icon

Súkromná stredná pedagogická škola v Bratislave

19021989
30. apr 2023

Ahojte dievčatá, je tu niektorá z vás, ktorá ide od septembra 2023 na súkromnú strednú pedagogicku školu v Bratislave?

haidy61
10. jún 2024

@rena135 aj ja idem na 9:00. Tak sa tam vidime😅🙂

lenulka85
10. jún 2024

@rena135 ja tam tiež mam byt na 9.00 som zvedavá co to bude.

lenulka85
10. jún 2024

@petka217 ďakujem. Môžem ešte vedieť - trwba sa nejako špeciálne pripraviť na ten pohovor,ktorý má čaká?

petka217
11. jún 2024

@lenulka85 nijako, žiadny pohovor minulý rok nebol. Povedali inštrukcie, rozdali zápisné listky, povedali ako bude prebiehať školský rok, zapísali sme sa na aký deň chceme chodiť. V sobotu je toho najviac a ak bude plná kapacita môžu prehodiť aj na týždeň a to sa nedá zmeniť. Ja som sa písala na sobotu nakoniec som presunutá na piatok a nemenila som . V triede nás je menej a je to lepšie.

lenkah1
11. jún 2024

@lenulka85
@haidy61 na 9 nás bude asi viac aj ja mam ma 9 prísť 😊 kamarátka na 12stu. Ale dúfame ze ju vezmú somnou na 9 😊

lenulka85
13. jún 2024

@petka217 a koľko to cele trvá? V ten deň ešte niečo mam a neviem ci to stihnem. 🙂

petka217
14. jún 2024

@lenulka85 už to nepamätám presne, ale myslím, že asi také 2 hod. sme tam boli.

lenulka85
16. jún 2024

@petka217 ďakujem

haidy61
16. jún 2024

@petka217 ahoj. Prosim ta a v piatok sa ako chodi na hodiny? Myslim ci skoro rano, doobeda, poobede.? Ci cely den zvyknu byt hodiny? Vdaka🙂

petka217
17. jún 2024

@haidy61 škola začína od 13:00 a koniec je 18:00. Každý predmet trvá 2 hod a zapisovať sme sa museli občas bola aj kontrola ze ci nás nie je viac ako sme tam. Ale keď bolo potrebné ísť tak sa šlo väčšinou sa odchádzalo cez prestávku alebo aj počas hodiny, keď bolo treba.

sheila72
20. jún 2024

Ahojte kočky otváram túto tému nakoľko by som sa chcela spýtať tých, ktoré majú skúsenosti, ako to tam je s dochádzaním? Je to naozaj tak že len 5 dní sa môže vymeškať? Ide o to že bývam ďaleko a chcela by som chodiť hlavne len na skúšky, mám ped.mininum z vš takže viac-menej mi chýbajú len "odborné" predmety týkajúce sa MŠ. Uznávajú aj predmety z iných škôl? Ďakujem.

petka217
20. jún 2024

@sheila72 hodiny sú viac menej povinné, zapisuje sa na každom predmete. Občas to kontrolujú ci počet zapísaných je rovnaký ako počet v triede. Ja časovo nestíham prísť na 13:00 z prace a bolo mi povedané, že nech si to zariadim ako chcem, ale musím tam byt. Ja mam tiež VS a neuznávajú to. Mne neuznali ani pedagogiku ani psychológiu. Chcú mať všetko svoje.

zuzanna_sz
20. jún 2024

@petka217 dnes hovorili v našej triede že končia aj skôr , 17:30. 🙂

sheila72
20. jún 2024

@petka217 to ma neteší, síce to čo sa prezentuje je jedna vec ale realita býva častokrát iná, preto ma zaujíma do akej miery sa to berie vážne. Veď predsa by mal byť študent hodnotený podľa skúšok, nie dochádzky

dusana18
21. jún 2024

@sheila72 to je síce pravda ,že podľa skúšok. Ale ber to zase tak ,že aj pedagógovia tam idú kvôli vám a keď tam nikto nebude tiež je to voči nim neslušné.

mauny
21. jún 2024

A vy uz ste niektora zamestnana v skolstve???

sheila72
21. jún 2024

@dusana18 tomu rozumiem, zas nie je to o tom že človeku sa nechce len aké má možnosti. A nechce sa mi veriť že 5 dní absencie za celý rok je pre každého dostačujúce, veď všeličo sa môže stať. To ani na VŠ sme nemuseli toľko chodiť 😄

petka217
21. jún 2024

@zuzanna_sz záleží aký vyučujúci možno preto končia skôr, aký predmet majú...

petka217
21. jún 2024

@sheila72 podľa mňa dosť to berú vážne, tiež som bola prekvapená ze ako si pamätajú tvare a vedia kto chodí a kto nie na hodiny. Jasne ze niekedy sa stane ze človek nemôže prísť, alebo čokoľvek sa udeje. Ale pokiaľ nič sa nedeje je fajn prísť a ukázať sa.

petka217
21. jún 2024

@mauny ja pracujem už 3 rok v MŠ

mauny
22. jún 2024

@petka217 a pracuješ ako učiteľka ci pomocná vychovávateľka?? Ja si zatial neviem v mojom meste najst pracu a rada by som si nasla v školstve alebo MŠ lebo tam by pochopili a vedeli by to tak spraviť aby som mohla v piatok chodiť do skoly,lebo soboty uz boli plnee.

petka217
23. jún 2024

@mauny pracujem ako učiteľka, ja som tiež takto poodbne bola na tom a preto som prišla do Ba za pracou

mauny
23. jún 2024

@petka217 asi aj ja budem nato rovnako.

avanucia
28. júl 2024

Ahojte, je tu niekto kto by ma zobral autom z Bytče alebo z Považskej Bystrice? Budem chodiť na Bieloruskú_1, v sobotu.

ketrinka347
31. júl 2024

@avanucia aj ja hladam odvoz ale z Tn (odbor spec.ped.ak ju otvoria)

lenkah1
31. júl 2024

@avanucia ja som z Rajca aj z kamaratkou tam ideme od septembara len nebudem mat vzdy auto tak tiež neviem ako budem chodiť.

avanucia
1. aug 2024

Ahoj, pls. keď pôjdeš autom môžeš ma zobrať s Považskej Bystrice? Ja idem do 2 roč. _ sobota.

anetulka12
2. aug 2024

Ahojte dievčata je tu niekto,z okolia Nr alebo Hc kto bude cestovat v soboty autom, vlakom?

kristi11
3. aug 2024

Ahojte dievcata aj ja budem chodit ale v piatky takze ak by niekto cestoval vlakom/autom rada by som sa pripojila DAKUJEM....som z KNM takze ak ide niekto okolie tak prosim piste

nikinka104
13. okt 2024

@haidy61
@lenulka85
@petka217
@avanucia
Dobry den, chcela by som sa informovat, ci po podani prihlasky vam prislo nejake potvrdenie? Ze eviduju vasu prihlasku na studium? Alebo treba cakat az do maja pokial nerozoslu pozvanky na prijimacie konanie?
Pytam sa,nakolko som 2tyzdne dozadu posielala prihlasku a neviem co cakat. Ci prihlaska dorazila v poriadku nakolko som posielala obycajnou postou.
Ci ich mam kontaktovat telefonicky pre informaciu?
Dakujem pekne 🙂