Tipy na aktivity pre deti nad 10 rokov v Bratislave
Myslím okrem dovoleniek, a myslím BA okolie. Kvoli starostlivosti o blizkeho musime zrusit lyzovacku. Taki sme ale neschopni, chceli by sme detom urobit program, stale su kvoli tomu doma a nemame ziadne napady. Vo Viedni sme boli v muzeu madame Tussaud, na zoologicke je zima, raz mozeme ist do aquaparku. Mate prosim nejake napady na vylety takto v zime? Budem vam velmi vdacna.
my chodíme často aj do Danubiany
A este ma dodatocne napadlo Schmetterlinghaus vo Viedni, ak ste este neboli 🙂
Jump arena, laserová arena, bobová dráha neviem či je už otvorená aj lanovka, vyhliadka na devínskej kobyle rozhladna, Devín Sandberg?niečo si obliecť na Železnej studničke a hrisko tam,
Aurelium je fajn
Dakujem zienky nieco vyberieme. Paci sa mi ta Titanic vystava
za mna ak bude skaredo
- lezecka stena, ist korculovat na zimak, alebo ist korculovat von pred radnicu do Viedne .
- titanik vystava
- Mosonmagyovar - vedecke centrum Futura (Aurelium sa vykaslite), 30km od BA
- ak by bolo pekne tak chodte hned za hranice do AT do Carnuntum (muzeum, kupele, pozostatky z kolosea), na viacero miestach max 5 km od seba vzdialenych a budu sa o tom ucit v skole
- nad Jurom zrucanica Biely kamen a nedaleko Nestich
- dat turistiku Devin - Devinska kobyla (s vyhliadkou) a koncit v DNV na Sandbergu (tiez to je skolske ucivo)
- ist vencit psov do utulku v Dubravke
@lucik194 dakujem pekne 👍
VoViedni aj Dom mora - veľké akvárium
Laser arena
Vo Viedni Meerhaus Dom mora
@missviolet ano tam sa chystame. Uz sme aj raz boli, ale par rokov dozadu. Tam je to pekne.
@baboobchod
@lucik194 pozor, Carnuntum je v zime zatvorene, otvara 15. marca
@eleanor2510 to som nepozerala, dakujem za upozornenie,
ale vsak autorka by si urcite pozrela....... ale tak im to zostane ako tip na jarne teplejsie pocasie, ked zacne vsetko knitnut, vtedy je tam nadherne.....
@lucik194 ano, je tam krasne 🙂
My mame v plane ecsape room pre deti, vencenie psikov z utulku a AT.

Mna napadli nejake indoorove sportove aktivity, ktore by mohli bavit aj deti. Ist si zahrat tenis, bedminton, bowling, ci lezecka stena...