Tipy na dobrého stomatochirurga v Bratislave
Ahojte, viete mi dat tip na dobrého zubného chirurga v BA na komplikované trhačky? Ďakujem
@iwesska v prvom rade potrebujes na Heydukovu registraciu, prides k okienku a zaregistrujes sa, dostanes kartu a s tou potom fungujes na Heydukovej vsade, aj v pokladni. Chirurgia je na objednavku, my sme to mali dohadovane priamo synovym celustnym ortopedom, aj pri zakroku asistoval. Zavolaj, registraciu je vhodne spravit skor, obcas tam je celkom slusny rad
Syn bol objednany, bol to narocnejsi zakrok a cas odhadovali 1,5 hod plus. Aj to tusim boli takmer 2 hodiny. Bezne trhanie sa neobjednava, ides podla poradia. Ale konkretne ten chirurg robil na objednavku.
Prinar Mudr. Zmeko, sukromne posobi v Adam dent, inak robi v nemocke v Ruzinove
@ddaassuullaa Ja mam na Heydukovej registraciu v NOU - chodim tam k imunologicke. To plati aj na zubnej klinike?
@ninazemna
@nika11103
@ddaassuullaa baby, prosim Vas, na tej Heydukovej sa clovek registruje ( aj sa nieco plati?) a potom ide do ambulancie kam clovek potrebuje? Potrebujem ist na Maxilofacialnu chirurgiu so zaseknutou sankou. Myslite,ze sa nato pozru ci ma odpinkaju a len daju termin na inokedy? Caka sa tam rano na listky? Ak ano, o kolkej ste tam sli ,aby sa vam usiel?
@lubkovaandrejka za registraciu neplatis, platis len ak treba za ukon/material, vsetko ti v ambulancii povedia.
@ddaassuullaa a odpovies mi prosim aj na zvysne otazky, ak vies ako to chodi? Velmi by si mi tym pomohla.🍀
@lubkovaandrejka co som vedela som pisala, mali sme iny druh problemu aj zakroku
@ninazemna len ako sa k nemu dostat? Ja som tam uz bola 3x, je tam chaos, nestihacka na listky, raz ma zobral taky mlady, co ani moc nevedel. Mam problemy so slinnymi zlazami a potrebujem konziliarne vysetrenie a chcela som ist k Feltsanovi. Ale zrejme sa tak lahko k nemu nedostanem ☹

MUDr. Taras Feltsan Heydukova.