Sukromné IP Gymnazium - Gymnázium Bratislava
Ahoj baby je tu niekto kto studuje, alebo studoval externe na IP Gymnaziu v BA? Viete o niekom, ako sa vam ta skola pozdava? Ako ste zvladli maturitu? Citam starsie recenzie, ze vraj je to o uplatkarstve, respektive, ze si vyberaju kto urobi maturitu a kto si este priplati opravne..
Je na tom nieco pravdy?
Dakujem
@lenulik88 odpisala som ti
@evikula85 uz chodis tiez?
@maxina2002 ahoj ano😊
@nelkajojko ja sa idem prihlasit budem rada za neake infosky.dakujeeeeem
@nelkajojko ahoj🙂 ja som sa akurat prihlasila do skoly, este do tohto rocnika.... takze mam dva mesiace na pripravenie sa na koncoročnú skúšku. Pri dvoch deťoch to bude celkom na sľučku 😀 som na gymnaziu
@patkanikomino babyvsetky to zvladnete, hlavne medzi sebou komunikujte... so spoluziakmi... to je najdolezitejsie... Jeden ma viac informacii, nez ten druhy. kazda trieda ma spolocne whats up skupiny, mail, atd.. Tak komunikujte a vsetko bude ok 🙂 ja o necely mesiac matura..😨
@patkanikomino ahoj, aj ja som prihlásila ešte do tohto ročníka, no keď som videla všetko to učivo, tak normálne banujem že som neisla až od septembra 🤦♀️ pripraviť sa za dva mesiace na koncorocnu, bude teda riadna sranda 😏😁 ty ako to zatiaľ zvládaš? 🙂 Ja som na obchodnej....
@kiki160283 ahoj. Aj ja som sa prihlasila do tohto rocnika asi 2 tyzdne dozadu. Tiez som mohla pockat a zacat od septembra, lebo tiez neviem ako sa to stihnem vsetko naucit . Ale ja som na gymnaziu
Ahojte je tu niekto kto študuje na ipgymnaziu 4 ročník a robí koncoročné skúšky online?
@ontkovicova vsetci kto robil boli v tabulke.. ako si to zvladla? Ja som robila v skole vo stvrtok 🙂
@kiki160283 ahoj ja som sa tak prihlásila zaciatkom decembra a hneď polročné. Zo začiatku strašné strese, no veľká pomoc su ľudia v skupine na fb. Ja som 3 ročník na oa
@lenulik88 ahoj a ako si to zvládla?
@nelkajojko ahoj, ja som si musela dať odklad. Takže začínam v septembri pekne od začiatku. Našťastie mi vyhoveli 🙏
@lenulik88 myslím že dobre ale ja som robila online. 🙂
@kiki160283 ahoj dala si si odklad?a uz si mala zaplatene ?ja som si tiez dala odklad na september..
@kiki160283 super tak vieš keby si nespravila tak za každý predmet 50 eur. To sú zbytočné prachy
@ivca1988 ahoj, áno mám to zaplatené, teda okrem 100€ za prijímačky. Tie si keď tak urobím cez leto než nastúpim. Ty si na tom ako?
@nelkajojko no veď toto, že tam si potom treba zaplatiť za každý neúspešný predmet 🙄 Tak som to radšej nechala na september, pochybujem že by som sa to všetko stihla doucit za dva mesiace na záverečné.
@lenulik88 ahoj, ja sa tiez chystam tento rok,mozme si dat kontakt na seba?
Je to dobra skola?
Pocula som aj negativne reakcie a bojim sa,ze bude tazko.
Vedela by si mi napisat na mail marina.meszarosova@gmail.com Dakujem ti za skoru odozvu
@kiki160283 ahoj ,chystas sa v septembri na Gymnazium na Kremnicku Petrzalka? Napis mi na marina.meszarosova@gmail.com pa pa
Baby tie čo ste na gymnázium. Môžem vás poprosiť o info ako vám prebiehali koncoročné testy? Viem ze máte od zajtra, no strasne ma zaujíma ako to bude, ci tam bude dohľad, ci sa dalo aj nejaké ťaháky mat 😅
Ahojte je tu niekto kto je teraz 4 rocnik na gymnaziu?
@lztps ja som zacala teraz 4 rocnik
@nelkajojko ahoj si teraz v strtom rocniku?

@evikula85 drzim palce.Syn uz ide druhy polrok.Ked budes prijata daj mi vediet.