Strihanie polodlhých vlasov do postupna v Bratislave

kataka10
29. okt 2021

Prosim poradte dobru kadernicku/kadernika v Bratislave, ktora vie ostrihat polodlhe vlasy do postupna. Rada nosim uces dlhy po usi, ale vzdy ked chcem, aby to ostrihali do postupna, odchadzam s rovnym ucesom ako Nick Carter z Backstreet Boys 🤦‍♀️ Uz som vyskusala niekolko kadernictiev a nikdy nie som spokojna. Neviem, ci chcem modre z neba alebo sa to uz jednoducho nestriha, ale uz zacinam byt zufala. ☹
Vopred dakujem

h2
29. okt 2021

@kataka10 Hm, nemáš nejakú fotku, kde je účes, aký by si chcela? Lebo len podľa opisu si to predstaviť neviem a možno ani tie kaderníčky, preto Ťa neostrihali dobre. Vždy je dobré, ísť do kaderníctva s fotkou. Otázne je aj to, či na účes, aký chceš, máš vhodné vlasy.
Ja vlasy po uši nepovažujem za polodlhé, ale za krátke. A ešte, keď to chceš navyše postupne.

oli18
29. okt 2021

@kataka10 ja mam presne ten isty problem. Aj fotku som ukazala. Po prvom umyti som zistila, ze mam postupne, ale schody. Pripajam fotku, aky strih chcem.

mimikas
4. nov 2021

@kataka10 ja mam velmi specificke vlasy, huste, tvrde ako kefa, chodim do Klier Colour Lounge do Centralu k Lucke M. a zatial to je jedina kadernicka co ked mi ostriha vlasy maju super strih aj o 2 mesiace.