Sukromné IP Gymnazium - Gymnázium Bratislava
Ahoj baby je tu niekto kto studuje, alebo studoval externe na IP Gymnaziu v BA? Viete o niekom, ako sa vam ta skola pozdava? Ako ste zvladli maturitu? Citam starsie recenzie, ze vraj je to o uplatkarstve, respektive, ze si vyberaju kto urobi maturitu a kto si este priplati opravne..
Je na tom nieco pravdy?
Dakujem
@naty1511 Ahojte hlavne by som chcela vedieť ako prebieha ústna skúška zo Sj ?🙂
@vali_44 prosím ťa ako hlavne prebieha ústna skúška zo Sj? je toho dosť veľa na učenie a pán profe slovenčiny veľa toho vyžaduje🙈
@monika5513 ahoj, a aký jazyk maturujes cudzí ? Je tam v pohode učiteľ a skúšky ?
@misha0606 nemčinu ano profák je v pohode
@nelkajojko ahoj ako tam je?
@lenulik88
@katarinaxxd
@monika5513 ahoj
@vali_44 ahoj prosím ťa maturita sa dala zvládnuť? :D
@kristiin ja anooo od septembra 🙂 kludne sa môžme spojiť 🙂
@marickahla Ahoj, môžem sa pridať? Ja zvažujem OA na IP, ale mám stres , či to zvládnem pri práci.
@erikababula Ahoj aj ja by som chcela, len mám z toho stres.
@michala012 Ano v pohode 🙂) Tak treba sa učiť, ale da sa, hlavne žiadny stres :D
@petrana37 ahoj, musíme to brať tak že to zvládneme,ja napr.neviem nič po anglicky len základné slovíčka a čaká ma s toho maturita.Nič si s toho nerobím tu nám pomôže len učiť sa a učiť sa😂.To dáme 💪
@erikababula Ahoj, ďakujem za odpoveď... Ja som taká mierne pokročilá v AJ ak budeš potrebovať pomôcť. Len s gramatiku to je horšie,ale presne nejako to zvládneme. Ale keby potrebuješ, kľudne sa ozvi 😉
@erikababula a ešte len začínaš študovať alebo už máš niečo za sebou??
@petrana37 ďakujem🙂
@erikababula Keď budem vedieť pomôcť, tak s radosťou 😊
aké su skúšky na prijatie ja som to už zaplatil ale mam obavy z tých skúšok že či to dám..
Ahojte nájdem tu niekoho kdo chodí na gymnázium po prípade ci ma v plane sa prihlásiť včera som tam bola, všetko podpísané len som ešte neposlala platbu stále váham 🙈 ďakujem z odpovede
@petrana37 mozem ti napísat sukromnú správu ohladom školy ? 🙂
@melanieee_30 Ahoj, kľudne 😊
Ahojte, chodí niekto alebo jeho dieťa na klasické 4r gymnazium alebo 5r bilingvalne? Ak áno, ste spokojní. Dcéru nevzali z 8ky na iný bilingv gympel nakoľko sa hlási neskutočne veľa detí tak zvažujeme budúci rok aj tuto školu. Prijimacky sú ťažké? Aká je celkovo úroveň školy, jazyky?
Ahojte aj ja nastupujem od septembra na e-learning gymnázium. Zmluva prišla aj napísaná hneď perom trieda už viete aká ste trieda?
caute, ja rozmyslam tiez nad nastupom, na obchodnu.. naposledy som chodil na casnika a skoncil som v 3 rocniku. Je tu nejaky chalan, ktory tiez rozmysla ? :D

@kristiin ahoj, a aké si sk dala štúdium ? Ja mám dve prihlášky musím sa dokonca mesiaca rozhodnúť uvažujem ešte nás Gastroškola v Ba a nad tou to ale chcem ísť večerné štúdium.