Spoločnosť pri kočíkovaní. Ružinov, pri Budúcnosti
Ahojte, chodíme sa prechádzať každý deň do parku pri NC Budúcnosť a vídame osamotené maminky s kočíkmi, nájde sa niektorá aj tuná na koníkovi? 😕
Bude nám veselšie spolu 😉
@beruska.zuzanka mrzi ma to, ale tento tyzden nam to vobec nevyslo a buduci tyzden ide yoan do france a ja do chorvatska, takze budeme v prievoze az od 28.7....majte sa tu zatial pekne a potom uz nieco konecne vymyslime 🙂
@kathynka ahojkyyyyy, pohodkáááá, len teda potom až tak tretí augustový týždeň 😀 čiže cca o mesiac 😅 budem tu mať totiž 5 ročnú sesterničku z ČR na prázdninách, tak budeme s ňou výletovať a tak 🙂
@kathynka kráásne zážitky prajeme 😉
dakujem velmi pekne🙂 yoan ide 13.8. do france, ja idem prvy tyzden s nimi, ale on tam ostava az do konca augusta, cize sa vidime az v septembri! no hruza 🙂
uzivajte teda aj vy leto a tesime sa na poprazdninove stretko 🙂
@kathynka super, držte saaaaa 😉
ahojte maminky...
hladame spolocnost na prechadzky, sme cerstvo pristahovani a je nam smutno, sa len tak sami ponevierame, budeme radi, ak sa k nam niekto prida, Ruzinov
@ivanulienka81 jeeeeeej, ahojky, teraz až som si všimla Tvoj príspevok 🙂 a skade presnejšie ste? my tu budeme síce už len mesiac, potom smer petržalka, ale stretko môžme daaaať, budeme sa tešiť, hádam nejaký termín zosúladíme 🙂
@kathynka ahojky moja, tak my sa prvý septembrový t. sťahujeme do péétržky 😖 ale hádam sa stretneme niekde, dohodneme 😉
ahoj @beruska.zuzanka my Travniky? Vy?
@ivanulienka81 my Pošeň, pri električkovej trati, tak to sme blízo 🙂
@beruska.zuzanka kedy chodievate poobede vonka? Mozeme sa dohodnut na konkretny cas a miesto...
my tak okolo te 14-15tej, dnes ideme poobede ale preč, tak možno zajtra? 🙂
@ivanulienka81 neviem, či si včera čítala... dnes poobede by sme mohli 🙂
@beruska.zuzanka pisem do IP 😉
@beruska.zuzanka jejdanenky, ze do petrzky? no hruza...tak budeme davat stretka v meste potom, nie? to mame tak na polceste...ty tu mas buduci tyzden tu sesternicku, ze? bo najblizsie 2 tyzdne sme este k dispozicii pred odchodom do france...
@ivanulienka81 ahoj, my sme v prievoze, ale sak to je cez gagarinovu kusok...tak mozes aj s nami ist niekedy, keby si chcela...
@kathynka jeeej ahojkooo 😵 sesternička sa nekoná, maminu moju prijali do prácičky novej, takže sesternička ostáva v domovine 🙂
taaaak sa dohodneme aj s @ivanulienka81 , čo babule? 🙂
jasne, dohodnime...kludne nejaky den tento tyzden poobede...skuste navrhnut...
ahojte tak ja navrhujem utorok? streda? okolo tretej? pred treťou? napríklad na zastávke Dom kultúry? Kati vám tam stojí 66 tuším hneď a my dve sa hádam nejako dopravíme 😀
@beruska.zuzanka @kathynka u nas utorok kolo tretej + - polhodka moze byt 😉
jejdanenky, holky, ja idem v utorok s yoanovym tatkom do nitry na nejake stretko s klientom prekladat...a netusim, kedy sa vratime...tak keby ste dali pripadne este rande streda, stvrtok abo piatok, tak to by som sa pridala...
babule, my sme zatiaľ voľné celý týždeň okrem zajtrajška, tak sa dohodnite a napíšte, oki? 😉 tešíme saaaa 😵
@beruska.zuzanka @ivanulienka81 ja teda navrhujem piatok, cas sa nemeni, medzi 14.30-15.00, aj miestoto iste - zastavka DK Ruzinov
@beruska.zuzanka @kathynka babeny, my sme aj dnes pendlovali v tom okoli 😉
@ivanulienka81 keby sme to boli vedeli, tak si ta s yoanom najdeme, my sme sa dnes len tak poflakovali, nic sme poobede nemali...
@kathynka
@ivanulienka81 takže piatok platí 😉
super, my sa tesime 🙂
@beruska.zuzanka zatial ano 😉
@kathynka
@ivanulienka81 tešíme sa tešíme 🙂
@ivanulienka81
@kathynka čaute kočky, tak dnes to vyzerá biedne 😕

@kathynka v pohodičke, veď sa hádam nejako dohodneme 🙂