Zbierka potrieb do pôrodnice pre ukrajinské mamičky a novorodencov
Milé mamičky,
možno ste už zachytili, že v piatok sa koná v Dúbravke zbierka potrieb do pôrodnice pre tehotné ukrajinské mamičky a novorodencov. Tu je link s info, pre tie, ktoré by ste chceli pomôcť. https://www.spoluvtom.sk/mama-mame/?fbclid=IwAR...
@jahoda_12 to už musí byť iná schizofrénia, keď prisťahovalkyňa v Čechách zo Slovenska kritizuje prisťahovalcov z inej krajiny do Česka. To už by chcelo kompletnú liečbu. A čo keď tam pracuješ? Veď aj oni tam budú pracovať a možno sa aj vydajú za Čechov😁. Čo ty vieš? Okrem toho Slováci u Čechov nie sú moc obľúbeni. Takže na tvojom mieste už by som vôbec nevyskakovala. Slováci nie sú asi momentálne nikde obľúbeni v Európe. Je to jeden primitívny zákerný závistlivý národ a tvoj komentár o tom svedčí.
@mamamia80 Uz tu nerieste, kto komu pomoze. Ja pomaham cely zivot potrebnym. Napiste mi, co pre vas mozem spravit. Ale pozor: pomaham aj Ukrajincom. Snad ma to nediskriminuje. A ano: ani moje deti nezobrali do skolky v mieste bydliska. Ani mne nikto nikdy v zivote nic nedal. A napriek tomu to tak citim, ze ked mozem, pomozem. A nic za to necakam. Ani od “statu”, ani od toho komu mozem pomoct.
Ahojte, v úvodnom príspevku je úplne jednoducho a jasne uvedené: pre tie, ktoré by ste chceli pomôcť...
Diskusia bude uzamknutá a premazaná z dôvodu opakovaného porušenia nášho kódexu diskutujúcimi, čo nám je naozaj veľmi ľúto.
Modrý koník team