icon

Spoločnosť pri kočíkovaní. Ružinov, pri Budúcnosti

beruska.zuzanka
23. mar 2010

Ahojte, chodíme sa prechádzať každý deň do parku pri NC Budúcnosť a vídame osamotené maminky s kočíkmi, nájde sa niektorá aj tuná na koníkovi? 😕
Bude nám veselšie spolu 😉

beruska.zuzanka
autor
12. júl 2010

@kathynka v pohodičke, veď sa hádam nejako dohodneme 🙂

kathynka
15. júl 2010

@beruska.zuzanka mrzi ma to, ale tento tyzden nam to vobec nevyslo a buduci tyzden ide yoan do france a ja do chorvatska, takze budeme v prievoze az od 28.7....majte sa tu zatial pekne a potom uz nieco konecne vymyslime 🙂

beruska.zuzanka
autor
16. júl 2010

@kathynka ahojkyyyyy, pohodkáááá, len teda potom až tak tretí augustový týždeň 😀 čiže cca o mesiac 😅 budem tu mať totiž 5 ročnú sesterničku z ČR na prázdninách, tak budeme s ňou výletovať a tak 🙂

beruska.zuzanka
autor
16. júl 2010

@kathynka kráásne zážitky prajeme 😉

kathynka
16. júl 2010

dakujem velmi pekne🙂 yoan ide 13.8. do france, ja idem prvy tyzden s nimi, ale on tam ostava az do konca augusta, cize sa vidime az v septembri! no hruza 🙂
uzivajte teda aj vy leto a tesime sa na poprazdninove stretko 🙂

beruska.zuzanka
autor
17. júl 2010

@kathynka super, držte saaaaa 😉

ivanulienka81
25. júl 2010

ahojte maminky...
hladame spolocnost na prechadzky, sme cerstvo pristahovani a je nam smutno, sa len tak sami ponevierame, budeme radi, ak sa k nam niekto prida, Ruzinov

beruska.zuzanka
autor
28. júl 2010

@ivanulienka81 jeeeeeej, ahojky, teraz až som si všimla Tvoj príspevok 🙂 a skade presnejšie ste? my tu budeme síce už len mesiac, potom smer petržalka, ale stretko môžme daaaať, budeme sa tešiť, hádam nejaký termín zosúladíme 🙂

beruska.zuzanka
autor
28. júl 2010

@kathynka ahojky moja, tak my sa prvý septembrový t. sťahujeme do péétržky 😖 ale hádam sa stretneme niekde, dohodneme 😉

ivanulienka81
28. júl 2010

ahoj @beruska.zuzanka my Travniky? Vy?

beruska.zuzanka
autor
28. júl 2010

@ivanulienka81 my Pošeň, pri električkovej trati, tak to sme blízo 🙂

ivanulienka81
28. júl 2010

@beruska.zuzanka kedy chodievate poobede vonka? Mozeme sa dohodnut na konkretny cas a miesto...

beruska.zuzanka
autor
28. júl 2010

my tak okolo te 14-15tej, dnes ideme poobede ale preč, tak možno zajtra? 🙂

beruska.zuzanka
autor
29. júl 2010

@ivanulienka81 neviem, či si včera čítala... dnes poobede by sme mohli 🙂

ivanulienka81
29. júl 2010

@beruska.zuzanka pisem do IP 😉

kathynka
31. júl 2010

@beruska.zuzanka jejdanenky, ze do petrzky? no hruza...tak budeme davat stretka v meste potom, nie? to mame tak na polceste...ty tu mas buduci tyzden tu sesternicku, ze? bo najblizsie 2 tyzdne sme este k dispozicii pred odchodom do france...
@ivanulienka81 ahoj, my sme v prievoze, ale sak to je cez gagarinovu kusok...tak mozes aj s nami ist niekedy, keby si chcela...

beruska.zuzanka
autor
31. júl 2010

@kathynka jeeej ahojkooo 😵 sesternička sa nekoná, maminu moju prijali do prácičky novej, takže sesternička ostáva v domovine 🙂

taaaak sa dohodneme aj s @ivanulienka81 , čo babule? 🙂

kathynka
1. aug 2010

jasne, dohodnime...kludne nejaky den tento tyzden poobede...skuste navrhnut...

beruska.zuzanka
autor
1. aug 2010

@ivanulienka81
@kathynka

ahojte tak ja navrhujem utorok? streda? okolo tretej? pred treťou? napríklad na zastávke Dom kultúry? Kati vám tam stojí 66 tuším hneď a my dve sa hádam nejako dopravíme 😀

ivanulienka81
1. aug 2010

@beruska.zuzanka @kathynka u nas utorok kolo tretej + - polhodka moze byt 😉

kathynka
1. aug 2010

jejdanenky, holky, ja idem v utorok s yoanovym tatkom do nitry na nejake stretko s klientom prekladat...a netusim, kedy sa vratime...tak keby ste dali pripadne este rande streda, stvrtok abo piatok, tak to by som sa pridala...

beruska.zuzanka
autor
1. aug 2010

@kathynka
@ivanulienka81

babule, my sme zatiaľ voľné celý týždeň okrem zajtrajška, tak sa dohodnite a napíšte, oki? 😉 tešíme saaaa 😵

kathynka
4. aug 2010

@beruska.zuzanka @ivanulienka81 ja teda navrhujem piatok, cas sa nemeni, medzi 14.30-15.00, aj miestoto iste - zastavka DK Ruzinov

ivanulienka81
4. aug 2010

@beruska.zuzanka @kathynka babeny, my sme aj dnes pendlovali v tom okoli 😉

kathynka
4. aug 2010

@ivanulienka81 keby sme to boli vedeli, tak si ta s yoanom najdeme, my sme sa dnes len tak poflakovali, nic sme poobede nemali...

beruska.zuzanka
autor
4. aug 2010

@kathynka
@ivanulienka81 takže piatok platí 😉

kathynka
4. aug 2010

super, my sa tesime 🙂

ivanulienka81
5. aug 2010

@beruska.zuzanka zatial ano 😉

beruska.zuzanka