Súkromná stredná pedagogická škola v Bratislave
Ahojte dievčatá, je tu niektorá z vás, ktorá ide od septembra 2023 na súkromnú strednú pedagogicku školu v Bratislave?
@lenulka85 nijako, žiadny pohovor minulý rok nebol. Povedali inštrukcie, rozdali zápisné listky, povedali ako bude prebiehať školský rok, zapísali sme sa na aký deň chceme chodiť. V sobotu je toho najviac a ak bude plná kapacita môžu prehodiť aj na týždeň a to sa nedá zmeniť. Ja som sa písala na sobotu nakoniec som presunutá na piatok a nemenila som . V triede nás je menej a je to lepšie.
Ahojte kočky otváram túto tému nakoľko by som sa chcela spýtať tých, ktoré majú skúsenosti, ako to tam je s dochádzaním? Je to naozaj tak že len 5 dní sa môže vymeškať? Ide o to že bývam ďaleko a chcela by som chodiť hlavne len na skúšky, mám ped.mininum z vš takže viac-menej mi chýbajú len "odborné" predmety týkajúce sa MŠ. Uznávajú aj predmety z iných škôl? Ďakujem.
@sheila72 hodiny sú viac menej povinné, zapisuje sa na každom predmete. Občas to kontrolujú ci počet zapísaných je rovnaký ako počet v triede. Ja časovo nestíham prísť na 13:00 z prace a bolo mi povedané, že nech si to zariadim ako chcem, ale musím tam byt. Ja mam tiež VS a neuznávajú to. Mne neuznali ani pedagogiku ani psychológiu. Chcú mať všetko svoje.
@petka217 dnes hovorili v našej triede že končia aj skôr , 17:30. 🙂
A vy uz ste niektora zamestnana v skolstve???
@zuzanna_sz záleží aký vyučujúci možno preto končia skôr, aký predmet majú...
Ahojte, je tu niekto kto by ma zobral autom z Bytče alebo z Považskej Bystrice? Budem chodiť na Bieloruskú_1, v sobotu.
@avanucia aj ja hladam odvoz ale z Tn (odbor spec.ped.ak ju otvoria)
Ahoj, pls. keď pôjdeš autom môžeš ma zobrať s Považskej Bystrice? Ja idem do 2 roč. _ sobota.
Ahojte dievčata je tu niekto,z okolia Nr alebo Hc kto bude cestovat v soboty autom, vlakom?
Ahojte dievcata aj ja budem chodit ale v piatky takze ak by niekto cestoval vlakom/autom rada by som sa pripojila DAKUJEM....som z KNM takze ak ide niekto okolie tak prosim piste
@haidy61
@lenulka85
@petka217
@avanucia
Dobry den, chcela by som sa informovat, ci po podani prihlasky vam prislo nejake potvrdenie? Ze eviduju vasu prihlasku na studium? Alebo treba cakat az do maja pokial nerozoslu pozvanky na prijimacie konanie?
Pytam sa,nakolko som 2tyzdne dozadu posielala prihlasku a neviem co cakat. Ci prihlaska dorazila v poriadku nakolko som posielala obycajnou postou.
Ci ich mam kontaktovat telefonicky pre informaciu?
Dakujem pekne 🙂

@rena135 aj ja idem na 9:00. Tak sa tam vidime😅🙂