icon

Sukromné IP Gymnazium - Gymnázium Bratislava

lenulik88
30. okt 2020

Ahoj baby je tu niekto kto studuje, alebo studoval externe na IP Gymnaziu v BA? Viete o niekom, ako sa vam ta skola pozdava? Ako ste zvladli maturitu? Citam starsie recenzie, ze vraj je to o uplatkarstve, respektive, ze si vyberaju kto urobi maturitu a kto si este priplati opravne..
Je na tom nieco pravdy?
Dakujem

martinamala37
26. sep 2021

@lenulik88 ahoj uz si zmaturovala?ci teraz maturujes?

lenulik88
autor
26. sep 2021

@martinamala37 ja uz mam po 🙂 Maribelle je s tebou v rocniku.

martinamala37
26. sep 2021

@lenulik88 a z coho si maturovala??? Zostali ti este prosim ta zosity alebo uciva???dalo sa to zvladnut?

lenulik88
autor
27. sep 2021

@martinamala37 sj, aj, bio, dej. Ja som bola e-learning, cize vsetko som sa ucila online. Matura bola min.rok spriemerovana 😅

martinamala37
27. sep 2021

@lenulik88 no ved si mala stastie do slaka 🤣🤣🤣 dufam ze zas nam to takto prejde 🙏🙏🙏

nelkajojko
Autor odpoveď zmazal
lenulik88
autor
28. sep 2021

@nelkajojko to sa plati kazdy rok...

lztps
1. okt 2021

@martinamala37 Ahoj ja som v 3.ťom OA.

martinamala37
3. okt 2021

@lztps ahoj no ja v 4tom na gympli 🙂 a ako si externe ci elerning?

lztps
4. okt 2021

@martinamala37 e-learning

lili235111
4. okt 2021

@martinamala37 ajoj
Ja som sa prihlásila dnes 4.rocnik gympel externe
Trosku mam z toho stres 😬

martinamala37
4. okt 2021

@lili235111 aj ja neboj a preco externe a nie elerning?

lili235111
4. okt 2021

@martinamala37 vravela mi zástupkyňa vraj je to lepšie,že sa dá prísť na vyučovanie a človek z toho má viac.

martinamala37
4. okt 2021

@lili235111 dobre ved uvidis amozes kludne mi napisat aj na meil -martinamala35@gmail.com

nelkajojko
25. nov 2021

@lenulik88 ahoj, chcem sa opýtať ako ste mali testovanie v poslednom ročníku. My mame teraz polročné a potom budú ešte koncoročné zo všetkých predmetov? A potom zase písomne a ústne z maturity? Lebo známy mi povedali ze su polročné len zo všetkých predmetov a potom už len maturita. Vďaka za odpoveď

nelkajojko
27. nov 2021

Ahojte, gymnazisti 4 ročník mali ste polročné prezenčné skúšky? Vedeli by ste mi dat nejaké info aky bol priebeh? Dozor ci bez? Ďakujem krásne

lenulik88
autor
29. nov 2021

@nelkajojko ahoj, samozrejme skusky musia byt ako polrocne, tak aj koncorocne. Dostavas vysvedcenie za ten rocnik. A potom este maturita najprv pisomne a potom ustne.

zuna2302
17. feb 2022

@lenulik88 Ahoj prosím ťa a ako prebiehala natura. Ako si to zvládla? Mňa to čaká tento rok a už teraz som v strese.

lenulik88
autor
18. feb 2022

@zuna2302 my sme mali priemerovane 🙂

saska_ba
18. feb 2022

Ahojte. Je to možné študovať aj so základnou na 4 roky, alebo je nutne mať nejaké roky zo strednej?

zuna2302
19. feb 2022

@saska_ba áno je to možné.

kiki160283
17. mar 2022

Ahojte, je tu niekto z OA 4.r ? Potrebujem malinké info 🙏 ďakujem

vikulka22
28. apr 2022

Ahojte, chystám sa teraz na školu (gymnázium) vedel by mi niekto prosím napísať bližšie info ohľadom toho prijímacieho pohovoru ak chcem ísť do 3. ročníka? Bola by som strašne vďačná, vopred ďakujem 🙂

nikolettdalawi
29. apr 2022

@lenulik88 Ahoj prosím prihlásila som sa na modrykonik len kôli tejto diskusii totiž som vo štvrtom ročníku na Gymnaziu a prave sme si museli napísať koncoročné písomky a chcem sa opýtať že či náhodou nevieš alebo neviete že ako to funguje ak náhodou pred maturitou nespravim jeden predmet totiž mne všetko ide len SJL nie že či teda aj v tom prípade sa dá zaplatiť 30€ a napilsať si znovu.

lenulik88
autor
30. apr 2022

@nikolettdalawi fuuu, ja ani neviem ze si mozes zaplatit za nieco 30 e a napisat znovu 🙂 Sladek je tvrdy no 🙂 myslim, ze ak prepadnes na koncorocnych, tak ta nemozu pustit dalej k mature a musis rocnik opakovat. Ale oni zas prihliadaju aj na ostatne znamky... cize ak budes mat zvysok 1-2, tak on ta prepadnut z jedneho predmetu neda, neboj...

lenulik88
autor
30. apr 2022

@saska_ba je mozne studovat zo zakladnou a dva roky ;)

nikolettdalawi
1. máj 2022

@lenulik88 Ano súhlasim a aj keď som Slovenka mne SJL nešla ani na základnej škole ja len teda dúfam že pomozu na maturitach aspon trochu ak si tam chodievala tak ako to prosim fungovalo na maturite?

katabu190420
Autor odpoveď zmazal
michaldurza
21. aug 2022

Ahojte vospolok, chcel by som sa spýtať mám záujem prihlásiť sa na dokončenie maturity po 11 rokoch zanechania školy vo 4 ročníku na OA v TN. Viete mi povedať či je toto IP gymnázium vhodná alternatíva? Ako to tam funguje s výučbou, nakoľko som pracujúci živnostník a dosť cestujem po EU, či sa to dá finančné a hlavne za akú dobu môžem získať maturitné vysvedčenie? Vopred ďakujem za odpovede a majte pekný deň ☀️

michaldurza
21. aug 2022

Aaaa áno viem že toto tu je určené pre ženy ale naozaj zháňam informácie a budem vďačný za akúkoľvek radu a info.