Zväčšenie pier - Bratislava
Chcela som sa spýtať ohľadom zväčšenie pier kyselinou hyalurónovou.Kolko to vydrží ? Koho by ste odporučili v Ba? Koľko vás to stálo?
@katarinkablonde urcite by som isla na ULK, mam s nimi dobre skusenosti a neviem cenu, to zalezi asi od toho ake to ma byt zvacsene. Vydrz je tak rok, potom musis dopichnut nejake miesta ( kolegyne to maju ), tak vidim tie nerovnosti po cca roku.
@katarinkablonde
Ja som bola v Máji v Mousse Clinique. Pery mi robil MUDr. Horeháj. Do horných pery aplikoval 0,7ml a do dolnej 0,1ml.
Platí za jednorazový registračný poplatok (tuším 30€) a ďalej podľa toho koľko ml výplne ti dajú do pery.
Výdrž je u každého rôzne (absolútne sa to nedá predpovedať). Moje pery vydržali 5-6 týždňov (bol to môj prvý krat).
Na ukážku posielam aj foto (prepáčte za kvalitu).
Ak vás ešte niečo zaujíma, kľudne napíšte.
@22abigail22 sorry,máš to ako klaun....ta horna pera je strašná,ani zadarmo
@anita6666
Tá fotka je dosť kreslujúca (vidno, že to nie sú kvalitné fotky, je to celé zlé odfotené, plus som to fotila ihneď po aplikácií 🫣). V realite (keď sa to zahojilo) tak to vyzeralo super (prirodzené). 😍
Hlavne, konečne som dostala hornú peru (keďže moja horná pera úplne chyba 😬).
Musím uznať, že vzhľadom k tomu, že doktor nemal s čím pracovať 😅 sa mu práca dobre podarilo.
Chcem ísť niekedy zas (keďže sa mi to samozrejme celé "rozpustilo"). Keď, sa tak stane, hádam sa mi podarí urobiť lepšie fotky.

@katarinkablonde vydrž je rôzna, niekomu ani nie mesiac niekomu rok