Súkromná stredná pedagogická škola v Bratislave
Ahojte dievčatá, je tu niektorá z vás, ktorá ide od septembra 2023 na súkromnú strednú pedagogicku školu v Bratislave?
Ahojte baby tie ktoré idete teraz na prijmačky aj sa nejako pripravujete?učite?
@missa123 ja aktuálne platím 600e na rok, mame Predmety ako biológia, psychológia, pedagogika, telesná, ľudské práva, literatúra, vytvarna, hudobná....
@petka217 môžem sa spýtať čo sa robí na telesnej, výtvarnej a hudobnej ? Máte to iba všetko v rámci teórie alebo aj cvičíte -hráte/spievate, kreslíte atď 🙂
@petka217 môžem sa spýtať čo sa robí na telesnej, výtvarnej a hudobnej ? Máte to iba všetko v rámci teórie alebo aj cvičíte -hráte/spievate, kreslíte atď 🙂
@dufajka2017 na telesnej sme aj cvičili na hudobnej hrali na nástroje a spievali vytvárna bola teória
@dufajka2017 na telesnej sme aj cvičili na hudobnej hrali na nástroje a spievali vytvárna bola teória
@petka217 ďakujem 👏🏼 a na akých nástrojoch? Či postupne ste sa spoznávali s viacerými? 🙂
A to cvičenie ako klasika nejaká alebo niečo špeciálne zaberák? 😁
@dufajka2017 tv len teoria ale je tam novy ucitel ak tam bude opat tak pri nom sa len cvici.#hv teoria a hra na flaute#vv teoria a prace#
@dufajka2017 tv len teoria ale je tam novy ucitel ak tam bude opat tak pri nom sa len cvici.#hv teoria a hra na flaute#vv teoria a prace#
@ketrinka347 jeejda to sa tam budem normálne prezliekať do ubúrov a cvičiť 🙈 no fajne
@ketrinka347 jeejda to sa tam budem normálne prezliekať do ubúrov a cvičiť 🙈 no fajne
@dufajka2017 ale nie to vobec.
@dufajka2017 ale nie to vobec.
@ketrinka347 jaaj tak ja že to budem normálne musieť jak za starých školských čias 😄
Ahojte niekto zajtra na prijímačky okolie Trenčín
Ahojte dievčatá ste tu niektoré ktoré ste boli dneska na prímačkách ? 🙂 a nastupujete v septembri vo štvrtok ? 🙂
Ahojte dievčatá ste tu niektoré ktoré ste boli dneska na prímačkách ? 🙂 a nastupujete v septembri vo štvrtok ? 🙂
@dufajka2017
A boli naozaj tie prijímačky? Aj niekoho nevzali? Či všetkých?
@dufajka2017 ahoj 🙂 ja budem chodit vo stvrtok.
@dufajka2017 ahoj 🙂 ja budem chodit vo stvrtok.
@nikinka104 supeer tak sa vidíme v septembri
@dufajka2017
A boli naozaj tie prijímačky? Aj niekoho nevzali? Či všetkých?
@tinna22 áno boli sme z našej skupiny prešli všetci
@dufajka2017 ano ja nastupujem vo štvrtok
@dufajka2017 ano ja nastupujem vo štvrtok
@muco40 super tak sa vidíme v septembri
@nikinka104 supeer tak sa vidíme v septembri
@dufajka2017 Ahoj, môžem sa opýtať, nastupuješ od septembra vo štvrtok?
Dievčatá čo máte za sebou prvý ročník dá sa to zvládnuť? 🤣🤣
Dievčatá čo máte za sebou prvý ročník dá sa to zvládnuť? 🤣🤣
@lila164 jasneee da sa ja som koncila pred skoro 2r a mam 3 deti a pracu...

@petka217 Ahoj.Aka je cena?
@missa123 poslala som SS