Výber najlepšieho 8-ročného gymnázia v Bratislave
Ahojte,
Sme z Noveho mesta a premyslam, na ake dve 8 roc. gymnazia dat prihlasku, aby bola sanca sa dostat. Nie som z BA, netusim 🙂 Najblizsiel je asi Hubeneho a potom bud Metodova/Tomasikova. Stare mesto a ostatne m.c. asi nie. Ktore prosim doporucujete? Dakujem.
@aellea nech sa paci, statistika za minuly sk. rok o pocte prihlasenych a prijatych na 8r gymple v BA kraji: https://www.svs.edu.sk/prehlady.aspx?sr=12
je v matike dobre dieta? naizaj dobre, ze vyhrava sutaze?
tak potom gamča. a to su nie prijimacky ale talentovky (tretia škola)
Daleko najlepsi gympel je Gamca.....Urcite by som nesla podla vzdialenosti. A Gamca je zamerana na matiku. Samozrejme je to the best of the best.....dostat sa tam je tazke.
Este Juraja Hronca, druha naj skola. Teraz su silne rocniky. Roky 2009,2010 a 2011 ovela vyssie pocty narodenych deti ako ine roky
@aellea Skolu sme riesili minuly rok, mozem ti povedat ze napriklad na Bilikovu, Vazovovu ci Metodku bol rovnaky natresk ako na Gamcu ci Hronca...siel nakoniec na skolu, kde brali az 1 zo 4 a dost to lutujem, ze neskusil daco lepsie. Islo sice o 5 rocne bilingualne gymnazium a isiel z 8. triedy, vsadila som akoze na istotu, ale lutujem to
@mircalla preco to lutujes? co sa deje? 🤷🏼♀️
@mircalla na Gamci je bilingval prirodovedne zameraný.
A ak chcete prestup, informuje sa čím skôr. Min. vyskúšať môže. V jeho škole o tom nebudú vedieť. Vypýtajte si okruh, čo má zvládnuť, môže sa pripraviť. Ak majú voľné miesto v ročníku, budú syna aspoň registrovať, a nikdy nevieš, kedy dostane termín prestupových skúšok. Dcerina aktuálna spolužiačka dostala do 2 týždňov, boli traja, iba ju vzali. A trieda má už max. počet žiakov. Ďalšia jej kamoška čakala na termín skoro 2 mesiace, boli 6, tiež zobrali iba ju.
@kaktusik007 peniaze, je to sukromny gympel

Metodova a Tomášikova to je cca rovnako . Šanca dostať sa tam je tak cca 1:10