icon

Spoločnosť pri kočíkovaní. Ružinov, pri Budúcnosti

beruska.zuzanka
23. mar 2010

Ahojte, chodíme sa prechádzať každý deň do parku pri NC Budúcnosť a vídame osamotené maminky s kočíkmi, nájde sa niektorá aj tuná na koníkovi? 😕
Bude nám veselšie spolu 😉

Strana
z6
beruska.zuzanka
autor
30. sep 2010

@kathynka môžeme aj na piatok, ako je vám lepšie, aby sme sa ani jedni nenaháňali, ale my by sme mali stíhať... veď prípadne doladíme behom týždňa ešte 😉

kathynka
2. okt 2010

@beruska.zuzanka ved nechajme zatial ten stvrtok, radsej nieco ako nic, keby sa tam daco do piatku vyskytlo...my vieme byt aj skor, tak prideme trosku skor a ked, tak vas pockame, sa tam budeme prechadzat...co ty vies, mozno sa emka skor zobudi 🙂

kathynka
16. okt 2010

@beruska.zuzanka ahoj...tak uz sme opat na slovensku, takze ak buduci tyzden mate nejake volne popoludnie, tak by sme sa mohli konecne stretnut...🙂

kathynka
23. okt 2010

@beruska.zuzanka tak ako? pondelok nam plati? dufam, ze nikomu do toho nic nevlezie, bo my sa tesime🙂 donesies mi prosim aj ten kuponik na pampersky, co si mi davnejsie spominala? dakujem 🙂

beruska.zuzanka
autor
23. okt 2010

jj, platíííí a kde a o koľkej? my vieme už o 14tej byť v meste 😵 a je to kupón na Sunar, nie na pampersy 😉

kathynka
23. okt 2010

@beruska.zuzanka jaj, som to pomotala 🙂 sak az teraz mi zaplo, ze kebyze na pampers, tak to nam asi nedas len tak 🙂 no mozeme nechat to mierko, ked vam to tak najlepsie vyhovuje a my vieme prist na cca 14.30

beruska.zuzanka
autor
23. okt 2010

aj na Pampers by som vám dala, tie my nepoužívame, emkina prdelka ich nerada 😀 okii, tak mierko okolo 14:30 tešíme SA 😉

kathynka
24. okt 2010

@beruska.zuzanka ja len dufam, ze nebude prsat, bo pozerala som pocasie na nete a na zajtra hlasia skoro vsade dazd...jedine, ze keby to nebol nejaky kruty lejak, tak by sme sa aj tak stretli a alternativne sli trebars do eurovey alebo si proste niekam sadnut...

beruska.zuzanka
autor
24. okt 2010

@kathynka čauky, no aj aj dúfam... ☹ ak by pršalo, dobehli by ste aj ku nám? cesta z maximilána hella ku nám autobusom 96 trvá 20 minút, stojí nám hneď pod oknami a chodí nízkopodlažná 😵 veď sa dohodneme behom dňa, ja sa len tak pýtam 😀 😅

beruska.zuzanka
autor
24. okt 2010

@kathynka ale teda môže byť aj eurovea, veď sa dohodneme 😉

kathynka
24. okt 2010

@beruska.zuzanka no nam chodi 96ka aj z gagarinky, to je k nam najblizsia zastavka, takze to by sme usetrili este nejakych tych 5min csety 🙂 tak si cez obed zavolame a dohodneme sa 🙂

beruska.zuzanka
autor
24. okt 2010

@kathynka okii, super, budeme sa tešiiť 😉

beruska.zuzanka
autor
25. okt 2010

Kati, neviem, či tu budeš ešte... kde teda dneska? My inak kľudne aj do avionu prídeme, ak vám to nie je od ruky, ide nám tam priamy spoj 🙂

kathynka
1. nov 2010

@beruska.zuzanka ahoj zuzi...ako sa mate? yoan nakoniec ochorel, teplotu uz sice v utorok nemal, ale vysypal sa a mal hnacky...tak sme boli aj u doktorky a ze mal daku virozu, tak bol na diete a boli sme doma stvrtok poobede aj piatok doobeda...az poobede sme sli len na taku malu prechadzku okolo domu...fakt dufam, ze sme emku nenakazili ten pondelok, co sme boli spolu...ked budete mat daky volny den, tak daj vediet, nech dame zase dake rande, ked sme uz zdravi 🙂

beruska.zuzanka
autor
1. nov 2010

@kathynka jeeeeeeeeej, čaaaau 🙂 nene, Emča je zdravá až moc, dnes sa naučila plaziť jazyk a celý deň to trénovala 😀 😀 😀 tak je dobre, že už ste zdraví a voľný deň, hmmmm, možno piatok zatiaľ? 😕 ale ešte potvrdím, tento týždeň máme nejak narváno 😀

kathynka
1. nov 2010

@beruska.zuzanka tak super, ze emka je zdrava 😉 no sak uvidis, ako vam to bude vychadzat...ked nie v piatok, tak my si na vas kludne pockame este tyzden 🙂

beruska.zuzanka
autor
1. nov 2010

@kathynka hehe, ouki douki 😉

dadulkas
18. feb 2013

@amanra Ahoj ja som tiez z ruzinova a chodim aj na strkovec,mam samko 19 mesacneho,nedame stretko

Strana
z6