icon

Tipy na dobrého stomatochirurga v Bratislave

16. mar 2025

Ahojte, viete mi dat tip na dobrého zubného chirurga v BA na komplikované trhačky? Ďakujem

ninazemna
16. mar 2025

MUDr. Taras Feltsan Heydukova.

guudy
16. mar 2025

Skoc na Heydukovu

nika11103
16. mar 2025

@ninazemna išla som ho napísať . Je to najlepší doktor , s ktorým som sa za celý svoj život stretla . Mňa “operoval” hodinu , všetci ma strašili mesačným opuchom a ja som po štyroch dňoch bola akoby mi nič nerezal . Hotový anjel . A ešte aj fešák ! Už je tam primár

autor
16. mar 2025

@ninazemna @nika11103 Ďakujem dievčatá ❤️

iwesska
16. mar 2025

@nika11103 Prosim ta,ide to cez poistovnu, alebo sa to plati v plnej vyske?

nika11103
16. mar 2025

@iwesska na stopercent ide cez poisťovňu , ale ja som doplácala sa mi zdá nejak do sto eur , ale ja som mala fakt komplikovanú hodinovú v podstate operáciu . Ale oni na stopercent robia s poisťovňami 🙂

nika11103
16. mar 2025

@iwesska pozrela som ti to v epobocke, išlo to normálne cez poisťovňu 🙂 . Len teda ja som doplácala ale asi fakt preto že to bolo komplikovane . Ale neľutujem , ak sa dostaneš k nemu , tak sa nemusíš vôbec ničoho báť

iwesska
16. mar 2025

@nika11103 No ja to mam tiez komplikovane,nevyrastena 8-cka a este lezi na nerve🙈 Diki za tip. A ako to tam funguje, treba zavolat priamo jemu s vymennym listkom a objednat sa alebo sa tam chodi osobne a objednava.

ninazemna
16. mar 2025

@iwesska 02 3224 9735. ZS

ddaassuullaa
16. mar 2025

@iwesska v prvom rade potrebujes na Heydukovu registraciu, prides k okienku a zaregistrujes sa, dostanes kartu a s tou potom fungujes na Heydukovej vsade, aj v pokladni. Chirurgia je na objednavku, my sme to mali dohadovane priamo synovym celustnym ortopedom, aj pri zakroku asistoval. Zavolaj, registraciu je vhodne spravit skor, obcas tam je celkom slusny rad

autor
16. mar 2025

@ddaassuullaa Na zubnú chirurgiu na zákrok sa dá aj objednať?

ddaassuullaa
16. mar 2025

Syn bol objednany, bol to narocnejsi zakrok a cas odhadovali 1,5 hod plus. Aj to tusim boli takmer 2 hodiny. Bezne trhanie sa neobjednava, ides podla poradia. Ale konkretne ten chirurg robil na objednavku.

zuzike123
17. mar 2025

Prinar Mudr. Zmeko, sukromne posobi v Adam dent, inak robi v nemocke v Ruzinove

iwesska
17. mar 2025

@ddaassuullaa Ja mam na Heydukovej registraciu v NOU - chodim tam k imunologicke. To plati aj na zubnej klinike?

lubkovaandrejka
17. mar 2025

@ninazemna
@nika11103
@ddaassuullaa baby, prosim Vas, na tej Heydukovej sa clovek registruje ( aj sa nieco plati?) a potom ide do ambulancie kam clovek potrebuje? Potrebujem ist na Maxilofacialnu chirurgiu so zaseknutou sankou. Myslite,ze sa nato pozru ci ma odpinkaju a len daju termin na inokedy? Caka sa tam rano na listky? Ak ano, o kolkej ste tam sli ,aby sa vam usiel?

ddaassuullaa
17. mar 2025

@iwesska ano, ta karta plati komplet vsade

ddaassuullaa
17. mar 2025

@lubkovaandrejka za registraciu neplatis, platis len ak treba za ukon/material, vsetko ti v ambulancii povedia.

lubkovaandrejka
17. mar 2025

@ddaassuullaa a odpovies mi prosim aj na zvysne otazky, ak vies ako to chodi? Velmi by si mi tym pomohla.🍀

ddaassuullaa
17. mar 2025

@lubkovaandrejka co som vedela som pisala, mali sme iny druh problemu aj zakroku

lubkovaandrejka
17. mar 2025

@ddaassuullaa dobre, dakujem ti. 🌹

kreola
1. apr 2025

@ninazemna len ako sa k nemu dostat? Ja som tam uz bola 3x, je tam chaos, nestihacka na listky, raz ma zobral taky mlady, co ani moc nevedel. Mam problemy so slinnymi zlazami a potrebujem konziliarne vysetrenie a chcela som ist k Feltsanovi. Ale zrejme sa tak lahko k nemu nedostanem ☹