj my dakujeme 🙂 on sa zobudil az na nasej ulici, ked som si sadla na zmrzku...spachtos jeden..a vecer potom vymyslal az do 23tej...asi ho budem nasilu budit o 16tej, bo ma jeho rodicia budu volat na vecerne uspavanie 🙂
🙂
nám emka zaspala dnes až po desiatej ☹ včera v pohodičke o pol siedmej 😉 tak sa tešíme nabudúce 😉
@beruska.zuzanka ahoj, rada by som, ale v pondelok musim ist robit yoanovmu tatkovi prekladatelku do roboty...co tak utorok? 🙂
@kathynka ahojky, v utorok ideme na stretko s mamičkami z našej témy, ale ozveme sa, ako sme na tom ostatok týždňa, bo nás čaká aj rehabka s nôžkami a kontrolné vyšetrenie na gastroenterológii 🙂 tak zatiaľ krásny zvyšok nedele 😉

😉