Tipy na dobrého stomatochirurga v Bratislave
Ahojte, viete mi dat tip na dobrého zubného chirurga v BA na komplikované trhačky? Ďakujem
Skoc na Heydukovu
@iwesska v prvom rade potrebujes na Heydukovu registraciu, prides k okienku a zaregistrujes sa, dostanes kartu a s tou potom fungujes na Heydukovej vsade, aj v pokladni. Chirurgia je na objednavku, my sme to mali dohadovane priamo synovym celustnym ortopedom, aj pri zakroku asistoval. Zavolaj, registraciu je vhodne spravit skor, obcas tam je celkom slusny rad
@ddaassuullaa Na zubnú chirurgiu na zákrok sa dá aj objednať?
Syn bol objednany, bol to narocnejsi zakrok a cas odhadovali 1,5 hod plus. Aj to tusim boli takmer 2 hodiny. Bezne trhanie sa neobjednava, ides podla poradia. Ale konkretne ten chirurg robil na objednavku.
Prinar Mudr. Zmeko, sukromne posobi v Adam dent, inak robi v nemocke v Ruzinove
@ddaassuullaa Ja mam na Heydukovej registraciu v NOU - chodim tam k imunologicke. To plati aj na zubnej klinike?
@ninazemna
@nika11103
@ddaassuullaa baby, prosim Vas, na tej Heydukovej sa clovek registruje ( aj sa nieco plati?) a potom ide do ambulancie kam clovek potrebuje? Potrebujem ist na Maxilofacialnu chirurgiu so zaseknutou sankou. Myslite,ze sa nato pozru ci ma odpinkaju a len daju termin na inokedy? Caka sa tam rano na listky? Ak ano, o kolkej ste tam sli ,aby sa vam usiel?
@iwesska ano, ta karta plati komplet vsade
@lubkovaandrejka za registraciu neplatis, platis len ak treba za ukon/material, vsetko ti v ambulancii povedia.
@ddaassuullaa a odpovies mi prosim aj na zvysne otazky, ak vies ako to chodi? Velmi by si mi tym pomohla.🍀
@lubkovaandrejka co som vedela som pisala, mali sme iny druh problemu aj zakroku
@ddaassuullaa dobre, dakujem ti. 🌹
@ninazemna len ako sa k nemu dostat? Ja som tam uz bola 3x, je tam chaos, nestihacka na listky, raz ma zobral taky mlady, co ani moc nevedel. Mam problemy so slinnymi zlazami a potrebujem konziliarne vysetrenie a chcela som ist k Feltsanovi. Ale zrejme sa tak lahko k nemu nedostanem ☹

MUDr. Taras Feltsan Heydukova.