icon

Stretnutie májoviek v máji 2008 v Bratislave

verulka
27. nov 2007

Tak som nam to zalozila, sup sem s navrhmi datumu a miesta...velmi sa na vas vsetky tesim 😵

zuzka.sk
6. feb 2008

Verulka, diky za IP, ale baby, kde ja tam budem parkovat ? Jedine, ze ma muzik privezie a odfici si na masaz a zase ma vyzdvihne.

zuzka.sk
6. feb 2008

Baby !!! moj manzel nesuhlasi, lebo ze su tam barove stolicky a ako tam budeme my tucne sediet, ze nam to bude nepohodlneeeeee... teda ne nam, ale mne. Chapete? Ze iny podnik nefajciarsky mame najst. 🙂

zuzka.sk
6. feb 2008

No a este odkazujem, ze Efco a Jankapo pozdravuju, ale Jankapo je v nemocnici od dnes, cize podam potom spravy.

verulka
autor
6. feb 2008

baby, co tak stretko v napr auparku alebo tak? napr v pizzerke, hmmmm?
alebo ma este napadla nejaka cajovna

potvorka
6. feb 2008

ahojte, tak ja jedine este ikea, alebo avion kaviaren pri hypernove.. to je aj parkovanie v pohode, aj bude isto cosi volne 😉 inak tiez ratam s muzom ako taxikarom 😀 (ja nosim cely den nasho synacika, on moze trosku povozit mna 😝 )

zuzka.sk
7. feb 2008

No ja som za AVION, tam su uz 2 kryte parkoviska, mrte miesta, zaparkujte na tej novej strane, stretneme sa pri tych vodnych rieckach, tam su kaviarne nefajciarske aj destske kutiky su tam, tam je vzdy kopa maminiek. hm ? s tym plne suhlasim, isla by som predtym kuknut do prace. mam to cez cestu 🙂

luca26
7. feb 2008

ahojte koculdy... termin vyhovuje a miesto v podstate tiez, ja sice nakupne centra z duse neznasam, ale dokazem sa nad to pri tejto prilezitosti povzniest 😀 , inak som skor za AUPARK alebo POLUS, lebo si myslim, ze nie vsetky mame auto a AVION bez auta je dost od ruky, ale ak sa dohodnete, ze AVION prisposobim sa... 🙂

potvorka
7. feb 2008

Cauko, supis ze sa to rozbieha 😉
Ja som skor za avion kvoli lepsiemu parkovaniu, a myslim ze nemal by byt problem zobrat, prip. hodit potom niektore domov 🙂 takze asi pockame kto sa este prihlasi a dohodneme potom uplne definitivne 🙂

tesim tesim 😀

verulka
autor
7. feb 2008

mne je to dost jedno...len katmi pislaa, ze vten den jediny nemoze, lebo je dlho v praci, tak co tak o den neskor?- mne je hodina a aj miesto uplne jedno, lebo som motorizovana...avion zvnutra moc nepoznam, ale vasak ma navigujete 😀

enajka
7. feb 2008

ja som tiez bez auta teda s autom no zatail bez vodicaka. avion mi vyhovuje mam to kusok od domu

eviku78
7. feb 2008

ahoj tehulky. ja by som sa tiez pridala. termin cez tyzden mi je v podstate jedno. staci ak sa dohodnete na mieste a case. som tiez motorizovana, takze sa prisposobim. 🙂

kate2
7. feb 2008

ahojte majovky,tiez by som sa rada s vami stretla.co sa tyka terminu je mi to jedno , lebo som doma. Horsie je to ,ze s autom nechodim ale to by som mohla doma vybavit. 🙂. snad bude priatel vtedy doma.

luca26
7. feb 2008

ja asi (90%) vo stvrtok pojdem pre svokru na letisko prilet ma okolo siedmej vo viedni...

potvorka
7. feb 2008

Luci tak lepsie by ti bolo v stredu??
myslim ze zatial vedie

avion, streda 13.2.2008 o 18 - 19,00 mi pride realne 🙂

ved na dasli krat mozeme ist inde, ak nas neskor napadnu extra skvele miesta 😎

kate2
7. feb 2008

potvorka,este mi vysvetli ,kde je ta cokoladovna. Ja moc do Avionu nechodim ☹ ale ked mi to blizsie popises ,tak to urcite najdem. 😖

kats
7. feb 2008

Ahojte, tak sa pridavam :D (v stredu sice chodim cvicit ale ak odidem presne o pol siestej tak by to mohlo byt v pohode a muzika vyuzijem na dopravu - aj ked si urcite vypocujem frflanie... 😀 ) streda avion medzi 18:00-19:00 😉 niektora ktora tam bude urcite na cas by sem mohla hodit telefonne cislo pre oneskorencov aby sme da vedeli najst ze v ktorej kaviarni sedime....
🙂

enajka
7. feb 2008

streda je v pohode aj cas mi vyhovuje ale tiez netusim kde je tam cokoladovna

zuzka.sk
7. feb 2008

Baby v Avione cokoladovna neni,a le viem, kde tam robia super cokoladu... vola sa to Pati Pati, je to taka kaviaren, kde jazdia 2 vlaciky, vzadu sa da sediet aj viac ludi, cize 8-10 kludne, a tam sa ani nefajci a je to oproti predajni PROMOD, ked zaparkujete v podzemnej garazi uplne na konci, tak vyjdete schodmi alebo vytahom na prizemie a hned nalavo je ta kaviaren. Keby ste stale nevedeli, tak je to blizko toho, kde sa hrahu deti v tych gulickach a este pokracujete smerom k tej novej zone a nalavo je to... vedla je predajna ALL TOYS. Mrknite sa na mapku ked tak http://www.avion.sk/shops/entertainment/patipat...
Teraz ma napadlo, rovno oproti lezi ten ladovy medved natiahnuty na Vianoce 🙂 alebo su tam vystavene auta, ktore predvadzaju. Alebo mozme aj inu kaviaren.

luca26
7. feb 2008

kate2... ja urcite pojdem autom a som tiez z ruzinova, cize sa mozme dohodnut, ked uz bude termin a miesto na pevno...
potvorka... mne urcite viac vyhovuje streda, co sa buduceho tyzdna tyka, lebo ten stvrtok by sa mozno dal, ale to len ak nebude meskat lietadlo a doteraz 4 z 5 razov meskalo... a aj ked nebude meskat, tak pridem najskor o 20:30 a vystavena...

eviku78
7. feb 2008

kats inak mna napadlo, ze by som ta z cvicenia kludne mohla zobrat, lebo ja budem urcite autom a tiez chcem ist cvicit. tak staci, ked ta muzik potom pride len vyzdvihnut. 😉

potvorka
7. feb 2008

baby ta cokoladovna to ked sa dohovaral prvy termin v meste 😅
a to pati pati je ok podla mna, mobily by sme si mohli dat asi cez IP

kate2
7. feb 2008

zuzka,tak teraz to uz urcite najdem 🙂

luca , ak sa teda dohodneme na tu stredu a budem mat problem s dopravou,tak sa mozme dohodnut 😉

verulka
autor
7. feb 2008

takze streda..ok, vsak snad to neni posledne stretko a katmi sa k nam priste prida...
a ja mozem niekoho vziat z pertzalky 😉
ale ten cas musime stanivt presnejsie- cize 18,30 v pati pati...myslim, ze sa spozname 😀 a este je fajn urcit jednu osobku, kt v ip posleme mob a ta ho rozposle naraz vsetkym...co vy na to?

kats
7. feb 2008

verulka suhlas 😀 takze stanovujeme teba ? 😅
Evka to by bolo super, dakujem. Tak z cvicenia pojdeme spolu 😉

verulka
autor
7. feb 2008

kats, absolutna pohoda 😎 tak sup ip s mobilom...vsetky co poslu, dostanu full zoznam 😉

zuzka.sk
7. feb 2008

Tak suhlas, dufam, ze sa v mojom stave dovtedy nic nezmeni, budem si musiet zaklopat. Kedze ja mam "kludovy rezim" a mna ked vypustite v Avione, tak chcem stihnut seeecky obchody .. hehe. Takze si prikazem len Pati Pati. Ach jo 😒

potvorka
7. feb 2008

Zuzi presne tak, prichod do avionu o 18,15 mne je uz trapne zase pozerat kociare, ked si neviem vybrat 😕
takze bacha na seba aj drobcekov a vidime sa v stredu 😉

zuzka.sk
8. feb 2008

Potvorka, ja uz kocik mam 🙂 a prave sme s manzelom zaviedli setriaci rezim.. xixi, zatial len slovne, tak uvidim ako nam to pojde aj live. 🙂

bellablonde
8. feb 2008

ahoj krasky, ja sa tiez pridavam a verulka, poslem ti tlf.c. do IP
🙂

monatko
8. feb 2008

ahoj bellaaaaaaa, som ta tu vynurala 😀